Eurovisie Songfestival: The Story Of Fire Saga: 10 van de beste nummers uit de Netflix-film

Inhoudsopgave:

Eurovisie Songfestival: The Story Of Fire Saga: 10 van de beste nummers uit de Netflix-film
Eurovisie Songfestival: The Story Of Fire Saga: 10 van de beste nummers uit de Netflix-film
Anonim

Will Ferrell en Rachel McAdams schitteren in een Netflix-film genaamd Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, een komedie waarbij veel wordt gezongen. Het richt zich op een paar wiens doel het is om het Eurovisie Songfestival te halen. Ze hebben hun ups en downs en ontmoeten onderweg verschillende interessante personages.

De nummers in deze film zijn episch, omdat sommige het verdienen om urenlang naar te luisteren. Will Ferrell breekt zelfs zijn zangstem uit voor de rol en heeft een paar eigen nummers die het beluisteren waard zijn. Blijf lezen om meer te weten te komen over de rangschikking van de liedjes uit de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga !

10 Jaja Ding Dong

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer werd veel gevraagd door de mensen in hun stad en het is gemaakt om dagenlang in de hoofden van mensen te blijven hangen. Het is om deze reden dat het de lijst heeft gehaald, omdat het een van de meest memorabele uit de film is, ondanks het gebrek aan tekstueel genialiteit. Degenen die naar Jaja Ding Dong luisteren, zullen voor ze het weten meeklappen en bij het tweede couplet meezingen met het refrein.

9 Kom en speel

Afbeelding
Afbeelding

Het personage genaamd Mita Xenakis speelde dit nummer in de film en het was gevuld met veel dans en flitsende outfits. Het wordt gezongen door Petra Nielsen, een Zweedse zangeres die niet de actrice in de film was, en haar zang slaat het uit het park. Sommigen vinden misschien dat het hoger gerangschikt zou moeten worden, maar er waren zoveel andere goede nummers die haar naar de onderkant van de lijst duwden.

8 Coolin' With Da Homies

Afbeelding
Afbeelding

Dit was de enige rap in de hele film en het was beter dan de meeste kijkers hadden verwacht, daarom stond het op de achtste plaats op deze lijst. Het legde een enorme focus op groepsdansen omdat het past bij de hoge energie die nodig is voor deze set. Savan Kotecha is de artiest die dit zingt en zijn capaciteiten hebben ervoor gezorgd dat dit nummer een van de beste op de soundtrack is geworden.

7 Dubbel probleem

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer werd meerdere keren gezongen door het hoofdduo in de film en er leek altijd iets mis te gaan. De uitvoering was niet half slecht en dan zou een prop defect raken, waardoor zowel Lars als Sigrit moeite hadden om hun uitvoering voort te zetten.

Het hielp hen de finale te bereiken en de muziek was niet half slecht, zelfs niet met de zang van Will Ferrell in de mix. Rachel McAdams zong niet in de film, maar de zang werd verzorgd door een andere genaamd My Marianne.

6 Rennen met de wolven

Afbeelding
Afbeelding

Dit was een van de meer excentrieke uitvoeringen in de film, maar het past bij de ruige muziekstijl die ze zongen.

Het was krachtig omdat hun stemmen het tot grootsheid voortstuwden, en hun outfits droegen alleen maar bij aan de sfeer die ze uitstraalden. Het werd gezongen door Courtney Jenaé en Adam Grahn en dankzij hun gecombineerde stemmen bereikte het het midden van deze lijst.

5 Leeuw van liefde

Afbeelding
Afbeelding

De stem van Erik Mjönes is echt uniek omdat hij zo diep is en toch zoveel bereik heeft in dit nummer genaamd Lion of Love.

Er zitten zelfs hints van opera in op punten die bijdragen aan de schoonheid en glans, maar de verschillende dansers en geprojecteerde achtergrond maakten het nog indrukwekkender. Sommige fans vragen zich misschien af waarom dit slechts het midden van deze lijst heeft gehaald, maar het beste moet nog komen.

4 Song-A-Long

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer kwam tot leven tijdens een feest van Alexander Lemtov en bevatte een mashup van verschillende nummers. De presentatie ervan was geweldig, maar het gebruik van verschillende echte Eurovisie-sterren om te helpen met de zang maakte het nog beter.

Fans houden van de energie van het geluid en het hoogtepunt van zoveel indrukwekkende stemmen in één nummer. Zelfs Will Ferrell sprong in op de actie van dit nummer en voegde zijn eigen speciale draai aan de muziek toe.

3 Vulkaanmens

Afbeelding
Afbeelding

Dit was het openingsnummer van de film en de kijkers wisten dat ze een wilde rit tegemoet gingen nadat ze Sigrit en Lars hadden uitgedost in zilveren make-up en kostuums. De achtergrondbeat zal de voet van elke luisteraar laten tikken terwijl ze de tekst indrinken die dit paar zingt. Het was de presentatie van dit nummer, evenals zijn iconische status, die het naar de top van deze lijst katapulteerde.

2 In de spiegel

Afbeelding
Afbeelding

Demi Lovato maakte een paar korte optredens in deze hitfilm, waar ze één nummer zong voordat ze haar overlijden ontmoette op een jacht.

Haar stem is echt ongelooflijk en daarom is ze de ster geworden die ze nu is. Dit nummer pronkt met haar zang terwijl het haar bereik test en het is iets dat iedereen aan hun huidige afspeellijsten zal toevoegen.

1 Husavik (Mijn woonplaats)

Afbeelding
Afbeelding

Het topnummer op onze lijst heet Husavik, of My Hometown, omdat het de fans van de film tot tranen bracht toen het voor het eerst werd afgespeeld. Het zit vol emotie en benadrukt de stem van My Marianne zoals geen ander nummer op de soundtrack dat doet.

De toevoeging van IJslandse woorden aan het nummer was een leuke touch die alleen maar bijdraagt aan de schoonheid van de muziek.

Aanbevolen: