Lin-Manuel Miranda onthult dat zijn kinderen de voorkeur geven aan 'Moana'-nummers boven 'Hamilton' voorafgaand aan de première van Disney+

Inhoudsopgave:

Lin-Manuel Miranda onthult dat zijn kinderen de voorkeur geven aan 'Moana'-nummers boven 'Hamilton' voorafgaand aan de première van Disney+
Lin-Manuel Miranda onthult dat zijn kinderen de voorkeur geven aan 'Moana'-nummers boven 'Hamilton' voorafgaand aan de première van Disney+
Anonim

2015 liet de wereld opnieuw kennismaken met een oud verhaal dat op een nieuwe manier werd verteld. Hamilton vertelde het verhaal van de grondlegger, Alexander Hamilton, door middel van hiphop- en R&B-muziekstijlen, met Spaanse en zwarte acteurs die de witte historische figuren uitbeelden.

Hamilton heeft Broadway nieuw leven ingeblazen door 16 Tony-nominaties binnen te halen, 11 te winnen (inclusief beste musical) en de Pulitzer Prize for Drama 2016 binnen te halen. Schepper, schrijver, componist en ster, Lin-Manuel Miranda, zat onlangs met Good Morning America om zijn Broadway-hit te bespreken en zijn jonge kinderen die The Rock's "You're Welcome" verkiezen boven elk nummer op de Hamilton-soundtrack.

Graag gedaan

Moana en Maui zingen op een strand
Moana en Maui zingen op een strand

Terwijl ze in het comfort van zijn huis zaten, vroegen de gastheren van Good Morning America aan Miranda hoe hij en zijn familie Vaderdag vierden. Miranda beschreef een heerlijke dag van wakker worden met ontbijt op bed en ontspannen met zijn kinderen, die hem een heerlijk schattige vaderdagfoto en handgemaakte kartonnen puzzel hadden getekend. Terwijl hij de discussie over zijn jonge kinderen Sebastian en Francisco voortzette, kwamen de vragen op de muziekkeuze van de Emmy-, Grammy- en Tony-winnende muzikant.

Miranda lachte en verklaarde dat er in zijn huishouden twee liedjes de boventoon voeren, voor zijn vijfjarige is het themalied Captain Underpants van Weird Al Yankovich zijn favoriete keuze, en voor zijn tweejarige oud, hij zorgt ervoor dat het huis blijft rocken met The Rock's, You're Welcome.

Zoals Miranda het zegt: "The Rock is een constante aanwezigheid in ons huis."

Ironisch genoeg heeft zelfs het favoriete nummer van zijn tweejarige een beetje de invloed van zijn vader, aangezien Miranda hielp bij het schrijven en orkestreren van verschillende nummers voor Moana, en The Rock hielp bij het opnemen van zijn teksten voor het populaire You 're Welcome' song.

Wat betreft de liedjes die zijn kinderen zongen uit de hitshow van hun vader Hamilton, merkte Miranda op dat ze eigenlijk meer een In The Heights-familie zijn, nog een Broadway-hit van Miranda die is aangepast aan film en staat gepland voor release op 18 juni 2021. Het favoriete nummer van de familie van In The Heights, Tell Me Something I Don't Know.

Hamilton komt naar huis

Alexander Hamilton wierp dans op het podium
Alexander Hamilton wierp dans op het podium

Natuurlijk moest het gesprek gaan over een van de meest verwachte filmaankomsten aller tijden. Hamilton arriveert op 3 juli voor Disney+-leden en het is iets waar fans om hebben gehuild sinds de originele cast in 2016 van het toneel vertrok. Dit is niet de geheel nieuwe filmadaptatie, die nog volop in de maak is, maar nog lang niet in de bioscoop zal verschijnen. In plaats daarvan is de Disney+ film een opname van het toneelstuk dat volgens Miranda in drie dagen is opgenomen.

Het proces om de film te maken werd beschreven als beelden van een live optreden in juni 2016, gevolgd door close-up-, steady-cam- en dolly-opnamen van een afgesloten set, en daarna nog een aantal filmhoeken van een volgend live optreden. Miranda noemde het een gelukkige ervaring, waar ze in feite in staat waren om een onafhankelijke film te maken, die een oplossing bood voor wat volgens Miranda het grootste probleem van zijn toneelstuk was, 'toegankelijkheid'.

De kaartjes voor Hamilton werden een hot item dat zelfs een kassarecord had gebroken, met premium stoelen die meer dan $ 1000 kosten. Bekende beroemdheden vochten om kaartjes voor de show, waaronder Beyonce, Jimmy Kimmel, Daniel Radcliffe, The Obamas, Sylvester Stallone, Eli Manning, Eminem, Kanye West en Emily Blunt. Dit zorgde ervoor dat veel mensen in het land op een lange wachtlijst kwamen te staan om betaalbare stoelen te krijgen, of gewoon helemaal niet in staat waren om aanwezig te zijn, vertrokken om hun liefde te bevredigen via de soundtrack van het podium en gelekte beelden.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het toneelstuk in oktober 2021 in de bioscoop zou verschijnen, maar gelukkig had Miranda het gevoel dat hij het publiek deze zomer niet zonder musical kon achterlaten, aangezien In The Heights werd uitgesteld tot 2021.

Hamilton had op geen beter moment kunnen arriveren, midden in een hete zomer (zowel qua temperatuur als sociaal). Dit is een prachtige hervertelling van de oprichting van Amerika, door de taal en stemmen van minderheden op 3 juli.