Dit is waar de cast van '7th Heaven' vandaag is

Inhoudsopgave:

Dit is waar de cast van '7th Heaven' vandaag is
Dit is waar de cast van '7th Heaven' vandaag is
Anonim

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat 7th Heaven uit de lucht ging, dus wat is een betere tijd om terug te kijken op de cast van de show en te zien wat ze nu aan het doen zijn.

7th Heaven was een WB-drama dat zich concentreerde rond de familie Camden. Dominee Eric Camden en Annie Camden worden geconfronteerd met de dagelijkse strijd van het opvoeden van zeven kinderen en een hond, variërend van peuters tot jonge volwassenen, die allemaal problemen hebben en uiteindelijk hun eigen gezin. De show liep van 1996 tot 2007 en is nu beschikbaar om te streamen op Paramount Plus.

Het drama had veel gaststerren, die het groter hebben gemaakt dan sommige van de hoofdcast. Een deel van de cast is doorgegaan om het groot te maken, terwijl anderen nauwelijks meer acteren. Eén castmate was zelfs betrokken bij een schandaal. Dit is waar de 7th Heaven-cast vandaag is.

10 Stephen Collins

Stephen Collins speelde de patriarch van de familie, Rev. Eric Camden. Echter, het tegenovergestelde van zijn karakter, Collins kwam een paar jaar geleden in de problemen. Nadat 7th Heaven was afgelopen, bleef hij acteren tot 2014. In oktober van dat jaar begon een schandaal toen er geluidsbanden lekten waarvan werd gedacht dat het de stem van Collins was. Hij bekende dat hij zich in de jaren 70 tot 90 bloot had gesteld aan meerdere tieners en jonge meisjes seksueel had misbruikt. Collins is sindsdien uit de schijnwerpers gebleven en is in 2015 gescheiden van zijn vrouw.

9 Catherine Hicks

Catherine Hicks speelde Annie Camden, de moeder van het gezin. Ze is tot op de dag van vandaag blijven acteren, hoewel ze grotendeels uit de schijnwerpers is gebleven. Hicks werkt met veel goede doelen, vooral daklozen en liefdadigheidsinstellingen voor vrouwen, om te proberen het goede in de wereld terug te brengen. Ze is nog steeds getrouwd met haar man en ze delen samen een dochter.

8 Barry Watson

Barry Watson portretteerde Matt Camden, de oudste van de Camden-kinderen. Na het vechten tegen kanker verliet Watson de show, maar hij kwam terug toen hij in remissie was. Watson acteert nog steeds, met een meest recente rol in de aankomende tv-serie, Naomi. Hij blijft meestal uit de schijnwerpers. Als hij niet aan het acteren is, brengt Watson tijd door met zijn vrouw en kinderen.

7 Jessica Biel

Misschien de meest succesvolle acteur die uit de show kwam, portretteerde Jessica Biel de op één na oudste en oudste dochter, Mary Camden. Biel bleef een succesvolle acteercarrière hebben en werd uiteindelijk producent van veel projecten. Ze trouwde in 2012 met acteur/zanger Justin Timberlake. Ze hebben samen twee zonen, Silas en Phineas. Ze heeft de neiging om haar persoonlijke leven privé te houden, maar staat erg in de schijnwerpers.

6 Beverley Mitchell

Misschien het op één na meest succesvolle Camden-kind, speelde Beverley Mitchell Lucy Camden-Kinkirk, het derde oudste kind. Mitchell bleef acteren nadat 7th Heaven was afgelopen. Haar laatste rol was in 2020, in een Lifetime Christmas-film, Candycane Christmas. Tegenwoordig houdt Mitchell zich bezig met het zijn van een echtgenote en moeder voor haar drie schattige dochters. Zij en Jessica Biel zijn nog steeds goede vrienden, en Mitchell ziet haar voormalige co-sterren van tijd tot tijd.

5 David Gallagher

David Gallagher speelde Simon Camden, het vierde kind en de op één na oudste zoon. Nadat 7th Heaven was geëindigd, bleef Gallagher acteren en begon hij zelfs met produceren, maar hij heeft de neiging om een rustig leven te leiden. Naast de dramashow is hij vooral bekend door het uiten van Riku in de Kingdom Hearts-videogames. Hij is niet actief op sociale media, dus er is niet veel bekend over zijn persoonlijke leven.

4 Mackenzie Rosman

Mackenzie Rosman speelde het vijfde kind en de jongste dochter in de show, Ruthie Camden. Ze was de jongste tot de geboorte van de tweeling. Nadat de show was afgelopen, ging Rosman acteren in andere rollen, maar de laatste tijd heeft ze de neiging om een normale levensstijl te leiden met haar laatste acteerkrediet uit 2013. De voormalige actrice brengt het grootste deel van haar tijd door met paardrijden en begon haar eigen bedrijf genaamd Fletch Athletica. Het bedrijf produceert een Doli Belt, die het paardrijden gemakkelijker maakt.

3 Nikolas en Lorenzo Brino

Nikolas en Lorenzo Brino speelden een tweeling en de jongste broers en zussen, Sam en David Camden. In het echte leven zijn ze eigenlijk in een set van vierlingen (Zachary en Myrinda zijn de andere twee). Na 7th Heaven gingen Nikolas en Lorenzo niet verder met acteren en leefden ze een normaal tienerleven. Helaas is Lorenzo in 2020 overleden na betrokken te zijn geweest bij een dodelijk auto-ongeluk. Hij was 21 jaar oud.

2 George Stults

George Stult deed mee aan de show in seizoen 6 en speelde Kevin Kinkirk, Lucy's echtgenoot. Stults bleef acteren nadat de show was afgelopen, met zijn meest recente rol in Hope for the Holidays 2020. Zijn broer Geoff Stults, ook een gastrol op 7th Heaven. De broers leiden allebei een vrij rustig leven. Er is niet veel bekend over zijn persoonlijke leven, maar volgens zijn Instagram-bio is hij een dierenactivist en maakt hij graag grappen.

1 Adam LaVorgna

Adam LaVorgna speelde Robbie Palmer van seizoen 4 tot 7. Hij speelde Mary's en later Lucy's vriend. LaVorgna speelde met Biel in de film uit 1998, I'll Be Home For Christmas. Hij bleef acteren en heeft momenteel twee films, Finding Julia en Off-Time, in postproductie. Volgens zijn Instagram is hij momenteel aan het daten met een meisje genaamd Eva en geniet hij van een privéleven weg van de schijnwerpers.

Aanbevolen: