Paul Rudd en andere controversiële keuzes voor de meest sexy man ter wereld

Inhoudsopgave:

Paul Rudd en andere controversiële keuzes voor de meest sexy man ter wereld
Paul Rudd en andere controversiële keuzes voor de meest sexy man ter wereld
Anonim

People magazine's jaarlijkse rubriek 'Sexiest Man Alive' loopt sinds 1985 en heeft in de loop der jaren een aantal verrassende winnaars opgeleverd uit de algemene pool van mannelijke acteurs, politici en beroemdheden. De felbegeerde titel is de eer geweest van veel beroemde mannen - waarbij de keuze vaak nogal voorspelbaar is en blijkbaar naar de populairste naam op dat moment gaat, maar af en toe duikt er een verrassende naam op.

Laten we meer te weten komen over enkele van de meest controversiële keuzes in People History…

6 Bradley Cooper - 2011

Bradley Cooper Grenzeloos
Bradley Cooper Grenzeloos

In 2011 werd acteur Bradley Cooper geëerd met de prestigieuze titel. Hij was zesendertig jaar oud op het moment dat hij won en had het hoogtepunt van zijn carrière bereikt, met dat jaar de hoofdrol in The Hangover Part II en Limitless.

Desalniettemin werd de beslissing van People door sommigen als een controversiële keuze ervaren. Het was voor niemand anders verrassend dan voor Cooper zelf, die geschrokken was van de selectie. In een gesprek met presentator Graham Norton, zei Cooper: "Ik ben eindelijk op een leeftijd - ik ben 36 jaar oud - waar ik echt niets meer om zoiets geef, wat geweldig is en toen gebeurde dit en toen begon ik te beseffen hoe niet sexy ik ben,” zei hij. "Ik heb veel momenten waarop [ik] naar buiten loop en ik zal de deur openen [en bij mezelf denken]: 'Ik zou dat veel sexyer kunnen doen.'"

Hij vond ook dat de eer naar collega-acteur Ryan Gosling had moeten gaan, en hij zegt dat hij de acteur veel zachter en verfijnder vindt: Er was zo'n reactie op toen ze het aankondigden en Ryan Gosling, van wie ik hou en ik heb net een film met hem gemaakt - hij is de beste - maar we waren vorige week allebei in Parijs en een vriend van mij liet me foto's van de paparazzi zien - en als ik vriend zeg, bedoel ik mij, alleen in mijn kamer, kijkend naar de computer, en het is alsof hij rondloopt en hij ziet er letterlijk uit alsof hij in een fotoshoot zit, alsof hij net van de catwalk komt, alsof de erwtenjas zo is met de sjaal. Er zijn er van mij, en ik lijk letterlijk op de buurman die nooit echt uit zijn huis komt, en als hij dat doet, denk je: 'Misschien moet je gewoon binnen blijven.' We weten niet wat hij doet in daar. Dus het was interessant.”

5 Paul Rudd - 2021

5945D1B4-F6DE-4124-9178-0016F60F6744
5945D1B4-F6DE-4124-9178-0016F60F6744

De winnaar van dit jaar was niemand minder dan Hollywoodlegende Paul Rudd. De acteur is al vele jaren te zien in grote films en wordt misschien het best herinnerd door zijn duizenden fans voor optredens in hitfilms als Clueless en Romeo + Juliet.

Dus wat maakt Rudd een controversiële keuze voor de 'Sexiest Man Alive' van 2021? Misschien heeft zijn leeftijd er iets mee te maken. Op 52-jarige leeftijd kon hij alleen in de categorie 'zilvervos' worden geplaatst, en sommigen vinden dat hij net iets te oud is om als echt 'sexy' te worden beschouwd, in tegenstelling tot over het algemeen aantrekkelijk. Of je nu denkt dat dit een leeftijdsoordeel is of eerlijk commentaar, de selectie van Paul heeft zeker voor opschudding gezorgd!

4 Johnny Depp - 2003, 2009

Johnny Depp 21 Jump Street
Johnny Depp 21 Jump Street

Misschien niet controversieel op het gebied van looks, Johnny Depp werd niettemin als een zeer controversiële keuze beschouwd toen hij in 2009 voor de tweede keer won. Ja, Depp was in 2003 al uitgeroepen tot 'meest sexy man ter wereld', dus in sommige kringen werd dat als een oneerlijke beslissing beschouwd. Eén: niemand kan zo sexy zijn, en twee: geef iemand anders een kans!

3 Mel Gibson - 1985

Hoewel hij misschien een Hollywood-lieveling was toen hij in 1985 de meest sexy man ter wereld werd genoemd, is het imago van Mel Gibson in de tussenliggende jaren zeker veranderd en heeft het hem achteraf tot een ongebruikelijke keuze gemaakt. Zijn populaire publieke imago stortte scherp in nadat controversiële opmerkingen die hij had gemaakt aan het licht kwamen, naast details over zijn persoonlijke leven. Toch zal hij voor altijd deel uitmaken van deze ongewone catalogus van 'meest sexy mannen ter wereld'.'

2 Richard Gere en Cindy Crawford - 1993

Denk je dat je alles hebt gezien in deze wilde lijst? Denk nog eens na. In 1993 noemden mensen Richard Gere de meest sexy man ter wereld, en ook genoemd … Cindy Crawford? Ja, in een ongebruikelijke wijziging van het protocol dat jaar werden Gere en Crawford gezamenlijk gekroond tot 'meest sexy koppel ter wereld' - ze versloegen een groot aantal andere zeer aantrekkelijke sterren om de titel te pakken. Hadden ze als koppel moeten winnen? Velen vinden het tot op de dag van vandaag een controversiële beslissing van het tijdschrift, waarin wordt verklaard dat Gere alleen of helemaal niet gekroond had moeten worden.

1 Nick Nolte - 1992

De zaken namen een vreemde wending in 1992 toen acteur Nick Nolte de prijs won. De acteur staat bekend om het spelen van nogal 'ruige' karakters, en velen vonden dat zijn uiterlijk - hoewel opvallend - niet noodzakelijkerwijs klassiek 'sexy' genoemd kan worden.'

In zijn jonge jaren was Nick echter een succesvol model. Dus hoewel het op dit moment misschien een controversiële keuze lijkt, Google wat oude foto's van Nolte uit zijn jeugd en misschien vind je het een iets minder 'controversiële' keuze…

Aanbevolen: