Waarom Harry Styles niets te maken wilde hebben met een Disney-rol die hem een nog grotere ster zou hebben gemaakt

Inhoudsopgave:

Waarom Harry Styles niets te maken wilde hebben met een Disney-rol die hem een nog grotere ster zou hebben gemaakt
Waarom Harry Styles niets te maken wilde hebben met een Disney-rol die hem een nog grotere ster zou hebben gemaakt
Anonim

Om een muzikant veel succes te laten hebben in die arena, moet hij een zekere mate van populariteit bereiken. Gezien het feit dat de machten in Hollywood alleen om geld verdienen, is het daarom logisch dat de filmstudio's willen profiteren van de legioenen fans die muzikanten verzamelen. Helaas zijn er echter veel te veel voorbeelden van zangers die zo slecht waren in een acteerrol dat ze ronduit werden bespot.

Ondanks alle beroemde muzikanten die faalden toen ze acteerden, hebben sommige artiesten bewezen ongelooflijk goed te zijn in een rol. Bijvoorbeeld Björk in Dancer in the Dark, Jennifer Hudson in Dreamgirls, Lady Gaga in A Star is Born, Mary J. Blige in Mudbound en Cher in Moonstruck. Als resultaat van de lof die al die muzikanten kregen voor die rollen, blijven beroemde zangers acteren in grote films een kans geven. Desondanks is onthuld dat Harry Styles wegliep van de kans om te schitteren in een groot aankomend Disney-project. Dat roept natuurlijk een voor de hand liggende vraag op, waarom zou Styles de kans van zijn leven opgeven.

Doing It Live

In 1994 bracht Disney voor het eerst een live-action bewerking uit van een van hun klassieke animatiefilms. De meeste mensen zijn de door Jason Scott Lee geleide versie van The Jungle Book echter vergeten. Een paar jaar later bracht Disney nog een live-action bewerking van hun eerdere werk uit en Glenn Close's 101 Dalmatians was zeer succesvol. Ondanks die hitfilm wachtte Disney vier jaar om het op te volgen met 102 Dalmatiërs en toen die film middelmatige zaken deed, leek het bedrijf het vertrouwen te verliezen in live-action-aanpassingen.

Ongeveer tien jaar nadat Disney het concept had opgegeven, besloot Disney om live-action-aanpassingen van hun klassieke animatiefilms opnieuw te proberen. Gelukkig voor alle betrokkenen zou Alice in Wonderland uit 2010 een absoluut enorme hit worden, met meer dan $ 1 miljard aan de kassa. Wanneer een film zo'n enorme hit wordt, duurt het niet lang voordat een hele reeks vergelijkbare projecten groen licht krijgen.

Vier jaar nadat Alice in Wonderland werd uitgebracht, bracht Disney hun volgende live-action-aanpassing uit en Maleficent had ook veel succes. Sindsdien heeft Disney een hele reeks live-action-aanpassingen uitgebracht. Helaas misten sommige van Disney's live-action-aanpassingen het doel, waaronder Dumbo en Lady and the Tramp. Aan de andere kant verdiende Disney een fortuin met films als Assepoester, The Jungle Book uit 2016, Beauty and the Beast, Christopher Robin, Aladdin en The Lion King.

Gezien al het succes dat ze de afgelopen jaren hebben genoten, zou het niemand moeten verbazen dat er geruchten zijn over verschillende mogelijk aankomende live-action-aanpassingen van Disney. Bovendien is het logisch dat de meeste grote sterren erg geïnteresseerd lijken te zijn in een van die live-action-aanpassingen. Verbazingwekkend genoeg blijkt echter dat Harry Styles de kans heeft voorbij laten gaan om een Disney-live-action-adaptatie te headlinen.

Harry Passen

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Harry Styles vooral bekend is om zijn muziekcarrière. One Direction genoot tenslotte enorm veel succes voordat de leden van de geliefde boyband hun eigen weg gingen. Bovendien, sinds Styles soloartiest werd na de ontbinding van de groep die hem beroemd maakte, heeft hij nog steeds veel succes. Nummers als 'Watermelon Sugar', 'Sign of the Times' en 'Adore You' waren bijvoorbeeld allemaal hits voor Styles.

Naast de zangcarrière van Harry Styles heeft hij een paar keer zijn teen in het acteerbad gedompeld. Het meest opvallende was dat Styles een van de hoofdrollen in Dunkirk van Christopher Nolan wist te bemachtigen. Gezien het feit dat acteurs als Tom Hardy, Cillian Murphy en Mark Rylance in de hoofdrol speelden, zegt het veel dat Styles zo geweldig was in zijn rol dat hij niet in het minst op zijn plaats leek.

Toen Dunkirk eenmaal was vrijgelaten, leek het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn volgende spraakmakende rol kreeg. Hoewel Styles een aantal kleinere filmprojecten heeft gepland om te worden uitgebracht, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze massale zaken aan de kassa zullen doen. Het blijkt echter dat Styles vrijwel zeker een nieuwe grote hit had kunnen worden, maar hij wees een hoofdrol af in de aanstaande live-action-aanpassing van Disney's De kleine zeemeermin.

Tijdens een optreden in 2019 op Capital FM's Capital Breakfast-radioshow, legde Harry Styles uit waarom hij de rol van prins Eric in de live-action The Little Mermaid afwees. "Ik had een ontmoeting met Rob Marshall, de regisseur, die de meest geweldige man is - hij is geweldig." "Eerlijk gezegd, het was gewoon - ze schieten zo lang, en ik wil volgend jaar touren en zo, misschien."Helaas voor Styles werd elke muzikant die in 2020 wilde touren, zijn plannen verijdeld door de COVID-19-pandemie.

Aanbevolen: