Peaky Blinders'-ster Cillian Murphy brengt hulde aan Helen McCrory voorafgaand aan het laatste seizoen

Inhoudsopgave:

Peaky Blinders'-ster Cillian Murphy brengt hulde aan Helen McCrory voorafgaand aan het laatste seizoen
Peaky Blinders'-ster Cillian Murphy brengt hulde aan Helen McCrory voorafgaand aan het laatste seizoen
Anonim

Cillian Murphy heeft zijn gevoelens gedeeld over het feit dat Helen McCrory uit het komende seizoen van de hitserie 'Peaky Blinders' wordt geschreven.

De 'Harry Potter'-ster stierf in april 2020 op 52-jarige leeftijd aan borstkanker. Samen met haar beurt als Narcissa Malfidus in de populaire franchise, speelde de actrice onlangs de rol van tante Polly in de BBC-serie tegenover Murphy.

Helen McCrory moest uit het laatste seizoen van 'Peaky Blinders' worden geschreven

Vooruitlopend op de zesde en laatste serie van 'Peaky Blinders', blikte Murphy terug op zijn vriendschap met McCrory en hoe de pandemie een rol speelde bij het feit dat ze niet in de show verscheen.

"We waren de hele tijd aan het wankelen", zei Murphy in een interview met Esquire.

"Ze was een lieve, lieve vriendin en ze was het kloppende hart van die show, dus het voelde heel vreemd om zonder haar op de set te staan. Het moeilijkste om te begrijpen is dat, als Covid er niet was, er zou een hele andere versie van deze show zijn met Helen erin. Maar ze was zo privé en zo verdomd dapper en moedig, "vervolgde hij.

De productie voor de laatste serie werd aanvankelijk stopgezet in maart 2020, kort nadat de pandemie was begonnen. Het werd pas in januari 2021 hervat, toen het veilig werd geacht om de opnames in Manchester te hervatten. Tegen die tijd kon McCrory echter niet deelnemen vanwege haar ziekte en moest haar personage uit de serie worden geschreven. Ze stierf in april van hetzelfde jaar.

Murphy bracht hulde aan zijn "inspirerende" co-ster.

"Mensen gooien dat woord in het rond, maar dat was ze echt. Haar waarden, de manier waarop ze met haar kinderen en Damian omging…" ging hij verder.

De actrice was getrouwd met acteur Damian Lewis en had twee kinderen, Manon en Gulliver.

"Ze geeft om iedereen. Ze is echt grappig en echt cool, en ze had deze echte warmte. Ze gaf er echt om. Het is gewoon… ik kan nog steeds niet geloven dat ze er niet is. Het slaat nergens op. Ik heb nog nooit zo iemand verloren - die jong was en een vriend. Het was erg verwarrend. Maar ze was geweldig. Ze was een absoluut geweldig persoon, "voegde Murphy eraan toe.

Murphy op zijn Tommy Shelby in 'Peaky Blinders'

De Ierse acteur besprak ook zijn personage Tommy Shelby en zijn verlossingsboog, hoewel hij de details van het nieuwe seizoen van maker Steven Knight strak had verteld.

"Ik denk dat dat is waar Steve naar streefde", zei Murphy over de verlossing van zijn personage.

"Met heel veel verkeerde afslagen onderweg. Maar ik weet het niet. Ik laat dat over aan de rechtbank van de publieke opinie. Ik weet niet of hij is verlost."

Aanbevolen: