Keanu Reeves zei nee tegen deze film die meer dan $ 1 miljard verdiende

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves zei nee tegen deze film die meer dan $ 1 miljard verdiende
Keanu Reeves zei nee tegen deze film die meer dan $ 1 miljard verdiende
Anonim

Het is misschien moeilijk te geloven, maar Keanu Reeves maakte zijn speelfilmdebuut lang geleden in 1986, dat was voordat veel van degenen die dit lezen zelfs maar geboren waren. Zijn carrière veranderde voorgoed in de late jaren '90 toen hij de rol van Neo op zich nam in 'The Matrix'. Hij is echter meer dan alleen die films en achter de schermen is Reeves een van de echte good guys in Hollywood.

Natuurlijk krijgt de ster meerdere aanbiedingen om in verschillende films te spelen. De MCU is overal in Reeves geweest en heeft de afgelopen jaren geprobeerd zijn talenten aan een project te koppelen. Reeves zei nee tegen verschillende rollen en een daarvan was misschien een vergissing, aangezien het meer dan $ 1 miljard opleverde. Reeves had een goede reden om nee te zeggen, want hij maakte 'John Wick 3', een film die ook enorm veel succes genoot.

Laten we dieper in de situatie duiken en uitzoeken waar Reeves nee tegen zei - we laten het aan de fans over om te beslissen of ze het gemist heeft of niet.

De MCU wil wanhopig Reeves

Marvel-hoofd Kevin Feige heeft het in het verleden meerdere keren toegegeven, hij wil Keanu Reeves en in feite heeft hij gesprekken met de acteur voor bijna elke film: "We praten met hem voor bijna elke film die we maken. We praten er met Keanu Reeves over. Ik weet niet wanneer, of, of ooit hij zal toetreden tot de MCU, maar we willen heel graag de juiste manier vinden om het te doen."

Het is misschien meer een timingsituatie, aangezien Keanu het altijd zo druk heeft met zijn hectische schema. Door een bepaalde MCU-rol af te wijzen, was Reeves al toegewijd aan een project, waarvan werd onthuld dat het 'John Wick 3' was. gezien zijn liefde voor de franchise, zou het niet zo'n schok moeten zijn.

Hij was toegewijd aan 'John Wick 3'

Op het moment van het aanbod had Reeves de derde film voor 'John Wick' gekozen. Het was op geen enkele manier een slechte beslissing, want de film verdiende maar liefst $ 326 miljoen aan de kassa.

Wat nog belangrijker is, Reeves vindt het geweldig om de rol te spelen: "Het was heel leuk om op straat te zijn en in een winkel te zijn die mensen leuk vinden, en soms ook leuk vinden. Dat is echt leuk. Ik hou van het personage en ik hou van de wereld. Ik kan niet vaak zoveel bijdragen aan het verhaal als met dit project. Leren hoe dat te doen - leren samenwerken met de schrijvers en met Chad, dat was leuk om te ontdekken. Het is geweldig om de stem hebben om dat te kunnen doen."

Keanu zou ook met Collider zeggen dat hij enthousiast was over de film, aangezien er veel nieuwe verhalen in zaten: "Ik dacht altijd dat het leuk zou zijn voor John Wick, omdat de film zich net na de tweede afspeelt eindigt, dus hij is op de vlucht, wat ik cool vond. Ik dacht dat het cool zou zijn als John Wick op een paard zou ontsnappen, dus we lieten John Wick op een paar paarden rijden en met een paar paarden vechten. Dat was leuk. Ik dacht dat het cool zou zijn als John Wick op de een of andere manier in een pak in een woestijn zou zitten. Dus we gaan een woestijn in. We hebben daar een cool verhaal dat de wereld opent. We zijn echt fans van de wereld. Ik hou van het personage."

Ondanks zijn voorliefde voor het personage, moet hij nadenken over wat had kunnen zijn, vooral gezien het succes van de MCU-film.

Jude Law krijgt de rol in 'Captain America'

jude law brie larson
jude law brie larson

Reeves zei nee tegen 'Captain Marvel' en volgens ScreenRant ging het om Yon-Rogg, gespeeld door Jude Law.

Brie Larson, Samuel Jackson en Jude Law waren een klein deel van de met sterren bezaaide cast die meer dan $ 1 miljard opbracht! Bovendien hield Law van de uitdaging bij het spelen van het personage: Mijn personage heeft een heel bijzondere relatie met Supreme Intelligence die onthuld wordt en vrij complex is en uiteindelijk heel onthullend wat het is dat motiveert. Ik heb hem min of meer gebaseerd op een soort, niet religieuze fanaticus, maar hij heeft een soort goddelijk gevoel van doelgerichtheid vanwege zijn relatie met dit grotere wezen.'

Het v alt nog te bezien of Reeves ooit lid zal worden van de MCU - we weten dat de aanbiedingen altijd op tafel liggen. Naar alle waarschijnlijkheid, wanneer de tijd rijp is, zal hij vooraan staan, waar hij thuishoort.

Aanbevolen: