Gossip Girl: Dan Humphrey's liefdesbelangen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Gossip Girl: Dan Humphrey's liefdesbelangen, gerangschikt
Gossip Girl: Dan Humphrey's liefdesbelangen, gerangschikt
Anonim

Als het gaat om vermakelijke televisie, spant Gossip Girl zeker de kroon! Het is een van de beste shows uit de vroege jaren 2000 en het is nog steeds gemakkelijk te binge-watchen vandaag. De technologie lijkt misschien een beetje verouderd met hun flip-telefoons en alles, maar dat neemt niet weg hoe geweldig de show is!

De show richt zich op het leven van Serena van der Woodsen, Blair Waldorf en Dan Humphrey. Ze beginnen als middelbare scholieren die gewoon proberen vriendschappen en relaties te bedenken en in de toekomst naar de universiteit te gaan. De show gaat verder dan hun middelbare school afstuderen. Het mysterie van wie Gossip Girl is, wordt voortdurend in twijfel getrokken door de personages van de show en ze komen er pas op het einde achter! Hier is een lijst van Dan Humphrey's liefdesbelang, gerangschikt van slechtst naar best.

10 Slechtste: Rachel Carr, zijn lerares op de middelbare school

Dan Humphrey en Rachel Carr hadden niets te zoeken. Ten eerste was hij een minderjarige middelbare scholier en zij was een volwassen vrouw van in de twintig toen ze voor het eerst contact maakten. Ze wist precies wat ze deed, verkeerd was.

Ze gaf toe aan verleiding omdat Dan Humphrey een van de weinige studenten was die echt aardig voor haar was op de middelbare school terwijl ze werd gepest door Blair Waldorf… maar dat is nog steeds geen excuus.

9 Slechtste: Georgina Sparks, Blair en Serena's Enemy

De relatie tussen Dan Humphrey en Georgina Sparks geldt als een van de slechtste relaties die hij had kunnen krijgen. Allereerst is Georgina Sparks een van de grootste vijanden van Blair en Serena in de loop van de show. Dat alleen al had Dan moeten weerhouden om met haar in zee te gaan.

Ten tweede deed Georgina alsof ze zwanger werd van Dan Humphrey, ook al wist ze dat ze zwanger was van het kind van iemand anders.

8 Slechtste: Alessandra Steele, The Shady Publicist

Alessandra Steele en Dan Humphrey hebben nooit echt contact gehad, maar de flirts waren er aanvankelijk… Totdat ze het verknoeide door contact te maken met Chuck Bass die haar letterlijk alleen probeerde te gebruiken voor zijn eigen egoïstische voordelen.

Elke keer dat Alessandra zich realiseerde dat ze haar werk als publicist moest doen en voor de toekomstige publicatie van Dan moest zorgen, sprong ze erop. Het feit dat ze echt om Dans boek gaf, maakt haar enigszins inwisselbaar, maar voor het grootste deel was ze geen geweldig personage en het is waarschijnlijk een goede zaak voor Dan dat hij nooit echt contact met haar heeft gehad.

7 Slechtste: Ivy Dickens was instabiel

Ivy Dickens behoort tot de ergste romantische interesses van Dan Humphrey in Gossip Girl omdat ze mentaal onstabiel was. Ze was een ingehuurde actrice die voor een salaris in het leven van de familie Van der Woodsen kwam.

Toen ze een leven van rijkdom en luxe leidde, stopte ze met het innemen van haar medicijnen en begon ze zich zo te gedragen dat iedereen haar gezond verstand in twijfel trok. Op een gegeven moment, toen ze contact had met Dan, vroeg ze hem om haar Serena te noemen, wat echt griezelig en raar was.

6 Slechtste: Amanda Lasher, ingehuurd door Chuck To Date Dan

Amanda Lasher is absoluut een van Dan Humphrey's ergste romantische interesses op Gossip Girl. Ze was nooit echt in hem geïnteresseerd om wie hij was als persoon. Ze werd ingehuurd door Chuck Bass om te doen alsof ze verliefd op hem was, zodat Chuck de macht en controle over een situatie kon behouden.

Ze liet haar haar uiteindelijk afbranden door Blairs volgelingen in een nachtclub, dus ze kreeg min of meer wat ze verdiende. Dan Humphrey had meer tijd moeten nemen om haar te leren kennen voordat hij met haar begon te daten. Ze vond hem eigenlijk helemaal niet leuk.

5 Niet zo slecht: Blair Waldorf haatte hem jarenlang, maar hij aanbad haar

Dan Humphrey's relatie met Blair Waldorf, gespeeld door Leighton Meester, was niet zo slecht, ook al leek het op dat moment heel eigenaardig. Blair Waldorf haatte hem jarenlang en dacht nooit dat hij goed genoeg was voor Serena, maar toch besloot ze persoonlijk dat hij goed genoeg was om haar eigen vriendje te worden.

Het is waarschijnlijk gebaseerd op het feit dat hij er een aantal keer emotioneel voor haar was en het feit dat hij haar zo aanbad dat hij op zo'n positieve en opbeurende manier over haar in zijn boek schreef. De relatie tussen Dan en Blair brak de meisjescode op alle mogelijke manieren, omdat Blair zich meer zorgen had moeten maken over haar vriendschap met Serena. Uiteindelijk was iedereen blij om Blair uiteindelijk met Chuck te zien.

4 Niet zo slecht: Willa Weinstein, The College Girl

Dan Humphrey's relatie met Willow Weinstein was niet zo slecht. Ze was een studente die zich nogal wat bemoeide met de publicatie van zijn boek en Vanessa Abrams… Verder was Willow niet zo'n verschrikkelijk persoon.

Ze wilde Dan echt laten zien dat ze voor hem klaar was en dat ze alles zou doen om voor hem te zorgen. Haar vader was op hoge plaatsen verbonden en had veel macht en ze kon contact opnemen met haar vader om Dan te proberen te helpen met zijn toekomst. Hij is degene die zijn interesse in haar verloor.

3 Niet zo slecht: Olivia Burke, de prachtige actrice

Dan Humphrey en Olivia Burke hadden echt een geweldige relatie! Hij wist niet dat ze een beroemde actrice was toen hij hem voor het eerst ontmoette, dus hij behandelde haar niet alsof ze op een voetstuk stond. Ze voelde zich een normaal meisje toen ze bij hem was en dat is precies wat ze zocht.

Ze hadden een geweldige connectie… Het enige wat ze in de weg stonden was het feit dat hij nog steeds gevoelens voor Vanessa had en die gevoelens namen zijn hart over. Als Vanessa nooit in beeld was geweest, hadden Dan en Olivia misschien een geweldige langdurige relatie gehad. Ze werd gespeeld door Hilary Duff.

2 Niet zo slecht: Vanessa Abrams sinds ze jarenlang beste vriendinnen waren

Dan's relatie met Vanessa Abrams was niet zo slecht omdat ze al jaren vrienden waren! Het was voor de kijkers nogal duidelijk dat er op een gegeven moment een relatie tussen Dan en Vanessa zou ontstaan. Ze groeiden samen op en waren altijd heel close.

Het feit dat ze een sterke vriendschap hadden voordat ze een romantische relatie aangingen, gaf hen een goede basis. Helaas realiseerden ze zich uiteindelijk dat ze beter af waren als vrienden dan romantische partners en besloten ze uit elkaar te gaan.

1 Beste: Serena Van Der Woodsen, His Dream Girl

De beste relatie die Dan Humphrey had tijdens Gossip Girl was duidelijk zijn relatie met Serena van der Woodsen. Ze werd gespeeld door Blake Lively. Ze zijn uiteindelijk getrouwd, wat genoeg bewijst dat ze jarenlang veel van elkaar hielden, ook al gingen ze af en toe uit en andere mensen daartussenin.

De scène waarin ze aan het einde van de show trouwen is super lief en romantisch! Het liet kijkers weten dat hoewel Dan Humphrey de hele tijd Gossip Girl was, Serena het in haar hart had om hem te vergeven en toch van hem te blijven houden.

Aanbevolen: