‘Hawkeye’-ster Jeremy Renner had de beste reactie op Paul Rudd die de meest sexy man ter wereld won

Inhoudsopgave:

‘Hawkeye’-ster Jeremy Renner had de beste reactie op Paul Rudd die de meest sexy man ter wereld won
‘Hawkeye’-ster Jeremy Renner had de beste reactie op Paul Rudd die de meest sexy man ter wereld won
Anonim

Paul Rudd is uitgeroepen tot People Magazine's Sexiest Man Alive en versloeg verschillende in aanmerking komende hunks, waaronder zijn voormalige co-ster Chris Evans en eerdere winnaars Michael B. Jordan en Dwayne Johnson voor de felbegeerde titel. Hoewel Rudd geen aanwezigheid op sociale media heeft om met zijn nieuwe overwinning te pronken, doen zijn mede-sterren van de MCU hun best om hem te feliciteren met de eer!

Hawkeye-ster Jeremy Renner die Clint Barton in de MCU speelde naast Scott Lang van Paul Rudd, ging naar Instagram om de overwinning van zijn vriend te vieren! De acteur maakte ook een speelse grap waarin hij er "enorm in het donker" uitzag.

Jeremy Renner's hilarische eerbetoon aan Paul Rudd

De burgemeester van Kingstown-acteur deelde een poster van de verzonnen film "50-Year-Old Virgins" van het paar voor Rudd's Instagram-eerbetoon.

Tijdens persinterviews voor Avengers: Endgame realiseerden Renner en Rudd zich dat ze een film moesten promoten waar ze niet veel over konden praten, aangezien Marvel het behoorlijk serieus neemt om alle dingen geheim te houden. Dus bedacht het duo een romantische komediefilm genaamd "50-Year-Old Virgins" en bood aan om erover te praten tijdens interviews! Interessant is dat Paul eerder speelde in een rom-com getiteld The 40-Year-Old Virgin naast Steve Carell!

"Gefeliciteerd aan mijn vriend Paul Rudd, "meest sexy man in leven"!!!" schreef Renner en voegde eraan toe: "Van je vriend, die er geweldig uitziet, in het donker … zoals 'zero light knappe.' paulrudd" Als de Friends-acteur zijn post maar kon zien!

Hoewel Jeremy Renner bekend staat om het spelen van de held Clint Barton, begon zijn personage als een schurk in de strips. Hij hernam zijn rol in verschillende Avenger-films, waaronder Avengers: Age of Ultron (2015), Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

Renner zal naast Dickinson-ster Hailee Steinfeld te zien zijn in de Disney+ miniserie Hawkeye. Jeremy zal zijn rol als Clint Barton opnieuw opnemen, terwijl Hailee haar MCU-debuut maakt als Kate Bishop, die uiteindelijk de titel van Hawkeye aanneemt na zijn dood.

De serie volgt Clint Barton terwijl hij Bishop begeleidt om een 'superheld zonder krachten' te worden. De show wordt al geprezen om zijn komische kostuums en het opnemen van personages zoals Lucky the Pizza Dog en Yelena Belova van Florence Pugh, die voor het laatst te zien was in Black Widow.

Hawkeye gaat vanaf 24 november in première op Disney+!

Aanbevolen: