Paul Rudd's grootste prestaties voordat hij de 'meest sexy man ter wereld' werd

Inhoudsopgave:

Paul Rudd's grootste prestaties voordat hij de 'meest sexy man ter wereld' werd
Paul Rudd's grootste prestaties voordat hij de 'meest sexy man ter wereld' werd
Anonim

Paul Rudd had een redelijk goed 2021. Hij is het huidige recept van People's 'Sexiest Man Alive' en sluit zich aan bij de meest sexy mannenclub met leden Michael B. Jordan, David Beckham, Ryan Reynolds, John Legend en Idris Elba om er een paar te noemen. Voordat hij bij het MCU kwam, waar Rudd grote spieren had (inclusief sixpack) voor zijn rol als Scott Lang/Ant-Man, hoewel sommigen Rudd misschien nog steeds als een controversiële keuze voor de eer beschouwen.

Terzijde, hij is een komische krachtpatser in Hollywood en heeft zijn acteertalenten gebruikt in drama's, komedies en indiefilms. Rudd is verschenen in films als Perks of Being A Wallflower, My Idiot Brother, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, I Love You, Man en This Is 40. Zijn nieuwste project omvat een hoofdrol tegenover Will Ferrell in The Shrink Next Door van Apple TV. Rudd heeft veel om trots op te zijn, afgezien van zijn 'Sexiest Man Alive'-overwinning. De acteur heeft in de loop der jaren ook deze opmerkelijke onderscheidingen behaald.

5 "CinemaCon mannelijke ster van het jaar Award"

Paul Rudd uitgeroepen tot 'Male Star Of The Year' op CinemaCon
Paul Rudd uitgeroepen tot 'Male Star Of The Year' op CinemaCon

In 2015 ontving Rudd CinemaCon's "Man Of The Year Award", die hem een paar maanden voor de release van zijn eerste MCU-film, Ant Man, werd uitgereikt. Een officiële verklaring van de president van CinemaCon had dit te zeggen over Rudd: "Met een reeds bewezen staat van dienst in het maken van het publiek over de hele wereld aan het lachen met zijn gedenkwaardige rollen in films als Knocked Up, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy en The 40 Year Old Virgin, Rudd zal het publiek deze zomer in vervoering brengen als hij schittert in zijn eerste actie-avonturenfilm Ant-Man… We zouden niet blijer kunnen zijn om Rudd te eren, aangezien hij zeker indruk zal maken als 'Ant-Man.'' Rudd's casting in Ant-Man laat zien dat je geen jonge Hollywood-acteur hoeft te zijn om een blockbuster hoofdrol in een actiefilm te krijgen.

Hij lijkt niet ouder te worden

Paul Rudd ziet er jong uit in 2003 en 2019
Paul Rudd ziet er jong uit in 2003 en 2019

Ja, dit is een prestatie. Want in een door afbeeldingen geobsedeerde industrie als Hollywood is het behouden van een jeugdige uitstraling (natuurlijk) een talent. Rudd is altijd in de discussie voor beroemdheden die niet ouder lijken te worden. Natuurlijk worden ze ouder, maar Rudd lijkt er alleen maar beter uit te zien naarmate de tijd verstrijkt. Is ouder worden niet een superkracht van hem? Zo niet, dan zou de wereld graag zijn geheimen willen weten om een jeugdige uitstraling te behouden.

4 Meerdere MTV Movie Awards

Paul Rudd in een pak
Paul Rudd in een pak

Rudd moet veel gouden popcorn in huis hebben, aangezien hij een favoriet is voor de MTV-filmprijs. Van 2005-2015 heeft Rudd de gouden popcorn in verschillende categorieën mee naar huis genomen. In 2005 won hij "Best Musical Performance" en "Best On-Screen Team" voor zijn rol in Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Hij is een winnaar van de beste kus voor zijn stomende scène met Thomas Lennon in I Love You, Man. "Best Fight" in 2014 ging naar Rudd, maar niet voor Ant-Man, zijn andere bekende vechtscène in Anchorman: The Legend Continues. Hij heeft de 2016 titel voor "Best Hero" voor Ant-Man.

3 Een echte superheld

acteurs Paul Rudd en Jason Sudeikis
acteurs Paul Rudd en Jason Sudeikis

Als Rudd niet op het grote scherm acteert, is hij buiten het scherm sterk betrokken bij verschillende goede doelen en fondsenwervende organisaties. Sinds 2010 maakt hij deel uit van de Big Slick met andere komische acteurs uit de omgeving van Kansas City, waaronder Jason Sudeikis en Rob Riggle. Big Slick werft geld en bewustzijn voor Children's Mercy Hospital. Beroemde pokertoernooien, talentenjachten en softbalspellen zijn enkele evenementen die ze in de loop der jaren hebben gedaan. In 2019 waren Selena Gomez en Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes betrokken bij het goede doel dat meer dan $ 10 miljoen dollar ophaalde. Rudd sprak in 2019 met TIME over het groeiende succes en de sentimentele betekenis van het goede doel. "Elk jaar bedenken we meer dingen, het wordt een grotere deal voor de stad, we zamelen meer geld in en we hebben ook de artsen in het ziekenhuis leren kennen, het personeel in het ziekenhuis … Het is voor ons een heel persoonlijk streven. En het feit dat het hier is, in deze stad waar we met z'n vijven zijn opgegroeid en onze families nog steeds wonen, geeft ons veel voldoening." Rudd ondersteunt ook kleinere lokale goede doelen. Zijn snoepwinkel Samuel's Sweet Shop, waarvan hij mede-eigenaar is met acteur Jeffrey Dean Morgan, is betrokken bij het helpen van bedrijven in Rhineback, New York met financiële subsidies na de ontberingen van COVID-19-gerelateerde sluitingen.

2 GQ's toonaangevende mannen van het jaar

Paul Rudd GQ Award
Paul Rudd GQ Award

Britsh GQ eerde Rudd in 2015 met hun "Leading Men Of The Year Award" nadat hij de MCU binnenkwam. Voordat hij zijn superheldenkostuum aantrok, had Rudd al een indrukwekkend en divers acteer-cv. Maar deze prijs was in het bijzonder de erkenning van een ervaren komische acteur die overstapte naar een van de grootste actiefilmfranchises van de filmindustrie, wat bewijst dat talent belangrijker is dan leeftijd.

1 De aardigste man in Hollywood zijn

Hollywood blijft een van de grootste industrieën vol met nooit eindigende schandalen en beschuldigingen. Dus als er een acteur als Rudd is, die universeel geliefd en aanbeden is door mede-sterren, fans en vrijwel iedereen… dat is iets om te vieren als een prestatie. Amy Poehler beschreef Rudd als "Mr. Perfect" in een interview met The Guardian, en Stephen Colbert liet ooit zijn late night act vallen om Rudd oprecht te complimenteren met zijn aangename karakter."Er is iets aan het opgroeien in het middenwesten dat een ander soort gevoeligheid geeft … maar als ik me onzeker voel, worden de glimlach en beleefdheid een tandje hoger, en misschien weerspiegelt dat niet helemaal hoe ik me voel op de binnenkant. Maar, weet je, het is beter om als een aardig persoon gezien te worden dan als een eikel.'

Aanbevolen: