Waarom schopte Emma Watson Rupert Grint eruit tijdens het filmen van 'Harry Potter'?

Inhoudsopgave:

Waarom schopte Emma Watson Rupert Grint eruit tijdens het filmen van 'Harry Potter'?
Waarom schopte Emma Watson Rupert Grint eruit tijdens het filmen van 'Harry Potter'?
Anonim

De Harry Potter-franchise is een van de grootste en belangrijkste filmfranchises aller tijden, en de impact ervan kan niet worden overschat. De boeken waren al een groot succes, maar de franchise bereikte echt een ander niveau toen het naar het grote scherm werd gebracht met de perfecte cast die hun rollen tot in de perfectie speelde.

Tijdens een scène waarin Daniel Radcliffe Emma Watson kuste, vond Rupert Grint het een beetje te leuk om te zien hoe de onhandigheid zich ontvouwde, en dit leidde ertoe dat Emma Watson het heft in eigen handen nam.

Laten we het betreffende moment eens nader bekijken en van de acteurs zelf horen hoe het afliep.

Watson moest een kusscène filmen met Daniel Radcliffe

Harry Potter-cast
Harry Potter-cast

De Harry Potter-franchise zag Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson allemaal opgroeien voor de wereld terwijl ze iconische fictieve personages speelden. Achter de schermen werd het trio goede vrienden en vormde een hechte band. Dit maakte op zijn beurt momenten van kussen tussen hen voor de camera's raar. Op een gegeven moment moesten Watson en Radcliffe elkaar kussen voor een scène, wat moeilijk was voor de vrienden.

Volgens Radcliffe: Ze ging er echt voor, moet ik zeggen. Het overrompelde me een beetje, maar ja, ik klaag niet. Veel mannen zouden een ledemaat verliezen om in die positie te zitten, dus ik vond het helemaal prima!”

Watson deelde haar ervaring en zei: "Ik denk dat ik me net realiseerde dat ik minder takes zou hebben als ik gewoon door zou gaan en [regisseur] David [Yates] gewoon gaf wat hij wilde, wat een hartstochtelijke kus. Dat was iets dat Ron's boot echt zou doen schommelen en echt heel pijnlijk en smerig voor hem zou zijn om naar te kijken.”

De zaken waren al zwaar genoeg voor het paar, en de aanwezigheid van Rupert Grint maakte het een beetje moeilijker dan nodig was.

Grint kon niet stoppen met lachen en werd eruit gegooid

Harry Potter
Harry Potter

Grint zei: Toen ze die kus aan het filmen waren, wilden ze eigenlijk dat ik daar een soort van uitspeelde, maar dat vond ik gewoon te grappig. Emma stuurde me weg omdat ik bleef lachen. Het zag er gewoon heel raar uit.”

Dat klopt, want hij kon zijn lach niet inhouden, Rupert Grint werd door Emma Watson zelf weggestuurd. Dit was duidelijk een ongemakkelijke situatie voor iedereen, maar het is nog steeds grappig om te horen dat Grint het gewoon niet bij elkaar kon houden op de set. Desondanks is er met succes geschoten.

Watson was er blij mee en zei: Ik ben er trots op en bedenk hoe onhandig het was. Ik ben echt onder de indruk dat we erin geslaagd zijn om het er iets anders dan ongemakkelijk uit te laten zien. Dan en ik zijn als broer en zus, dus het was moeilijk om het er gepassioneerd uit te laten zien, geloof me.”

Hoewel Rupert Grint Watson en Radcliffe het moeilijk maakte voor hun kusscène in de film, moest hij veel van zijn eigen doen toen hij en Watson samen een kusscène deelden. Het bleek dat dit niet zo eenvoudig was als sommigen zouden denken.

Grint en Watson hadden ook kusscènes

Harry Potter-film
Harry Potter-film

Grint vertelde People, Ik kijk nooit meer terug naar die scène. Ik ken Emma sinds ze letterlijk negen jaar oud was en we hadden dezelfde broer-zusrelatie. En het voelde gewoon heel surrealistisch. Ik herinner me dat haar gezicht steeds dichterbij kwam. Zoals, 'Oh mijn God.' Afgezien daarvan kan ik me eigenlijk niets meer herinneren.”

Het kan niet gemakkelijk zijn om in zo'n situatie terecht te komen, vooral gezien het feit dat ze letterlijk allemaal samen zijn opgegroeid. Op dat moment was er echter gewoon geen terughoudendheid, en de acteurs moesten gewoon een dapper gezicht trekken en het voor elkaar krijgen.

Watson vond het ook ongemakkelijk en zei: Het is puur het feit dat hij is zoals mijn broer en we zaten allebei helemaal in hetzelfde schuitje. Ik weet zeker dat hij je precies hetzelfde zal vertellen. Het was heel vreemd en heel raar. Geloof me, we wilden allebei net zo graag dat het voorbij was als de ander. Het is echt alsof ik mijn broer kust. Het was raar.”

Ondanks de onhandigheid die gepaard ging met het kussen dat de cast moest doen, kwam het uiteindelijk goed, aangezien de franchise miljarden dollars verdiende en tegelijkertijd de sterren een aantal enorme salarissen opleverde. Het was het uiteindelijk allemaal waard, maar de aanblik van Grint die werd geschopt omdat hij moest lachen, moet hilarisch zijn geweest.

Aanbevolen: