Deze enorme plotgaten teisteren de DCEU

Inhoudsopgave:

Deze enorme plotgaten teisteren de DCEU
Deze enorme plotgaten teisteren de DCEU
Anonim

De DCEU-films zijn al een tijdje aan het aansluiten, en ze hebben onderweg enorme hits en een paar blindgangers gehad. Als ze alles onder controle hebben, zijn hun films fantastisch, maar als ze dat niet zijn, draven ze films uit waar de massa een hekel aan heeft.

Zoals bij elke franchise, zijn er enkele serieuze plotgaten gaande in de DCEU, en fans konden het niet helpen ze te herkennen. Sommige zijn klein, maar andere zijn gewoon te groot om op dit moment te negeren.

Laten we de DCEU eens nader bekijken en enkele van de grootste plotgaten tot nu toe onderzoeken.

8 Hoe vergat Darkseid de aarde?

Misschien is dit iets dat kan worden toegeschreven aan het gemak van plotten, maar het houdt eerlijk gezegd geen stand. De anti-levensvergelijking en aarde volledig vergeten vanwege een groot tijdsverschil is niet echt logisch. Darkseid had deze kennis altijd ergens opgeslagen, maar op wat gewoon handig was voor het complot, vergat hij het helemaal.

7 Waarom had Superman hulp nodig bij het redden van Martha?

Dit is iets dat veel mensen echt verbijsterend vonden toen het op het scherm gebeurde, en sommige fans konden er gewoon hun hoofd niet omheen draaien. Realistisch gezien had Superman Batman niet nodig moeten hebben om zijn moeder te redden. Hij had moeten kunnen detecteren waar ze was en zijn waanzinnige snelheid moeten gebruiken om in recordtijd heen en terug te komen. Superman heeft de tijd tenslotte letterlijk teruggedraaid met zijn snelheid.

6 Mensen praten niet over Wonder Woman

Dit moet een van de meest frustrerende dingen zijn die zijn gebeurd met recente DC-films. Eerder in de franchise hebben we vernomen dat Wonder Woman eigenlijk al heel lang ondergedoken is, en het is heel belangrijk dat Batman haar identiteit ontdekt. Ze heeft echter door de jaren heen van alles gedaan, en door mensen simpelweg te vertellen dat ze het laagdrempelig moeten houden, is haar identiteit geheim gebleven. Het was gewoon belachelijk om te zien, maar niet zo belachelijk als de wensplot van Wonder Woman 1984.

5 Superman heeft selectief geheugenverlies

In Justice League zien we Superman weer tot leven komen, maar er ontstaat al snel een probleem wanneer hij zich niet kan herinneren wat er aan de hand is, en hij begint het snot uit de andere helden in de buurt te slaan. Hij herinnert zich Batman, en toch heeft hij geen idee wie Wonder Woman is, ondanks het feit dat ze elkaar al hadden ontmoet. Had hij zich haar niet moeten herinneren, vooral gezien het feit dat ze Doomsday samen hebben gevonden?

4 Luthor's grote ontsnapping uit Arkham Asylum

Kijk, we begrijpen dat Lex Luthor een totaal genie is, maar hoe kon hij in vredesnaam ontsnappen uit Arkham Asylum? Natuurlijk, we zijn er zeker van dat hij iets had kunnen bedenken, maar er wordt geen verklaring gegeven, en het is echt vreemd om hem later gewoon zijn ding te zien doen op een luxe jacht. Het ergste is dat dit letterlijk niets voorstelde in het grote geheel van dingen.

3 Bruce Wayne's geheime identiteit werd volledig onthuld

Een van de kenmerken van Batmans personage is dat zijn identiteit altijd geheim is gebleven. In de DCEU wordt zijn identiteit echter volledig onthuld voor een groep mensen. Desondanks blijft het op de een of andere manier gewoon een geheim voor de rest van de planeet. Blijkbaar hebben al degenen die zijn identiteit hebben geleerd gewoon besloten om het aan geen enkele ziel te vertellen. Dit is misschien een beetje kieskeurig, maar het moest in deze lijst worden opgenomen.

2 Superman en de walvissen

Oh, de walvissen. Man of Steel kreeg wat hitte voor het hebben van een groep walvissen in de buurt van Superman na een explosie in de oceaan, aangezien de meesten zouden denken dat een explosie deze grote dieren op hun vrolijke manier zou sturen. Toch waren ze daar om de held te omringen. Het slaat nergens op, hoewel Jason Momoa heeft gezegd dat ze door Aquaman zijn gestuurd. Dat waren ze zeker.

1 Niemand twijfelde aan de comeback van Clark Kent

Nadat Superman was weggevaagd, kreeg het publiek te zien dat Clark Kent ook begraven was. Desondanks gaat Clark Kent op mysterieuze wijze weer aan het werk bij de Daily Planet, en niemand slaat er een oogje op. Je zou denken dat minstens één persoon zijn collega zou vragen die terugkomt uit de dood, maar nee, niemand zegt iets. Dit is gewoon pure waanzin, eerlijk gezegd.

Aanbevolen: