10 keer dat Paul Rudd zijn titel van de 'meest sexy man ter wereld' rechtvaardigde

Inhoudsopgave:

10 keer dat Paul Rudd zijn titel van de 'meest sexy man ter wereld' rechtvaardigde
10 keer dat Paul Rudd zijn titel van de 'meest sexy man ter wereld' rechtvaardigde
Anonim

Na vele jaren op Broadway te hebben gewerkt, begon Paul Rudd zijn filmcarrière in 1995 met zijn debuutrol in Clueless, die iconisch blijft. Na het werken in kleine rollen in komedie- en dramafilms, leverde zijn charismatische persoonlijkheid hem een terugkerende rol op in de show Friends, die zijn succes katapulteerde. Hij pronkte ook met zijn superheldenvaardigheden nadat hij als Ant-Man was gecast. Door zijn samenwerkingen met Judd Apatow heeft Rudd de hoofdrol gespeeld in enkele van de beste komische films van zijn carrière.

Hoewel Paul Rudd ook is gecategoriseerd als een aardige vent, staat de acteur er ook om bekend dat hij een sensuele charme uitstra alt die hem certificeert als een van de meest sexy acteurs. Rudd is een goed voorbeeld van wanneer sexy en charmant elkaar ontmoeten met zijn nooit-verouderende uiterlijk en vriendelijkheid jegens iedereen. Laten we eens kijken naar de keren dat Paul Rudd zijn titel van de meest sexy man ooit heeft gerechtvaardigd.

10 Chris Evans segment stelen op Billy On The Street

Terwijl Chris Evans op straat was met Billy Eichner die met New Yorkers praatte en zijn film Knives Out promootte in 2019, werd het segment de afgelopen minuten gecrasht door Paul Rudd. Billy vroeg een willekeurige New Yorker of ze liever seks had met Chris Evans of Paul Rudd, en ze koos voor de Rudd en legde uit dat hij prachtig is en nooit ouder wordt.

9 His Lip Sync Battle met Jimmy Fallon

in.pinterest.com/pin/26810560256311508/

The Tonight Show With Jimmy Fallon begon in 2014 en de eerste persoon die deelnam aan het Lip Sync Battle-segment was Paul Rudd. Rudd nam het op tegen Fallon en geen van beiden wist welk nummer werd gekozen. Rudd toonde zijn slechte charme door Tina Turner's Better Be Good To Me en het iconische Queen-nummer Don't Stop Me Now te zingen.

8 Bij de Golden Globes 2020

Paul Rudd woonde de Golden Globe Awards 2020 bij toen hij werd genomineerd voor zijn show Living With Yourself. Hij arriveerde op de rode loper in een keurige zwarte smoking en bijpassende vlinderdas met zijn vrouw. Hij bracht het internet in een razernij toen hij een prijs uitreikte naast Jennifer Lopez, een ander nooit ouder wordend sterretje.

7 Zijn bijrol in vrienden

Paul Rudd heeft misschien zijn doorbraak verdiend met Clueless, maar hij werd een begrip met in de hoofdrol als Mike Hannigan in de beroemde sitcom Friends. Rudd verscheen voor het eerst in de show in 2002 toen zijn personage met Phoebe begon te daten, en het paar trouwde later in het laatste seizoen. Tijdens zijn auditie schreef de castingdirector Leslie Litt slechts één woord als een notitie, 'Dreamy.'

6 Verscheurd worden voor de Ant-Man-films

Er zijn niet veel films geweest waarin Paul Rudd shirtloos moest zijn, maar toen hij de rol van Ant-Man in de MCU kreeg, koos hij ervoor om fit te worden omdat zijn schermtijd een shirtloze scène inhield. Nadat hij aan zijn lichaam had gewerkt, pronkte Rudd met zijn gescheurde lichaamsbouw voor de film, tot verbazing van zelfs Kevin Feige, de president van Marvel Studios.

5 Zijn Historische Dab On Hot Ones

Niets heeft Paul Rudd populairder gemaakt op internet dan zijn Hot Ones-interview met Sean Evans. Hij at bloemkoolvleugels om zijn vleesinname te verminderen en probeerde tien verschillende niveaus van hete saus terwijl hij vragen beantwoordde. Hij daagde zichzelf uit omdat hij geen water dronk en de interviewer vermaakte. De video gaf ook de iconische 'Kijk naar ons'-meme.

4 Zijn geheim tegen veroudering onthullen

Elk jaar op de verjaardag van Paul Rudd creëert het internet complottheorieën, waarbij wordt gespeculeerd hoe Paul Rudd de afgelopen twee decennia geen dag ouder is geworden. Toen hij zich in 2019 bij zijn Clueless-cast voegde voor een reünie, werd hem gevraagd naar zijn geheim om nooit ouder te worden. Als de grappige persoon die Paul Rudd is, wees hij naar zijn borst en zei pure duisternis en een beetje vochtinbrengende crème.

3 Cookies uitdelen aan kiezers in New York City

De verkiezingen van 2020 in de Verenigde Staten waren belangrijk en te midden van de pandemie zag het land een historische opkomst. Als inwoner van New York volgde Rudd zijn burgerplicht toen hij stemde en verraste hij de andere kiezers terwijl hij koekjes uitdeelde aan iedereen om het moreel te verhogen en selfies met fans nam.

2 Zijn vijfde SNL-uiterlijk

Paul Rudd verdiende de prestigieuze eer om deel te nemen aan de Five-Timers Club bij SNL toen hij voor de vijfde keer gastheer was. Hoewel de kerstaflevering uniek was bedoeld, beperkte de toename van het aantal gevallen van Coronavirus de show van een live publiek of een muzikale gast. Rudd hield zijn openingsmonoloog met collega-vijfclubleden Tina Fey en Tom Hanks.

1 Verkozen tot de meest sexy man ter wereld van People Magazine

Paul Rudd wordt charmant, zorgzaam en ridderlijk genoemd, maar sexy is een beetje buiten zijn stuurhut geweest omdat hij het zelf moeilijk kan geloven. In 2021 ontving Paul Rudd de langverwachte titel van People Magazine's Sexiest Man Alive, een titel die Michael B. Jordan in 2020 had. Zijn nederige geest met zijn gemakkelijke glimlach en groene ogen leverde hem de eer op.

Een andere keer dat Paul Rudd zijn sexy kant liet zien, was toen hij zichzelf een gecertificeerde jongere noemde en een rap maakte om millennials te vertellen maskers te dragen en protocollen te volgen tijdens de pandemie. Niet alleen heeft hij de titel van de meest sexy man ter wereld geprezen, maar hij is ook een van de beste komische acteurs in Hollywood.

Aanbevolen: