Selling Sunset' Stars Emma Hernan en Christine Quinn's Feud, Explained

Inhoudsopgave:

Selling Sunset' Stars Emma Hernan en Christine Quinn's Feud, Explained
Selling Sunset' Stars Emma Hernan en Christine Quinn's Feud, Explained
Anonim

Het langverwachte vierde seizoen van Selling Sunset is eindelijk op onze schermen verschenen met een nieuwe reeks outfits om jaloers op te zijn, huizen om te begeren en drama om bij betrokken te raken. kibbelen en vechten bij de Oppenheim Group, misschien wel het meest interessante drama is tussen Christine Quinn en nieuwkomer Emma Hernan.

Christine en Emma delen een wederzijdse ex-vriend, wat genoeg is om elke vorm van ruzie tussen collega's te veroorzaken. Us Weekly heeft exclusief onthuld dat de mysterieuze ex die nooit in de show was, in feite basketbalspeler Peter Cornell was! Christine beweert dat haar ex haar heeft bedrogen met Emma, maar Emma en Mary Fitzgerald zijn het niet helemaal eens met Christine's versie van de gebeurtenissen. Op de een of andere manier is elk castlid van Selling Sunset betrokken geraakt bij de vete van Christine Quinn en Emma Hernan.

Hier is je volledige uitleg van alles wat er is gebeurd tussen Christine en Emma op Selling Sunset.

7 Emma Hernan was de andere vrouw

In aflevering 2 onthult Christine Quinn aan newbie Vanessa Villela dat ze erg ongelukkig was met de terugkeer van Emma Hernan naar Oppenheim. Ze keerde niet alleen terug naar het bedrijf, maar ze zou haar aanbiedingen bijhouden terwijl de blonde schoonheid met zwangerschapsverlof was.

Christine onthult dat de reden dat ze Emma niet mag, te wijten is aan haar ex-vriendje. Terwijl ze deze naamloze man zag, had hij ook een relatie met Emma. Ze betrapte de twee zelfs samen tijdens hun tweeënhalf jaar durende relatie!

"Hij was die ochtend bij mij thuis", legt Christine uit aan Vanessa. "En hij ging weg, dus belde ik mijn beste vriend, en hier zie ik mijn vriend destijds wandelen met een ander meisje en dat was Emma."

6 Christine Quinn was verloofd

In een latere aflevering, in een één-op-één-chat met Emma Hernan, onthult Christine Quinn dat ze blijkbaar verloofd was met de man die Emma ook zag, alleen wist niemand ervan. Schokkend genoeg werd zelfs Mary Fitzgerald niet verteld, met wie Christine in deze periode heel dichtbij was. De enige persoon die van de verloving wist was… Davina Potratz!

5 Christine Quinn viel Emma Hernan aan in haar auto

In aflevering 4 van Selling Sunset onthult Emma Hernan haar kant van het verhaal: "Ik ontdekte [Christine] op de dag dat ik haar ontmoette, en het was niet prettig. Ik verliet de sportschool met wie ik dacht dat het mijn vriendje was en ze stopte met haar vriend en ze zei 'Wie is dit in godsnaam?' en begon toen te schreeuwen: 'Dit is mijn vriendje.'"

Emma legt uit: "Haar en haar vriendin bonkten op mijn ramen, schreeuwden en ik wist niet wat ik moest doen. Ik draaide mijn raam naar beneden en ze schreeuwde gewoon bloedige moord. En dan komt hij naar buiten en begint tegen haar te schreeuwen dat ze gek is, en me met rust te laten omdat ik niets verkeerd heb gedaan."

Twee maanden na deze ontmoeting met Christine, verloofden Emma en haar ex zich. Ze zegt dat het de eerste keer was dat hij ooit iemand ten huwelijk had gevraagd, ondanks dat Christine een heel ander verhaal had.

4 Heather Rae Young ging ook uit met Mystery Man

Heather Rae Young, die onlangs met Tarek El Moussa trouwde, ging ook uit met deze mysterieuze, maar erg drukke man. Nadat Christine Quinn het uitmaakte met hem, onthulde ze dat hij met Heather ging daten.

Hoewel Heather in aflevering 8 van Selling Sunset onthult dat het een minimale relatie was. "Het was niet eens een vriendje, het was van zo korte duur." Toch is Heather op de een of andere manier betrokken bij de vete van Emma Hernan en Christine Quinn.

3 Alleen Davina Potratz wist over de verloving van Christine Quinn

Tijdens Christine Quinn en Emma Hernan's dramatische Selling Sunset-gesprek op het nu iconische hondenfeest in aflevering 5, beweert Christine dat ze Davina heeft verteld over haar verloving. Het probleem met dit verhaal, waar Mary Fitzgerald graag op wees, was dat Davina niet eens bij de makelaardij werkte toen dit gebeurde. Mary is er zeker van dat de tijdlijn van de relatie tussen Christine en Davina niet helemaal overeenkomt.

Davina bevestigt uiteindelijk aan Emma en Mary dat ze Christine niet eens kende toen de verloving plaatsvond. Davina bevestigt dat tegen de eerste keer dat ze Christine ontmoette, het paar al uit elkaar was.

In gesprek met Christine bekende Davina dat ze niet zeker wist wat ze moest zeggen toen ze door de andere meisjes werd geconfronteerd, omdat ze er niet was en niet kon praten over wat er echt was gebeurd. Christine bijt snel terug, twijfelt aan Davina's loyaliteit en zegt dat ze hoopt dat Davina haar terug heeft.

2 Heeft Christine Quinn Emma Hernan nep DMS gestuurd?

Tijdens een aflevering van Selling Sunset beschuldigde Emma Hernan Christine Quinn ervan haar nep-DM's op Instagram te sturen vanaf een willekeurig account met vragen over haar huidige relatie.

"Dus, de nep-DM's zijn opnieuw begonnen van je-weet-wel-wie," vertelde Emma Mary en Chrishell Stause tijdens een bootfeest in aflevering 8, "Er is maar één persoon in de hele wereld die het zou kunnen zijn. Van een nepaccount natuurlijk.” Emma beweerde dat het bericht luidde: "Benieuwd of je vriendin Emma een vriendje heeft? Ik heb misschien informatie.”

Toen Vanessa Villela later met Christine over de situatie sprak, ontkende ze de beschuldigingen. "Het probleem dat ik nu zie, is dat ze zeggen dat je het blijft doen", zegt Vanessa tijdens aflevering 9. Christine reageerde echter onmiddellijk en ontkende het, "Het spijt me dat ze er zo over denken, maar dat is zeker niet het geval. de zaak.”

1 Emma Hernan heeft de groep 'Selling Sunset' tegen Christine Quinn gedraaid

Terwijl seizoen 4 van Selling Sunset zich ontvouwt, is het voor kijkers duidelijk dat Emma Hernan een band heeft opgebouwd met andere meisjes in Oppenheim vanwege hun wederzijdse minachting voor Christine Quinn. Het is geen wonder dat Christine het gevoel kreeg dat de meisjes tegen haar in opstand kwamen. In de dramatische confrontatie in de laatste aflevering van seizoen 4 roept ze de hele groep op voor hun gedrag.

“Dit is mijn leven. Als ik binnenkom en er is een groep van zes meisjes die mijn aanwezigheid niet eens erkennen, die niet eens opkijken en glimlachen, of zelfs maar doen alsof ze hallo zeggen, dat is zo verschrikkelijk,' zei Christine door tranen heen, 'Jij kerel zijn verschrikkelijk. Ik zou nooit iemand in die situatie brengen. Christine was niet afgebeeld op een van Heather Rae's bruidsfeesten en was niet aanwezig op de bruiloft.

Nu seizoen 5 van Selling Sunset binnenkort verschijnt, kunnen fans waarschijnlijk meer drama verwachten tussen deze twee prachtige blondines.

Aanbevolen: