De echte reden waarom Rashida Jones zich nooit comfortabel voelde op 'The Office

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Rashida Jones zich nooit comfortabel voelde op 'The Office
De echte reden waarom Rashida Jones zich nooit comfortabel voelde op 'The Office
Anonim

Veel acteurs en actrices kunnen de rol aanwijzen die hun carrière heeft veranderd. Voor Rashida Jones was die spot op 'The Office', in de rol van Karen Filippelli. Ze maakte haar debuut tijdens seizoen drie en zou een paar seizoenen aan boord blijven. Helaas werd ze niet op de lange termijn in de show gehouden, in tegenstelling tot Ed Helms die rond dezelfde tijd begon en uiteindelijk een vaste plek in de show zou verstevigen.

Hoewel Jones terugblikkend floreerde in de gastrol, was ze erg nerveus achter de schermen. Jones herinnert zich dat hij de rol kreeg en enkele weken niet kon slapen. Niet alleen dat, maar ze voelde zich ook erg nerveus tijdens zijn ervaring, zo erg dat ze zei dat ze zich tijdens de reis nooit op haar gemak voelde. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

De gevaren van de gastrolrol

het kantoor van rashida jones
het kantoor van rashida jones

Alleen al het krijgen van de kans was een groot probleem voor Jones, hoewel ze, zoals ze toegaf met The Hollywood Reporter, zou leiden tot een aantal slapeloze nachten: " The Office was absoluut wat ze 'mijn grote doorbraak' noemden. Ik had angst en slapeloosheid gedurende de drie weken voordat mijn seizoen werd uitgezonden, omdat ik zeker wist dat mensen mijn huis zouden komen halen om tussen Pam en Jim in te komen."

Op de set was het ook niet gemakkelijk, want Jones kon niet stoppen met lachen om de genialiteit van Carell: "Mijn eerste dag op de Scranton-set, ik was er zeker van dat ik ontslagen zou worden omdat we een conferentieruimtescène en Steve Carell was zo grondig en meedogenloos grappig dat ik niet kon stoppen met lachen. Hij deed bij elke opname iets anders, raar en ongelooflijks. Ik dacht serieus dat ik verontschuldigd zou worden, ik lachte terwijl ze aan het rollen waren."

De ervaring was echt onvergetelijk. Jones gaf echter toe dat ze naar waarheid altijd een voordeel voelde, aangezien Karen's karakter niet voor de lange termijn was gemaakt. Daarom maakte het de ervaring ongemakkelijk: "Ik voelde me altijd een gastster op The Office", zei ze in het interview. "Iedereen was zo aardig voor me, maar ik voelde me altijd een gastster. Ik voelde me nooit op mijn gemak. Ik wist omdat ik het kleine puntje van een liefdesdriehoek was dat ik uiteindelijk gewoon zou moeten worden opgeofferd."

Ondanks de ervaring, zou Jones kort daarna een natuurlijk gevoel van verbondenheid voelen dankzij een andere show.

Ann Perkins gedijt in parken en recreatie

Het was een heel ander gevoel voor Jones op 'Parks & Rec', die de rol van Ann Perkins op zich nam. Tot op de dag van vandaag is het haar favoriete rol: "De show begon de meest magische zeven jaar van mijn professionele leven door Ann Perkins te spelen en te werken met aardige, hilarische en getalenteerde mensen die ik nog steeds vrienden noem", zei ze bij People.

We kunnen gerust zeggen dat het allemaal gelukt is voor Jones, ondanks haar korte rol in 'The Office'.

Aanbevolen: