Waarom denken fans dat John Mulaney en Olivia Munn niet langer samen zijn?

Waarom denken fans dat John Mulaney en Olivia Munn niet langer samen zijn?
Waarom denken fans dat John Mulaney en Olivia Munn niet langer samen zijn?
Anonim

Hebben Olivia Munn en komiek John Mulaney ermee gestopt?

Nou, dat is wat sociale media lijken te denken, te oordelen naar een roddelblog die beweert een tip te hebben ontvangen over het liefdesleven van het paar.

Mulaney, die scheidde van zijn vrouw Anna Marie Tendler voordat hij een relatie aanging met Munn, die nu zwanger is, verscheen eerder deze maand op Late Night With Seth Meyers, waar hij enkele twijfelachtige opmerkingen maakte.

“Ik ging in september naar een afkickkliniek, ik kwam er in oktober uit, ik verliet mijn huis van mijn ex-vrouw. Toen ging ik in de lente naar Los Angeles en ontmoette en begon een geweldige vrouw genaamd Olivia te daten, 'vertelde hij aan Meyers.

Ik kreeg een relatie die heel mooi was met een ongelooflijk iemand. En we krijgen samen een baby. Ik was zenuwachtig toen ik op het punt stond het nieuws te vertellen! Ik word vader. Ik ben… we zijn allebei heel, heel gelukkig.”

Fans waren verbaasd over de nogal strakke tijdlijn van de gebeurtenissen, maar wat des te interessanter was, was dat Mulaney toegaf dat hij Munn voor het eerst had ontmoet op de bruiloft van Meyers in 2013 - een jaar voordat hij met Tendler zou trouwen.

Munn deelde onlangs dat ze zich 'heel goed' voelde. De uitstorting van liefde en steun was echt geweldig.”

Dus, waar kwamen de geruchten over een breuk precies vandaan?

Een anoniem roddelaccount genaamd DeuxMoi deelde dat iemand hen een e-mail had gestuurd met de onderwerpregel 'Babytijd'.

In de e-mail stond: Ik heb onlangs uit een redelijk betrouwbare bron gehoord dat deze beroemdheid uit de B-C-lijst en haar baby-papa Een lijstkomiek onlangs ermee hebben gestopt.

"Bron is een vriend die in de publiciteit werkt, dus maak ervan wat je wilt, maar ze heeft gehoord dat ze niet proberen de relatie voor het publiek te vervalsen, maar zullen het ook niet aankondigen."

Hoewel de claim niets meer is dan een gerucht - aangezien geen van beide koppels de splitsing heeft bevestigd - reageerden fans snel op Twitter.

Een fan schreef: 'Olivia Munn en John Mulaney zijn uit elkaar!' Het is bijna alsof je je vrouw verlaat en een nieuwe relatie aangaat en dat nieuwe meisje zwanger wordt minder dan 6 maanden nadat ze uit de afkickkliniek waren zei absoluut dat dit een slecht idee was, maar uiteindelijk werd het een slecht idee.”

Een ander merkte op: "Ik vind het geweldig hoe ik erachter kwam dat John Mulaney en Olivia Munn uit elkaar gingen op een tiktok waar de man zei: "Ik hoop dat ik degene ben die het nieuws aan jou heeft verteld."

Aanbevolen: