Hier is waarom filmfans niet blij zijn met Leonardo DiCaprio's remake van 'Another Round

Inhoudsopgave:

Hier is waarom filmfans niet blij zijn met Leonardo DiCaprio's remake van 'Another Round
Hier is waarom filmfans niet blij zijn met Leonardo DiCaprio's remake van 'Another Round
Anonim

Oscar-winnende, Deense film Another Round is klaar voor een Engelstalige remake, maar sommige fans zijn minder dan enthousiast over het vooruitzicht.

Leonardo DiCaprio krijgt de hoofdrol in de Amerikaanse versie, die in de voetsporen zal treden van andere remakes van niet-Amerikaanse films die goed presteren aan de kassa.

'Another Round' krijgt de Amerikaanse remake-behandeling

De originele film, geregisseerd door Thomas Vinterberg, volgt Gymnasiumleraar Martin (Mads Mikkelsen) en zijn collega's terwijl ze proberen een heel schooljaar door te maken terwijl ze constant dronken zijn.

Hun experiment is geïnspireerd op een theorie van de Noorse psychiater Finn Skårderud, die gelooft dat mensen worden geboren met een 0.05 alcoholtekort in het bloed. Hij suggereert dat het drinken van een kleine hoeveelheid alcohol gedurende de dag om het alcoholgeh alte in het bloed tot 0,05 te verhogen, je creatiever en ontspannener zal maken.

De film werd geprezen voor het optreden van Mikkelsen en werd genomineerd voor verschillende onderscheidingen, waaronder een Oscar voor beste internationale speelfilm.

Fans van Vinterbergs film bekritiseerden de beslissing om voor een Amerikaanse remake te gaan, slechts enkele maanden nadat de originele film uitkwam.

“Echt? Het is nog geen jaar geleden dat deze film uitkwam. En Mads Mikkelsen is een bekende acteur in Amerika”, schreef een gebruiker.

“Ze zouden mensen moeten promoten om het origineel met ondertiteling te bekijken. Het is niet nodig om het opnieuw te maken, vervolgden ze.

“Precies. Ik kijk heel graag naar films in een vreemde taal en ik vind het niet erg om ondertitels te lezen. Waarom Hollywood altijd alles moet verpesten', schreef iemand anders.

Werkt 'Another Round' in een Amerikaanse versie?

Een andere gebruiker maakte een geldig punt over hoe het originele verhaal niet goed vertaald zal worden in een Amerikaanse versie.

“Het opnieuw maken van EEN ANDERE RONDE is een raar vooruitzicht, aangezien Vinterbergs ode was aan een duidelijk Deense traditie van bingedrinken. Het is een verhaal dat je niet zou kunnen vertellen in Amerika, waar de alcoholcultuur sociaal alomtegenwoordig is, elk jaar dodelijker en streng vrijgesproken door de industrie,”schreven ze.

Het nieuws zette fans er ook toe aan om hilarische memes en reacties te maken.

"Mads Mikkelsen wanneer hij erachter komt dat Leonardo DiCaprio een Engelse remake maakt van ANOTHER ROUND wanneer Mads perfect Engels kan spreken", twitterde een fan naast een foto van Mikkelsen in zijn Bond-schurkenrol.

"als Leonardo Dicaprio dit zou proberen, zou zijn ruggengraat op 3 plaatsen breken", schreef een ander naast een clip van Mikkelsen die zijn hart uit danste in de film van Vinterberg.

Er is nu nog een ronde beschikbaar op aanvraag

Aanbevolen: