Paul Rudd verslaat Chris Evans en wordt de meest sexy man ter wereld, zonder het gebruik van sociale media

Inhoudsopgave:

Paul Rudd verslaat Chris Evans en wordt de meest sexy man ter wereld, zonder het gebruik van sociale media
Paul Rudd verslaat Chris Evans en wordt de meest sexy man ter wereld, zonder het gebruik van sociale media
Anonim

People Magazine heeft zojuist de Sexiest Man Alive van 2021 onthuld, waarmee officieel wordt bevestigd dat Paul Rudd de winnaar is van deze felbegeerde titel. Rudd heeft de titel overgenomen van vele andere prachtige, in aanmerking komende mannen, namelijk Chris Evans - van wie veel fans dachten dat hij de persoon zou zijn die met deze eer zou weglopen. Nog interessanter is het feit dat Paul Rudd dit niveau van fan-liefde, erkenning en roem heeft bereikt… en dat allemaal zonder het gebruik van sociale media.

We leven in het digitale tijdperk en de mate van succes voor beroemdheden wordt vaak afgemeten aan het aantal volgers dat ze hebben op hun socialemediakanalen. Dit houdt doorgaans direct verband met de invloed die ze kunnen uitoefenen, aangezien ze de aandacht trekken van miljoenen enthousiaste fans over de hele wereld.

Dat is helemaal het geval voor Paul Rudd. Hij stra alt sexiness uit en is erin geslaagd om op eigen kracht herkend te worden, zonder de overbevolking van sexy afbeeldingen van zichzelf online.

Paul Rudd pakt de titel

Paul Rudd is officieel toegetreden tot de gelederen van enkele van 's werelds meest aantrekkelijke mannen.

Altijd een favoriet bij fans, Rudd is verschenen in een reeks hitshows en films, waaronder Ant-Man, Clueless, The 40-Year-Old Virgin, Ghostbusters, en is natuurlijk verschenen als de echtgenoot van Phoebe Buffay in de populaire sitcom, Friends.

Rudd bevindt zich in zeer goed gezelschap en staat naast een aantal andere ultra-aantrekkelijke mannen die deze titel in het verleden hebben behaald. Dit omvat Michael B Jordan, die werd genoemd als de meest sexy man van 2020, evenals John Legend, Idris Elba, Blake Shelton, David Beckham en Dwayne 'The Rock' Johnson, om er maar een paar te noemen die deze felbegeerde positie de afgelopen jaren hebben bekleed..

Chris Evans verslaan

Misschien wel het meest interessante aspect van Rudds recente verovering van deze titel, is het feit dat de meeste fans verwachtten dat Chris Evans deze overwinning zou behalen. Evans is de laatste tijd ongelooflijk actief op sociale media en heeft heel veel aandacht en fanliefde gekregen.

Rudd is een 52-jarige, onberispelijke, tijdloze acteur met een duidelijke sexappeal. Chris Evans stra alt ook sexy vibes uit en is 12 jaar jonger dan hij, maar Paul Rudd regeerde oppermachtig.

Als we nog eens kijken naar de vergelijking tussen deze twee algemeen erkende sterren, heeft Chris Evan alleen al op Instagram maar liefst 13,2 miljoen volgers en trekt hij de aandacht van 15,2 miljoen fans op Twitter.

Paul Rudd heeft helemaal geen social media-account. Toen hem werd gevraagd wat hem ervan weerhield om via dit platform contact te maken met zijn fans, verklaarde hij; “Ik heb geen dingen in mijn leven nodig om me van mijn leven af te leiden. Hij ging verder met te zeggen; "Naarmate mijn wereld groter wordt, probeer ik hem kleiner te houden."

Zonder zijn imago online uit te buiten, zichzelf tentoon te stellen of te vertrouwen op miljoenen fans om hem online te promoten, is Paul Rudds natuurlijke sexappeal erin geslaagd de wereld stormenderhand te veroveren, en hij zit nu op de troon als dit de meest sexy man ter wereld van het jaar.

Aanbevolen: