Dynasty: 10 dingen die je niet wist over Kirby

Inhoudsopgave:

Dynasty: 10 dingen die je niet wist over Kirby
Dynasty: 10 dingen die je niet wist over Kirby
Anonim

Kirby is een van de meest intrigerende en geliefde personages in Dynasty. De dochter van de butler verschijnt in het tweede seizoen om nog meer emotie in dit televisiedrama te brengen. Haar verhaallijn heeft veel plotwendingen en is soms niet gemakkelijk te volgen. Het enige dat hetzelfde blijft, is haar vriendschap met Sam.

Het personage heeft een opvliegend karakter en ze weet hoe ze wraak moet nemen als een van de Carrintons haar probeert neer te halen. Het maakt niet uit hoeveel je van Dynasty houdt, er zijn waarschijnlijk een paar details die je over Kirby hebt gemist. Hier zijn enkele onbekende feiten over haar.

10 Haar leven is dramatischer in de originele versie

Net als de andere personages was Kirby ook aanwezig in de originele versie Dynasty in de jaren 80. In het CW-drama heeft Kirby een sterke persoonlijkheid en haar leven heeft een behoorlijk deel van drama met iedereen om haar heen. Het originele plot maakt het echter nog dramatischer.

Ze is verwikkeld in een driehoeksverhouding met Jeff en Adam, wordt seksueel misbruikt, heeft een gecompliceerde zwangerschap en haar vader pleegt zelfmoord. In de nieuwe versie zit haar verhaallijn vol drama en hobbels, maar ze heeft gelukkiger momenten dan in de originele versie.

9 Haar personage werd genoemd in het eerste seizoen

Kirby verscheen voor het eerst in de eerste aflevering van het tweede seizoen, net nadat het eigendom van Carrington in brand stond en een van de hoofdpersonen stierf. Voor het einde van het eerste seizoen wisten de fans niet zeker of en wanneer ze zou komen opdagen, maar we wachtten allemaal op dat moment.

Tijdens de aflevering "A Line From The Past" vermeldt Anders dat zijn dochter bij haar moeder in Australië woont, en dat was de eerste keer dat het publiek over Kirby hoorde in de reboot.

8 Dynasty is de eerste grote rol van Maddison Brown

Maddison Brown is de actrice die Kirby speelt, en dit is haar eerste grote rol. Daarvoor werkte de Australische actrice als model, maar ze had ook enkele kleine rollen in haar portfolio.

In 2004 speelde ze een jonge versie van een van de personages in de televisiefilm Go Big. Een decennium later zou ze weer op het scherm verschijnen toen ze rollen kreeg in Strangerland en The Kettering Incident.

7 Haar moeder wordt niet genoemd in de serie

Kirby's moeder werd net genoemd in het eerste seizoen toen Anders zei dat zijn dochter bij haar in Australië woont. Het publiek heeft geen informatie over de vrouw en haar relatie met Anders en de Carringtons.

Het zou geen verrassing zijn als ze zou komen opdagen en nog meer geheimen van de rijke familie zou onthullen. In de originele versie was de moeder verantwoordelijk voor een plotwending wanneer Kirby erachter komt dat ze in de gevangenis zit.

6 Ze is niet de stem die we horen in de aflevering "Dead Scratch"

In de laatste aflevering van het eerste seizoen, "Dead Scratch", horen de fans haar stem voor het eerst. Dat denken ze tenminste. De voice-over van de Kirby die we in die aflevering horen, is niet van Maddison Brown, maar van een actrice die geen verdienste was.

Een ander ding dat de meeste fans niet weten, is dat Elizabeth Gillies, die Fallon speelt, de voice-over als Kirby heeft opgenomen, maar dat de producers besloten een vrouw te kiezen die niet in de show was. Dat is logisch.

5 Het netwerk introduceerde het personage met een persbericht

In augustus 2018 stuurde het netwerk een persbericht naar de media en onthulde dat Kirby eindelijk deel zou uitmaken van de show. "Kirby groeide op in de woonruimte van het personeel met haar vader en koos meer voor de benedenbewoners dan voor de bovenverdieping. Ze heeft een beladen geschiedenis met de Carringtons, met name een onstuimige relatie met Fallon, dat was de reden voor Kirby's verbanning uit het Carrington Manor jaren geleden. En terwijl ze terugkeert naar Atlanta om het goed te maken met haar vader, zal ze zeker doorgaan met het aanrichten van schade aan de Carringtons, "zeiden ze.

Zoals we weten, arriveert Kirby om wraak te nemen en de boel weer op de rit te krijgen, maar alles veranderde tijdens het tweede seizoen.

4 Kirby's favoriete band kreunt Lisa

Tijdens de aflevering "You Make Being a Priest Sound Like Something Bad" in het derde seizoen leren de fans dat Kirby's favoriete band Moaning Lisa is. De band bestaat in het echte leven, en ze zijn ook Australisch, en de referentie in de aflevering is echt.

Ze hebben tussen 2016 en 2018 twee albums uitgebracht. Moaning Lisa is ook de naam van een nummer van Wolf Alice.

3 Haar kleerkast is niet duur

Alles wat met Dynasty te maken heeft, is overdreven en de kleding zou niet anders zijn. De meeste personages dragen weelderige, dure kleding met een expliciete verwijzing naar de jaren '80. Kirby is een uitzondering. Ze komt aan als een stoute meid en haar outfits stralen haar rebelse ziel uit.

Kirby draagt geen luxe merken, en Brown beschrijft haar als grungy omdat ze veel flanellen overhemden en netkousen draagt. Echter, in het afgelopen seizoen, nadat ze een zakenvrouw was geworden, waren er enkele belangrijke veranderingen in haar stijl.

2 Ze is de zus van Steven

Er is te veel informatie in de show en soms vergeten we kolossale plotwendingen. In het tweede seizoen leren de fans dat Steven geen Carrington is, maar de zoon van Anders.

Dat maakt hem en Kirby broers en zussen, maar niemand lijkt zich dat te herinneren. Trouwens, we hopen dat het personage terugkomt, en misschien kunnen we ze zien binden.

1 Kirby en Adam

In een andere onverwachte plotwending begint Kirby met Adam te daten. De fans lijken de informatie nog steeds te verwerken.

Terwijl sommigen team Kadam zijn, en ze noemden het, geloven anderen dat Kirby zichzelf en haar vader in gevaar brengt door met iemand uit te gaan die mentaal onstabiel is. We kunnen allemaal gewoon afwachten en zien wie gelijk heeft over het paar.

Aanbevolen: