Grey's Anatomy': welk personage zou Meredith Grey's liefdesbelang zijn?

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': welk personage zou Meredith Grey's liefdesbelang zijn?
Grey's Anatomy': welk personage zou Meredith Grey's liefdesbelang zijn?
Anonim

Hoewel het leuk is om te zien welke medische gevallen er in elke aflevering van Grey's Anatomy naar voren komen, zijn de romances de echte publiekstrekker in dit langlopende tv-drama. Sommige fans houden niet van de romantiek van Meredith en Derek, maar anderen zweren dat die van hen het beste liefdesverhaal op tv was.

Pompeo heeft gezegd dat het spelen van Meredith veilig voelt, maar het is veilig om te zeggen dat Meredith Gray niet altijd het gevoel heeft dat haar leven verloopt zoals het hoort.

Het is bizar om erachter te komen dat Meredith een andere liefdesbelang had kunnen hebben. Laten we eens kijken naar wie het moest zijn.

Meredith en Burke?

Ellen Pompeo acteerde niet voor Grey's Anatomy, wat geweldig is om te horen, aangezien ze haar kwetsbare en stoere karakter ongelooflijk goed weet te portretteren.

Pompeo zei dat Burke de liefdesbelang van Meredith zou zijn. Volgens E Online zei Pompeo: "Je weet dat ze wilden dat Isaiah Washington mijn vriendje werd. Shonda [Rhimes] wilde echt een zwarte man in de mix zetten. Ik dacht niet dat ze echt een interraciaal koppel zouden aantrekken de show en ik wilde hem niet. Het was te dicht bij huis." Ze vervolgde: "Ik zei dat ik die jongen van Dempsey wilde hebben. Ik denk dat het een averechts effect had toen Jesaja eenmaal de rol niet kreeg."

In plaats daarvan hebben Meredith en Derek een behoorlijk episch liefdesverhaal gehad dat vele jaren heeft geduurd en ups en downs en verschillende emoties omvatte. Derek bouwde een droomhuis voor haar, ze trouwden op een post-it omdat dat beter voelde dan een grote kerkelijke ceremonie, en ze stichtten een gezin. Tragisch genoeg stierf Derek en Meredith baarde zijn baby maanden nadat hij hem had verloren.

Burke, gespeeld door Isaiah Washington, en Cristina Yang (Sandra Oh) hadden zelf een interessante romance. Cristina's tijd op Grey's Anatomy was altijd boeiend omdat ze ongelooflijk ambitieus en wilskrachtig is, en het is moeilijk voor haar om iemand te vinden die dat goed vindt. Zoals fans weten, brak Burke haar hart volledig door haar bij het altaar achter te laten.

Het huwelijk van Pompeo

Pompeo en Chris Ivey trouwden in 2007. Ze besloten dat het stadhuis van NYC de juiste keuze voor hen was, en tot dat moment waren ze al vier jaar verliefd.

Volgens Good Housekeeping zei Pompeo dat ze allebei uit Boston komen en in 2006 sprak ze over hoe ze zeker man en vrouw zouden worden, maar ze was niet van plan om mensen erover te vertellen. Ze zei. "We waren ons hele leven zes graden, dus ik heb het gevoel dat het zo hoort te zijn. Uiteindelijk zullen we in het geheim trouwen."

Alle controverses

Het blijkt dat er enkele schandalen zijn geweest waarbij Meredith's grote liefdesbelang Derek betrokken was, samen met haar potentiële, Dr. Burke.

Volgens Good Housekeeping maakte Washington een anti-homo opmerking over T. R. Knight, de acteur die het favoriete personage George O'Malley speelde. Toen het personage jaren later weer in de show was, vond niet iedereen dat hij de schermtijd moest krijgen, maar Shonda Rhimes zei dat dat was wat ze wilde. Ze legde uit: "Het is belangrijk voor mij dat Cristina's reis precies verloopt zoals het hoort. Burke is van vitaal belang voor die reis - hij geeft haar verhaal dat volledige moment dat we nodig hebben om afscheid te nemen van onze geliefde Cristina Yang."

Wat betreft Derek? Volgens People.com had een bron het over "geen liefde verloren" als het ging om Patrick Dempsey en zijn collega's in het tv-drama. Mensen zeggen dat hij geen goede reputatie had op de set. Looper.com zegt dat hij niet kon opschieten met Shonda Rhimes en dat hij "een diva" werd genoemd.

Volgens E Online zei Rhimes dat deze creatieve keuze om hem te laten sterven de enige was die moest gebeuren. Ze zei: De beslissing om het personage te laten sterven zoals hij deed, was niet moeilijk in de zin van wat de opties waren? Ofwel zou Derek Meredith verlaten en haar hoog en droog achterlaten, en wat was dat? Dat zou betekenen dat de liefde niet waar was, dat wat we elf jaar lang hadden gezegd een leugen was en dat McDreamy niet McDreamy was. Voor mij was dat onhoudbaar.'

Grey's Anatomy-fans zijn absoluut verbaasd om te horen dat Burke en Meredith een stel zouden zijn. Hoewel deze show altijd fascinerend, sappig en dramatisch is, zullen velen het erover eens zijn dat Derek de enige is voor Meredith. En het lijkt erop dat de dingen precies zijn verlopen zoals ze zouden moeten zijn voor iedereen in het populaire ziekenhuisdrama.

Aanbevolen: