De cast van 'Lord Of The Rings' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Lord Of The Rings' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Lord Of The Rings' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Mensen kunnen de hele dag discussiëren over welke filmfranchise op dit moment het populairst is, maar weinigen zullen tegen het feit ingaan dat de Lord of the Rings-franchise een van Hollywood's grootste prestaties is. Marvel drukt in feite geld en DC wordt vernieuwd, maar de Lord of the Rings heeft alles goed gedaan.

Een groep geweldige acteurs die bestaat uit de Fellowship of the Ring, en ze hebben allemaal hun geld verdiend in de entertainmentindustrie.

Slechts één kan echter aanspraak maken op het hoogste vermogen, per vermogen van beroemdheden. Laten we eens kijken welk lid van de Fellowship bovenaan de lijst staat.

8 Sean Astin - $5 miljoen

De aftrap met een geschat vermogen van $ 5 miljoen is acteur Sean Astin, die Samwise Gamgee speelde in de geliefde trilogie. Astin vond succes als jongere artiest dankzij zijn rol in films als The Goonies en Encino Man, maar het was zijn tijd als Samwise die mensen hielp laten zien waartoe hij echt in staat was als volwassen acteur. Hij zou later in het aantal succesvolle projecten verschijnen.

7 Billy Boyd - $6 miljoen

Als het gaat om enkele van de acteurs die in de trilogie schitterden, is Billy Boyd in de loop van de tijd misschien wel de minst bekende van het stel. Desondanks heeft hij een solide carrière opgebouwd in Hollywood. Boyd vergaarde zijn vermogen van $ 6 miljoen dankzij films als Master and Commander en dankzij zijn optreden in tv-shows zoals Outlander en Doom Patrol.

6 Dominic Monaghan - $12 miljoen

Dominic Monaghan, die Meriadoc Brandybuck speelde in de trilogie, heeft behoorlijk wat werk verzet sinds hij de geliefde hobbit speelde. De acteur is later verschenen in projecten als X-Men Origins: Wolverine en Soldiers of Fortune, en hij had zelfs een rol in Star Wars: The Rise of Skywalker. Opdat we niet vergeten dat hij ook een van de belangrijkste leden van de hitserie Lost was, en dat hij een aantal andere shows heeft gedaan, waaronder FlashForward. Dit alles speelde een rol bij het verzamelen van een vermogen van $ 12 miljoen.

5 Sean Bean - $20 miljoen

Sean Bean staat bekend om veel dingen, waaronder het feit dat maar heel weinig personages van hem echt levend uit hun films en tv-shows komen. Dankzij de beruchte Boromir-meme kunnen fans er zeker van zijn dat Sean Bean's Lord of the Rings-erfenis intact zal blijven. Zijn nettowaarde van $ 20 miljoen is te danken aan een aantal projecten, en een van de grootste successen van zijn hele carrière was het spelen van het personage Ned Stark in Game of Thrones.

4 Elijah Wood - $20 miljoen

Elijah Wood had de ontmoedigende taak om Frodo Baggins te spelen in de originele trilogie, en als hoofdpersonage had hij veel last op zijn schouders. Desondanks was hij een perfecte Frodo op het grote scherm, en fans genoten enorm van het kijken naar zijn reis van de Shire naar Mordor. Tijdens zijn carrière was Elijah Wood te zien in opmerkelijke projecten zoals Radio Flyer, North, Deep Impact en Sin City.

3 Viggo Mortensen - $40 miljoen

Viggo Mortensen was misschien geen begrip voordat hij de rol van Aragorn kreeg, maar tegen de tijd dat de trilogie eindigde, wist iedereen precies wie hij was. Sinds zijn tijd in de trilogie heeft de acteur een geweldige carrière in Hollywood gehad. Hij verscheen in fenomenale projecten zoals A History of Violence, Eastern Promises en het met een Oscar bekroonde Green Book, dat de Academy Award voor Beste Film mee naar huis nam.

2 Orlando Bloom - $40 miljoen

Het argument zou kunnen worden gemaakt dat Orlando Bloom de grootste beroemdheid werd dankzij zijn tijd in de trilogie, maar hij heeft ook enorm geprofiteerd van het gelijktijdig verschijnen in de Pirates of the Caribbean-franchise als het personage, Will Turner. Alsof deze twee franchises niet groot genoeg waren voor de acteur, zou hij ook in de Hobbit-filmtrilogie verschijnen, wat zijn carrière een enorme boost gaf.

1 Ian McKellen - $60 miljoen

De eerste plaats hier vandaag is Ian McKellen, die Gandalf speelde in de trilogie. Rond dezelfde tijd speelde McKellen ook de rol van Magneto in de X-Men-franchise, wat betekent dat hij dubbeldeed zoals Orlando Bloom. Dit hielp hem een van de meest gevierde acteurs te worden en het zorgde ervoor dat zijn nalatenschap op het grote scherm voor altijd zou worden gecementeerd.

Aanbevolen: