Selling Sunset': wie is de gedeelde ex van Christine Quinn en Emma Hernan?

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': wie is de gedeelde ex van Christine Quinn en Emma Hernan?
Selling Sunset': wie is de gedeelde ex van Christine Quinn en Emma Hernan?
Anonim

Het drama in seizoen 4 van Netflix's Selling Sunset gaat eigenlijk helemaal over Christine Quinn - haar 'nep'-zwangerschap, haar gespannen vriendschap met Mary Fitzgerald en Emma Hernan, het nieuwe meisje dat Quinn verving tijdens haar zwangerschapsverlof en was de vermeende andere vrouw in haar vorige relatie. Het seizoen draait om andere makelaars die achter de waarheid komen over het 'gedeelde' ex-verhaal van Quinn en Hernan. Volgens Hernan was de nieuwe moeder "niets anders dan een nachtmerrie" voor haar toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Niet wetende dat Quinn denkt dat ze nog steeds met haar toenmalige vriend aan het daten was, zei Hernan dat ze werd aangevallen door de makelaar en haar vriend nadat ze gezien was met "hun" man. Quinn bonkte op haar autoraam en schreeuwde tegen haar omdat ze haar vriendje had 'stelen'.

Maar toen Quinn met Hernan sprak om hun verleden aan te pakken en verder te gaan, herinnerde ze zich dat het incident een rustige confrontatie was. Ze zei dat ze gekwetst was toen hun wederzijdse ex zich verloofde met Hernan, 2 maanden na hun eerste "nachtmerrie" ontmoeting. Het was deels omdat hij haar volgens Quinn ook ten huwelijk had gevraagd en dat alleen Davina Potratz ervan wist. Hernan zei dat ze het enige meisje was dat hij ooit ten huwelijk had gevraagd. Potratz zelf zei later dat ze er ook niets van af wist. Ze was toen nog niet eens in het bedrijf. De waarheid moet nog worden onthuld, maar in ieder geval hebben fans de identiteit van de naamloze ex al ontdekt. Dit is wie hij werkelijk is.

Hij speelde voor de Los Angeles Lakers

Us Weekly heeft exclusief onthuld dat de mysterieuze ex Peter Cornell is, een 45-jarige collega-makelaar die 1.80 meter lang is. Hij speelde in de NBA met de Lakers. Zijn atletische gaven leverden hem een volledige rit op naar Loyola Marymount University, wat de weg vrijmaakte voor zijn tien jaar durende NBA-carrière. Voordat hij in 2001 bij de Lakers tekende, werd hij getekend bij de New Jersey Nets. In 2002 tekende hij een nieuw contract bij Orlando Magic. Een jaar later begon hij te spelen bij de Houston Rockets. Utah Jazz werd zijn laatste NBA-team in 2004.

Hij is ook een NBA-recordbreker. "Ik ben de speler die meer dan vier NBA-contracten heeft getekend, maar nooit in een wedstrijd van het reguliere seizoen in de NBA verschijnt", zei Cornell in een aflevering van de Lost Lakers-podcast. Naar verluidt tekende hij in totaal zes contracten tijdens zijn tijd in de competitie. Hij speelde voor meer dan 30 teams, 15 competities en 7 landen, waaronder China en Japan. In 2009 trok hij zich terug uit de sport en begon hij te werken als een NBA-spelersagent in 2011.

Hij werkt ook voor de Oppenheim Group

Ja, Cornell is ook een makelaar zoals zijn twee exen. Hij is "een makelaar en de directeur van de sport- en entertainmentdivisie van de Oppenheim Group", volgens zijn bedrijfsbio. Hij is ook "doorgegaan als de derde generatie van een prominente vastgoedfamilie in de Bay Area." Hij begon te werken voor de makelaardij in 2015, hetzelfde jaar dat hij op de Million Dollar Listing Los Angeles verscheen als agent voor mede-NBA-aluin en de tweede echtgenoot van Kim Kardashian, Kris Humphreys.

Hij was in staat om Humphreys' huis van $ 2 miljoen te verkopen voor $ 8,25 miljoen. Over een echt luxe vastgoedtalent gesproken. Zijn bio van de Oppenheim Group citeert ook dat hij een onroerendgoedinvestering LLC oprichtte genaamd Highlander Ventures. Het is gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen in Los Angeles die zijn geoptimaliseerd voor leasing en wederverkoop.

Hij is misschien nog steeds aan het daten met Emma Hernan

Rond 2016 had Cornell een relatie met Hernan en Quinn. Het is niet duidelijk of hij ze allebei op hetzelfde moment dateerde of niet. Eén ding is zeker, Quinn gelooft van wel. "[Fitzgerald] werd echt heel close met iemand van wie ik echt niet had verwacht dat ze dicht bij mij zou zijn", zei ze over Hernan tijdens de lunch met een andere nieuwkomer, Vanessa Villela."Lang verhaal. Mijn ex-vriend was met dit meisje aan het daten op hetzelfde moment dat hij met mij aan het daten was. Ik had geen idee. Ik betrapte hem overdag op heterdaad met haar. Dus we gingen uit elkaar en Mary begon heel close met haar te worden."

Hernan herinnert zich een andere versie van het verhaal. "Ik hoorde over [Quinn] de dag dat ik haar ontmoette. Het was niet prettig", zei ze in de show. "Ik verliet de sportschool met wie ik dacht dat mijn vriend was en ze stopte met haar vriend en zei 'Wie is dit in godsnaam?' en begon te schreeuwen: 'Dit is mijn vriendje.' Ik draaide mijn raam naar beneden en ze begon bloedige moord te schreeuwen. Ze was niets anders dan een nachtmerrie voor mij.' Ze houdt vol dat Cornell het al uit had met Quinn voordat ze met elkaar gingen daten. Fitzgerald steunt haar beweringen. Hoewel Hernan Cornell al als ex noemt, vonden fans de foto's hierboven, wat suggereert dat ze misschien nog steeds samen zijn.

Aanbevolen: