Hier is waarom Rebecca Romijn werd vervangen als Mystiek

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Rebecca Romijn werd vervangen als Mystiek
Hier is waarom Rebecca Romijn werd vervangen als Mystiek
Anonim

De X-Men-franchise heeft net zo'n grote evolutie doorgemaakt als zijn personages. Maar nu de MCU de levens van onze favoriete mutanten overneemt, komt er ongetwijfeld nog een grote evolutie aan.

We hebben al een voorproefje gekregen van hoe het zal zijn om de X-Men in de MCU in WandaVision te hebben, en we zijn verheugd om te weten welke X-Men in fase 4 zullen verschijnen…of wanneer ze hun oversteek maken.

Maar met deze cross-over die in de nabije toekomst plaatsvindt, vragen we ons ook af of ze de cast van de huidige prequel-franchise zullen houden, wat betekent Michael Fassbender en James McAvoy en de rest van de bende, of gewoon iedereen herschikken. Ze hebben Evan Peters meegenomen om Quicksilver te spelen, zodat ze het kunnen doen met wie maar wil.

De MCU heeft in het verleden zijn ups en downs gehad bij het herschikken van personages. Soms werken ze heel goed, andere keren niet. Vaak is het niet te verhelpen. Mystiek bijvoorbeeld. Samen met alle oudere castleden in de originele X-Men-trilogie, werd Rebecca Romijn herschikt, zodat de franchise een nieuwe, jongere generatie mutanten kon inluiden. Er waren geen harde gevoelens.

Ze denkt dat Jennifer Lawrence het makkelijk had

Romijn speelde Mystique in X-Men (2000), X2: X-Men United (2003) en X-Men: The Last Stand (2006). Ze moest acht uur in de make-upkamer staan voor alle drie de films terwijl ze haar hele lichaam lichtblauw schilderden. Soms brachten ze haar om middernacht binnen om te beginnen, zodat ze de opname van 9.00 uur kon maken.

"Je moet een beetje naar een zen-plek gaan", vertelde Romijn aan FOX411 over het transformatieproces. "Je moet in nogal ongemakkelijke posities komen om de persoon die je schildert te helpen."

Ze kon niets aanraken, en als ze naar het toilet moest, nou, laten we zeggen dat je altijd wist welke kom ze nam.

"Blauwe verf op alles, ook elke keer dat ik naar de wc moest, blauwe wc-brillen", herinnert Romijn zich. "Iedereen wist wanneer ik naar het toilet moest omdat er een blauwe wc-bril was."

Toen het tijd werd voor Jennifer Lawrence om de teugels in handen te krijgen, waren er geen harde gevoelens tussen de twee actrices. Romijn had echter wat woorden over hoe haar opvolger uit dat vreselijke make-upschema kwam. In plaats van acht uur lang te worden geverfd, had Lawrence het geluk een bodysuit te krijgen omdat de make-up haar huid irriteerde.

"Niet dat Jennifer Lawrence het niet geweldig heeft gedaan; ze is fenomenaal. Ik vind het heerlijk om die rol met dat meisje te delen. Ze is zo cool als ze komen. Maar ik denk dat negen uur make-up je de slechterik maakt moet zijn om Mystiek te zijn, "zei Romijn.

"Je kunt gaan van perfect gelukkig zijn en een leuke tijd hebben naar gewoon een gemene teefvrouw zijn: 'Als nog een persoon naar me staart, trek ik mijn ogen eruit!'" vertelde Romijn Wekelijks amusement.

Ze had tenminste Alan Cummings, die een eveneens blauw getinte Nightcrawler speelde, om in de ellende te delen. "We zouden samen rondhangen als een oud, bitchy, blauw getrouwd stel, zoals, 'Niemand begrijpt ons!'"

Naast de make-up had Romijn protheses op haar gezicht waardoor het moeilijk was om daadwerkelijk te acteren. "Ik weet niet of ik overkom wat ik probeer vanwege alle siliconen. Het is net Botox aan de buitenkant zonder de naald. Ik zou het op de markt moeten brengen", zei ze.

Ze hebben in ieder geval de contacten voor de tweede film weggedaan. "Ik kon het niet zien, en het is echt moeilijk om tegen je kont te schoppen als je de kont die je probeert te schoppen niet kunt zien. Ze deden deze keer de ogen in de postproductie, maar Alan moest de zijne dragen. Ik vertelde hem het is een overgangsritueel."

Er was een beetje rundvlees over 'X-Men: Days Of Future Past'

Hoewel andere vrouwelijke castleden bitter waren dat ze niet waren teruggebracht voor X-Men: Days of Future Past, samen met de andere oudere mannelijke X-Men zoals Patrick Stewart en Ian McKellen, had Romijn niet echt een mening over de zaak.

Net zoals Romijn geen problemen had om uit de franchise te worden opgestart toen het tijd was voor de herstart (prequels - hoe je ze ook wilt noemen), had ze er niet echt een probleem mee om haar rol niet opnieuw op te nemen.

Ik heb er niet veel over nagedacht omdat ze ons met drie tegelijk voor deze films hebben getekend, dus mijn contract was voor de eerste drie. Het is een contractuele zaak.

"Ik heb geen mening over de vraag of er een soort dubbele standaard is met betrekking tot het terugbrengen van de oudere mannen, maar niet, de oudere vrouwen", vertelde ze aan Entertainment Tonight. “Ik zou graag teruggaan en die rol een tijdje opnieuw spelen, maar misschien zijn ze verder gegaan.

"Misschien willen ze gewoon jonger blijven. Mensen tweeten de hele tijd naar me: 'Zou je ooit teruggaan en Mystique spelen?' Eh, beseffen mensen dat het niet mijn keuze is? [Lacht] Is mij dat gevraagd? Nee, dat is mij niet gevraagd."

Romijn werd echter teruggevraagd voor een niet-gecrediteerde cameo in X-Men: First Class als een oudere Mystique. Maar de belangrijkste reden waarom Marvel haar verving, was dat de franchise de oorsprong van de X-Men wilde verkennen, en daarom werd de hele cast vervangen. Dus het was niet omdat ze slecht was; in feite waren veel fans dol op haar vertolking.

Maar Romijn vindt dat Lawrence fantastisch werk heeft geleverd door het personage naar nieuwe hoogten te brengen. "Ik kon geen cooler meisje bedenken om die rol mee te delen. Het is niet zo dat ik het er niet mee eens ben wie de rol van Mystique heeft overgenomen", zei ze. Dat is alles wat ze echt kan zeggen. Haar tijd was om en het was tijd om het personage aan de volgende persoon te geven. Met het tempo waarin personages nu in Hollywood worden herschikt, moet het echt niet al te serieus worden genomen.

Aanbevolen: