Zal 'Jurassic World: Dominion' een belangrijke personagedood bevatten?

Inhoudsopgave:

Zal 'Jurassic World: Dominion' een belangrijke personagedood bevatten?
Zal 'Jurassic World: Dominion' een belangrijke personagedood bevatten?
Anonim

Jurassic World: Dominion wordt het grootste deel in de franchise tot nu toe met verschillende veteranen van het origineel die terugkeren. Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill en zelfs Campbell Scott zijn gecast als de ultra onopvallende Lewis Dodgson, die in de eerste film verscheen. De cast bevat ook huidige Hollywood A-listers, Bryce Dallas Howard, B. D. Wong en Chris Pratt. Maar zou Dominion, met al deze grote namen erbij, de laatste keer kunnen zijn dat we een van hen zien?

In de komende dinosaurusfilm zal de toestand van de wereld heel anders zijn dan de relatieve vrede die we aan het begin van Fallen Kingdom zagen. Colin Trevorrow's korte film Battle At Big Rock gaf fans een kijkje in dit pre-apocalyptische landschap waar dinosaurussen alomtegenwoordig zijn. De beelden zijn niet erg lang, maar het bewijst meer dan dat Maisie (Isabella Sermon) het openen van de poorten een domino-effect heeft gehad, resulterend in chaos in heel Noord-Amerika.

Wat dit betekent voor onze favoriete groep personages, is dat ze meer gevaar lopen dan ooit. Ian, Ellie en Alan zijn erin geslaagd om gevaarlijke confrontaties met dinosaurussen te overleven in de originele trilogie van films, vermoedelijk dankzij handig geplaatste plotpantser, natuurlijk, dat geluk zal maar zo lang duren. Trevorrow zal geen van hen in de eerste reeks doden, maar dat betekent niet dat ze ook allemaal zullen overleven. Sam Neill, bijvoorbeeld, maakte nogal onheilspellende opmerking over zijn terugkeer naar de serie.

Kan Dr. Alan Grant een tragisch einde ontmoeten

Afbeelding
Afbeelding

In een Twitter-bericht had Neill een paar typische opmerkingen over zijn terugkeer naar de Jurassic-franchise. Hij leek erg enthousiast over het deel, wat goed is, het zijn alleen zijn uitspraken "deze dingen zullen je vermoorden" en "Ik ben duidelijk een beetje meer … grijs nu" gaven ons reden om ons zorgen te maken.

Hoewel Neill nog steeds een werkende acteur is, is hij niet zo kwiek als vroeger. Laten we iedereen eraan herinneren dat hij 72 jaar oud is, en dat betekent dat hij niet meer zal rondrennen zoals hij deed voor Jurassic Park 3 in 2000. Neill is in geen enkel opzicht sedentair, wat blijkt uit zijn actieve boerenlevensstijl. Hij post heel vaak over de verschillende dieren die hij bezit en verzorgt. Een razende dinosaurus proberen te ontlopen is echter een heel ander verhaal.

Jeff Goldblum's personage Ian Malcolm zit in een soortgelijk schuitje. Hij is slechts vijf jaar jonger dan Neill, dus niemand verwacht dat hij ook zij aan zij met Owen (Pratt) zal rennen. Goldblum's cameo in Fallen Kingdom maakte ook zijn grijze karakter bekend. Hij kan waarschijnlijk nog steeds rennen als dat nodig is, hoewel de kans groot is dat een tweede achtervolging met Rexxy zal eindigen met Ian in stukken.

Het enige dat fans in gedachten moeten houden, is dat Trevorrow waarschijnlijk grote plannen heeft voor het originele trio. Trevorrow heeft niet gesproken over hun rollen, met name natuurlijk vanwege de geheimhouding die nodig is om te voorkomen dat spoilers naar buiten komen. Spoilers bevatten uiteraard welk doel personages in de film dienen, evenals wie er op het hakblok staat.

Al met al zou een Jurassic Park-film zonder spectaculaire sterfscènes geen trouwe inzending zijn in de Universal-franchise. Elke film heeft minstens één centraal personage gedood, en we verwachten hetzelfde van Dominion. Niets wijst tot dusver op een specifieke persoon, hoewel de oudere leden van de groep onze hoofdverdachten zijn. Fans willen niet dat de geliefde Dr. Grant aan flarden wordt gescheurd, maar het zou een bepalend punt voor het complot zijn als Alan zichzelf zou opofferen om zijn vrienden te redden. Hetzelfde geldt voor Ian en Ellie - Dodgson - niet zozeer.

Jurassic World: Dominion gaat in première op 11 juni 2021.

Aanbevolen: