Een compilatievideo van Ellen DeGeneres die grappen maakt over het viraal gaan van Sofia Vergara's Accent

Inhoudsopgave:

Een compilatievideo van Ellen DeGeneres die grappen maakt over het viraal gaan van Sofia Vergara's Accent
Een compilatievideo van Ellen DeGeneres die grappen maakt over het viraal gaan van Sofia Vergara's Accent
Anonim

Een compilatie van clips met Ellen DeGeneres die meedogenloos de spot drijft met Sofia Vergara, circuleert enorm op het internet.

De Twitterverse ontploft en dit heeft duidelijk een snaar geraakt bij fans. Op dit moment, met meer dan 150.000 likes en ruim 23.000 retweets, is het duidelijk dat de recente geruchten over Ellen die gemeen is, bij veel mensen resoneert.

Deze compilatie is oorspronkelijk getweet door @jimincrave en had het onderschrift "I fing hate Ellen", en we weten zeker dat deze persoon geen idee had dat het zoveel gelijkgestemde mensen zou bereiken.

De videoclips die met elkaar verweven zijn, geven Ellen DeGeneres zeker niet in een heel goed licht weer, en geven een aantal mogelijke waarheden en geldigheid aan de beschuldigingen over haar die al weken de ronde doen.

Ellen heeft een sterke haatclub

Deze video is zeker aangrijpend. Zelfs degenen die achter Ellen staan, kunnen gemakkelijk toegeven dat het vooral vernietigend is te midden van gesprekken haar ervan te beschuldigen gemeen te zijn en mensen slecht te behandelen op de set van haar show.

Deze compilatie laat zien hoe Ellen meedogenloos de spot drijft met het accent van Sofia Vergara tijdens verschillende gelegenheden waarin Vergara de show sierde. Een keer haar accent belachelijk maken, met een goed humeur en onder de juiste omstandigheden, was misschien grappig geweest. Het repetitieve en strijdlustige gehamer op Vergara is echter een beetje veel voor de meeste fans om te verteren.

Ellen legt de nadruk op Vergara's accent op een zeer vernederende, neerbuigende manier, op sommige punten zelfs respectloos de spot met haar accent door de klinkers in het woord 'geschenken' te verlengen.

Ellen stopte daar niet. Tijdens een van de clips zegt ze; "Ik bedoel letterlijk, je zit al 10 jaar in deze show en je accent is slechter geworden, hoe is dat mogelijk?" Ellen's roots liggen natuurlijk in stand-up comedy en veel van haar show is afhankelijk van haar vermogen om grappen te maken. Deze grappen maken ten koste van iemand anders is echter nooit oké, en er is niet veel voor nodig om te zien dat Sofia Vergara zich erg ongemakkelijk voelt bij veel van wat Ellen zegt. Als Ellen in een van deze scenario's 'maar een grapje maakte', heeft ze de plank volledig misgeslagen.

Vergara lijkt zichtbaar overrompeld tijdens veel van deze momenten, en haar gezichtsuitdrukkingen verbeelden haar schok om op die manier ter plaatse te worden gebracht. Op een gegeven moment kijkt Vergara naar beneden, alsof ze volledig vernederd is, en niet zeker hoe ze moet handelen of reageren. Tijdens een clip verstijft Vergara met een nepglimlach op haar gezicht en kijkt ze om zich heen alsof ze een 'redding' zoekt, of een uitweg uit de situatie.

De aflevering van 21 november 2017 wordt getoond in de compilatie en is zelfs nog erger in zijn volledige vorm, aangezien Ellen ronduit strijdlustig wordt terwijl ze Vergara probeert te dwingen om op een enorm neerbuigende manier "uit elkaar gehaald" te zeggen.

Het is allemaal erg ongemakkelijk om zelfs maar naar te kijken op Twitter, en we kunnen ons niet voorstellen hoe gekleineerd Vergara zich moet hebben gevoeld elke keer dat ze werd blootgesteld aan Ellens 'grappen'.

Misschien moet Ellen hetzelfde advies opvolgen dat ze haar fans geeft…'wees aardig voor elkaar'.

Aanbevolen: