Hier is waarom fans niet blij zijn met de live-actieshow 'Powerpuff Girls

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans niet blij zijn met de live-actieshow 'Powerpuff Girls
Hier is waarom fans niet blij zijn met de live-actieshow 'Powerpuff Girls
Anonim

De eerste setfoto's van The CW's Powerpuff Girls live-action serie zijn hier!

Het is meer dan 15 jaar geleden dat de superhelden voor het eerst hun weg vonden naar Cartoon Network, en er komt nu een reboot aan! Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault schitteren in de komende serie als de titulaire Powerpuff Girls en er zijn eindelijk foto's die een glimp van hen laten zien!

Fans zijn niet onder de indruk van hun kostuums

De serie is sinds augustus vorig jaar in ontwikkeling, maar het filmen is officieel begonnen! Zoals eerder onthuld, zal de live-action Blossom, Bubbles en Buttercup volgen als "gedesillusioneerde twintigers die er een hekel aan hebben hun jeugd te hebben verloren aan misdaadbestrijding".

De belangrijkste castleden zijn onlangs aangekondigd, maar er is eindelijk een setfoto die fans een kijkje in de serie geeft. Chloe Bennet (Blossom), Dove Cameron (Bubbles) en Yana Perrault (Buttercup) werden gespot tijdens het filmen van scènes terwijl ze hun kostuums droegen in hun klassieke roze, blauwe en groene kleuren, compleet met een zwarte riem en kniekousen.

De kostuums zijn niet zo perfect als de fans hadden verwacht, en ze gingen naar Twitter om hun teleurstelling over de serie te delen nog voordat deze in première ging.

@enctrl schreef "de powerpuff-serie ziet er nogal low budget uit".

@tannies_twt vergeleek de kostuums van de serie met die van The Winx Club, een iconische animatieserie op Nickelodeon die onlangs een live-action-aanpassing ontving.

"Waarom blijven de garderobe-afdelingen voor live-acties me in de steek..eerste winx-club nu powerpuff-meisjes, " deelden ze.

@cooljulian5 deelde dat de Powerpuff Girls-serie "niets anders heeft dan Chloe Bennet die er absoluut schattig uitziet."

Riverdale-fans mengden zich in het gesprek om te onthullen wie 'de echte Powerpuff Girls' werkelijk waren.

De vrouwen van Riverdale, waaronder Lili Reinhart, Camila Mendes en Madelaine Petsch, verkleedden zich vorig jaar als superhelden voor Halloween. Reinhart channelde haar innerlijke Bubbles en droeg staartjes, Petsch kleedde zich als Blossom en droeg een grote rode strik terwijl Mendes Buttercup was en voor de gelegenheid een zwarte bob droeg.

Ze coördineerden hun outfits met crop-top-sets en strakke zwarte panty's, en fans waren onder de indruk van hun kostuums!

Andere fans legden uit hoe de Powerpuff Girls-serie de kans kreeg om plezier te hebben met de superheldenkostuums en iets unieks te creëren, maar in plaats daarvan kozen voor iets dat saai en niet zo creatief leek.

@bacm_flatstart zei: "Ik vind het heel moeilijk om dit te geloven. Dit is absoluut niet legitiem, de kostuums zien er zo goedkoop en erg basic uit??? Ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven …"

Laten we hopen dat ze in ieder geval de superschurk Mojo Jojo gelijk krijgen!

Aanbevolen: