Selling Sunset': hebben Christine Quinn en Emma Hernan nog een gedeelde ex?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': hebben Christine Quinn en Emma Hernan nog een gedeelde ex?
Selling Sunset': hebben Christine Quinn en Emma Hernan nog een gedeelde ex?
Anonim

De gedeelde ex-vriend van Christine Quinn en Emma Hernan heeft zeker seizoen 4 van Netflix's Selling Sunset op zijn kop gezet. We vragen ons nu af of hun collega en voormalig NBA-speler Peter Cornell eigenlijk op hetzelfde moment met hen uitgingen. Natuurlijk neigen fans naar Hernans minder dramatische versie van het verhaal - dat Cornell het al met Quinn had uitgemaakt voordat ze met daten begonnen - in tegenstelling tot Quinns beweringen dat de voormalige Lakers-speler haar had bedrogen nadat ze op één knie was gaan zitten. De rest van de cast, waaronder Quinns voormalige kamergenoot en beste vriendin Mary Fitzgerald, staat aan de kant van Hernan in deze.

Hoewel show-nieuwkomer Vanessa Villela de zelfverklaarde schurk het voordeel van de twijfel geeft, heeft Hernan genoeg van Quinns 'leugens'. Tegen het einde van het seizoen zei ze dat ze hoopte dat de uitgesproken makelaar gewoon het kantoor zou verlaten. Het is begrijpelijk, vooral met een bron die zegt dat ze misschien nog een wederzijdse ex hebben gehad, opgesloten miljardair Greg Lindberg. Hier is alles wat we weten over de gerucht.

Christine Quinn en Emma Hernan 'Beiden gedateerd zelfverklaarde miljardair' Greg Lindberg

Een anonieme tip aan de beroemde Instagram-roddelcurator Deuxmoi beweert dat Quinn en Hernan nog een wederzijdse ex hadden. Deze keer is het Greg E. Lindberg, een voormalig zakenman die in 2020 werd veroordeeld voor omkoping en samenzwering om telefraude te plegen.’, schreef de bron. "Hij ging naar de gevangenis voor omkoping. Ik vraag me af of ze hun liefdesdriehoek in de show zullen vermelden." Aanvankelijk verwarden Redditors Lindberg voor Cornell. Maar de laatste werd bevestigd als de mysterieuze man achter het drama van seizoen 4 - hij ging vijf jaar geleden uit met de twee makelaars, rond 2015 of 2016.

"Dames van LA, jullie moeten allemaal belastingaangiften zien, twee identiteitsbewijzen, een aanbevelingsbrief, een energierekening, kredietscorerapport, een 23&Me, wat dan ook", zei een fan over het gerucht. "Het klinkt alsof geen enkele man in LA te vertrouwen is lol." Sommige fans hadden ook interessante observaties over het gedeelde exen-drama. "Degene waar ze om vechten, wordt rijk. lol. Prima afhaalma altijden en ik ben niet boos op ze", merkte een Redditor op. De anderen waren een beetje hard… "Hun smaak in mannen is verschrikkelijk", schreef iemand. "Er moeten een paar fatsoenlijke rijke mannen in LA zijn om mee om te gaan omdat ze hardop hebben gehuild! Of wacht… misschien willen de fatsoenlijke mannen niet rondhangen met door drama gestoorde plastic poppen ?"

Wie is Greg Lindberg?

Lindberg richtte Global Growth op, een conglomeraat private-equitybedrijf dat in 2019 meer dan 100 verzekeringsmaatschappijen had overgenomen. In datzelfde jaar begon een onderzoek naar deze bedrijven vanwege "zorgen over hun liquiditeit en het vermogen om aan hun verplichtingen te voldoen verzekeringnemer." Op dat moment had de voormalige zakenman een geschat persoonlijk vermogen van $ 1,46 miljard. Toen het onderzoek eenmaal begon, nam Lindberg kort ontslag als CEO van Global Growth en kreeg hij te maken met meerdere rechtszaken vanwege de openbaarmaking van zijn juridische geschillen.

In maart 2019 werd hij samen met de voorzitter van de Republikeinse Partij van Noord-Carolina, Robin Hayes, door een federale grand jury aangeklaagd voor draadfraude en omkoping. In maart 2020 oordeelde de jury dat Lindberg schuldig was aan "samenzwering om fraude en omkoping van eerlijke diensten te plegen". Hij diende een verzoek in voor een nieuw proces, maar dat werd afgewezen. In augustus 2019 werd hij veroordeeld tot zeven jaar en drie maanden gevangenisstraf. Rapporten zeggen dat Lindberg tussen dit alles, na zijn scheiding van zijn vrouw Tisha in 2017, met andere vrouwen begon te daten. Hij zou privédetectives hebben ingehuurd om ervoor te zorgen dat ze geen 'destructieve levensstijl' leiden. Dat is waarschijnlijk waar Quinn en Hernan in beeld kwamen.

Wat Peter Cornell denkt over het drama van Christine Quinn en Emma Hernan

Onlangs vertelde Hernan aan Us Weekly dat Cornell "gewoon de ogen aan het rollen was" over Quinns beweringen dat ze verloofd waren. "Hij wist dat het zou worden aangeroerd. [Maar niet] tot het niveau dat het ging", zei de oprichter van Emma Leigh & Co.. "Hij hoorde gerommel over wat er aan de hand was terwijl we aan het filmen waren, zoals dingen die werden genoemd, en hij was gewoon aan het rollen." Ze onthulde ook dat Cornell "niets te maken wil hebben" met de show, maar dat hij had overwogen "mogelijk" zijn kant van het verhaal te delen.

"Ze waren nooit verloofd, dat maakte hij heel duidelijk", zei Hernan over de voormalige NBA-speler. "Hij lachte toen het werd genoemd, en dat weet iedereen. Het is niet eens bespreekbaar, want er is letterlijk nul procent kans." De makelaar heeft bevestigd dat ze het heeft uitgemaakt met Cornell na hun verloving in 2017."We hebben om verschillende redenen de beslissing genomen om onze eigen weg te gaan", zei ze over de splitsing. "Het is duidelijk dat ik in het leven het gevoel heb dat je nooit nooit kunt zeggen, maar op dit moment ben ik mogelijk aan het daten met andere mensen. Ik weet niet wat hij doet, maar ik denk wel dat hij idealiter zou willen eindigen met mij en hij maakt dat heel duidelijk. Maar op dit moment is onze vriendschap prima."

Aanbevolen: