Janet Jackson onthult nieuwe trailer voorafgaand aan komende documentaire

Inhoudsopgave:

Janet Jackson onthult nieuwe trailer voorafgaand aan komende documentaire
Janet Jackson onthult nieuwe trailer voorafgaand aan komende documentaire
Anonim

Janet Jackson plaagde fans met wat thee toen ze de officiële trailer uitbracht voor haar aankomende documentaire op nieuwjaarsdag.

In de getoonde video bezoekt Janet haar ouderlijk huis en de demonen die ze daar ontmoette toen ze in de schaduw leefde van haar beroemde broers en zussen en een controlerende vader. Ze hoort praten over het maken van haar derde album, Control, terwijl ze worstelde om onafhankelijk te worden van haar familie.

www.instagram.com/tv/CYMqSMhq542/?utm_medium=copy_link

De familie Jackson wordt ook in de spotlight gezet

De levensonthullende gebeurtenis zal ook haar leven als moeder raken, haar relatie met haar broers en zussen, vooral haar controversiële broer, Michael, en zal eindelijk de geruchten de kop indrukken die haar tot op de dag van vandaag volgen over een geheim kind dat ze in de jaren tachtig baarde. Haar Super Bowl-fiasco met Justin Timberlake zal ook een hot topic zijn in de film.

Afbeelding
Afbeelding

Bovendien zal JANET interviews bevatten van onder andere Whoopi Goldberg, Ciara, Regina King, Tyler Perry, Samuel L. Jackson, Mariah Carey, Missy Elliott, die zal vertellen hoe ze een verschil heeft gemaakt in hun leven

"De beste showvrouw", noemt Samuel L Jackson de Rhythm Nation-zangeres die vele zangers als Beyoncé, Britney Spears en Christina Aguilera heeft geïnspireerd sinds het uitbrengen van haar debuutalbum, Janet Jackson, in 1982.

Op de vraag waarom ze de wereld nu haar echte haar wil laten zien, geeft Janet een simpel antwoord: het is gewoon iets dat moet gebeuren.

Toen de eerste teaser voor de documentaire in september vorig jaar uitkwam, waarschuwde Janet fans dat ze de ongefilterde versie van haar misschien niet leuk zouden vinden.

"Dit is mijn verhaal verteld door mij. Niet door de ogen van iemand anders. Dit is de waarheid. Take it or leave it. Love it or hate it. Dit ben ik."

JANET werd geproduceerd door de zangeres en haar broer, Randy Jackson. Er zullen nooit eerder vertoonde beelden van de zanger te zien zijn. Het wordt uitgezonden op Lifetime en A&E als een tweedelig evenement, beginnend op 28 januari 2022.

Janet Jackson's spraakmakende relaties

Hoewel Janet een privépersoon wilde zijn, heeft haar liefdesleven vaker de krantenkoppen gehaald dan ze had gewild.

Janet-Jackson met haar arm over Jermaine Dupri's schouder
Janet-Jackson met haar arm over Jermaine Dupri's schouder

Op 17-jarige leeftijd was ze romantisch verbonden met Magic Johnson, hoewel het paar nooit publiekelijk een relatie bevestigde.

In september 1984 trouwde Janet in het geheim met James DeBarge. De afkeuring van haar familie speelde een rol bij haar beslissing om het huwelijk maanden later nietig te laten verklaren.

Ze was romantisch verbonden met producer Jermaine Dupri van 2002 tot 2008.

In 2012 trouwde Janet met de Qatarese miljardair Wissam Al Mana. Ze schonk het leven aan het eerste kind van het paar, Eissa Al Man, vijf jaar getrouwd, op de leeftijd van 50.

In 2017, een paar maanden na de geboorte van hun zoon, werd aangekondigd dat Janet en Wissam uit elkaar waren.

In de komende documentaire onthult Janet dat ze het vinden van liefde nog steeds niet heeft opgegeven.

Aanbevolen: