Hier is waarom fans de 'She-Hulk'-trailer roosteren

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans de 'She-Hulk'-trailer roosteren
Hier is waarom fans de 'She-Hulk'-trailer roosteren
Anonim

De MCU is de grootste franchise die er is en ze doen dingen die groter en beter zijn dan alle anderen. De franchise bevindt zich momenteel in fase vier en er zijn veel geweldige dingen aan de horizon waar fans naar uit kunnen kijken.

Het is tijd om nieuwe personages binnen te halen, en later dit jaar komt She-Hulk eindelijk! De eerste blik op de show viel net weg, en helaas is er één groot probleem dat fans niet kunnen negeren.

Laten we eens kijken wat Marvel doet met She-Hulk en meer te weten komen over het grote probleem waar mensen zich op hebben gefocust met de debuuttrailer van de show.

Fase vier breidt de MCU uit

Vorig jaar begon de MCU officieel aan zijn vierde fase, en het kwam op de hielen van de afsluiting van de geliefde Infinity Saga.

Het begon allemaal op het kleine scherm, met shows als WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier die van start gingen. De rest van het jaar zouden shows als Loki, What If…? en Hawkeye te zien zijn, wat het geheel compleet maakte.

Op het grote scherm had Marvel in hetzelfde jaar verschillende releases op de tap. Alleen in 2021 waren Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals en de blockbuster-hit Spider-Man: No Way Home te zien.

Begin 2022 hebben fans zowel Moon Knight als Doctor Strange in the Multiverse of Madness gekregen. Later dit jaar zullen er nog veel meer projecten verschijnen, waaronder grote films zoals Thor: Love and Thunder en shows zoals Ms. Marvel.

Het is duidelijk dat de franchise enorme plannen in petto heeft en ze leggen een enorme basis voor het volgende decennium van entertainment. Ze hebben het al een keer eerder gedaan en fans zijn optimistisch dat ze het nog een keer kunnen doen.

Fase vier gaat de dingen anders doen, en het brengt veel nieuwe gezichten met zich mee. Een van de grootste toevoegingen aan het MCU-rooster is She-Hulk.

'She-Hulk' komt eraan

Sinds de aankondiging is She-Hulk een van de meest verwachte projecten geweest die naar de MCU komen. Mensen zijn dol op Hulk-content in het algemeen, maar het feit dat She-Hulk eindelijk de kudde betreedt, is een groot probleem voor oude Marvel-fans.

Dus, wie is She-Hulk?

Volgens Marvel: "Het is moeilijk om She-Hulk niet op te merken, maar Jennifer W alters heeft zoveel meer dan haar immense kracht, gest alte en kenmerkende groene (of soms grijze) huid. Jennifer W alters is een advocaat van wereldklasse in New York City, waarin haar talenten overeenkomen met die van de beste advocaten van de verdediging in New York, hoewel ze vaak zaken aanneemt die meer een beroep doen op haar rechtvaardigheidsgevoel dan op haar portemonnee."

De eerste preview voor de show is zojuist uitgekomen en het lijkt erop dat de show de belangrijkste details over het personage volledig vastlegt. Ze heeft het gevoel dat ze rechtstreeks van de pagina's komt, en fans zijn verheugd om haar grote dingen te zien doen met enkele van de grootste personages uit de franchise.

Hoewel de trailer er geweldig uitziet, is er één enorm probleem dat mensen niet kunnen negeren.

Het grootste probleem met de trailer

Dus, wat is precies het grote probleem met de trailer voor She-Hulk? Helaas bevat deze trailer enkele van de slechtste CGI in de recente MCU-geschiedenis.

Nu zijn we bereid om in gedachten te houden dat de show nog wat tijd heeft voordat hij debuteert. We willen er wel rekening mee houden dat het heel goed mogelijk is dat het VFX-team naar binnen gaat en de boel echt opknapt. Dat gezegd hebbende, de CGI in deze trailer is schokkend slecht, en in plaats van zich te concentreren op grotere verhaalelementen en wat de show zou kunnen betekenen voor de MCU, richten veel mensen zich op de matte CGI.

YouTuber, Suzi Hunter, ging naar Twitter en zei: "Ik kijk nog steeds erg uit naar She-Hulk, maar ze konden haar niet gewoon groen schilderen? Of een enorme gespierde dame krijgen voor de She-Hulk- Hulk-onderdelen. Dat CGI-gezicht is niet GEVEND."

Eén gebruiker op Reddit was echter positiever.

"Het is nog steeds in productie mensen. Wanneer trailers worden geproduceerd en uitgebracht, ontvangt het bedrijf dat de trailer maakt slechts zoveel beeldmateriaal om mee te werken, niet het hele seizoen. In dit geval, zoals ik net heb onderzocht, begon het filmen in medio april 2021 in Los Angeles en Atlanta, Georgia, en duurde tot half augustus", schreven ze.

Met nog maar een paar maanden te gaan voordat deze show zijn officiële debuut maakt op Disney+, is er nog tijd om mensen van gedachten te laten veranderen over de CGI voor het hoofdpersonage van de show.

Aanbevolen: