Conan O'Brien zet deze beroemdheid op onhandige wijze in de fik omdat ze verliefd op hem is

Inhoudsopgave:

Conan O'Brien zet deze beroemdheid op onhandige wijze in de fik omdat ze verliefd op hem is
Conan O'Brien zet deze beroemdheid op onhandige wijze in de fik omdat ze verliefd op hem is
Anonim

Conan O'Brien is genadig als het op zijn carrière aankomt en bedankt onder meer Lisa Kudrow voor het geloof in zijn capaciteiten.

In werkelijkheid heeft zijn succes te maken met zijn onderhoudende manieren, zelfs tijdens ongemakkelijke interviews met mensen als Kari Wuhrer, slaagt de gastheer erin om helder te schijnen.

Heck, we kunnen hetzelfde zeggen over zijn geweldige debat samen met Jennifer Garner vroeger, het zorgde voor geweldige tv.

Dit specifieke moment dat we vandaag zullen onderzoeken, was ook leuk om te zien. Conan was naast Ally Maki en het interview kreeg een behoorlijke wending toen de gastheer een oudere tweet van vroeger opgroef. Hoewel het als compliment bedoeld was, vatte Conan het niet als zodanig op.

Conan O'Brien heeft een geschiedenis van flirten met zijn gasten

Doe een snelle scan op YouTube en het zal heel snel duidelijk worden, net als Craig Ferguson, Conan O'Brien houdt van flirten met zijn gasten.

Er is een compilatie gemaakt met meer dan een paar gevallen waarin Conan flirterig werd met enkele van zijn vroegere gasten. Een van de meest memorabele, is niemand minder dan Nicole Sherzinger, aangezien de gastheer op scherp werd gezet omdat hij de hoofdrol speelde in een bepaald deel van het lichaam van de ster…

Dat was nog maar het begin, aangezien Conan ook betrapt werd op het staren en flirten met Jennifer Love Hewitt, aangezien de actrice er tijdens het interview behoorlijk stralend uitzag. Conan heeft een manier om zijn lippen te likken, wat een ander thema is in zijn interviews als hij flirterig wordt.

Sharon Stone kan dit ook bevestigen, aangezien Conan haar verleden naar voren bracht uit 'Basic Instincts', en hoe het moment het meest werd onderbroken in de filmgeschiedenis.

Interessant genoeg vond op een gegeven moment in zijn show andersom plaats, en laten we zeggen dat O'Brien een beetje anders reageerde. In werkelijkheid zette hij zijn gast op scherp voor de verliefdheid, en dit is waarom.

Ally Maki werd geroosterd door Conan O'Brien voor haar tweet over de verliefdheid die ze op hem heeft

Ally Maki nam deel aan de show 'Conan'. De actrice is vooral bekend om haar werk in 'Wrecked' samen met het uiten van Giggle in 'Toy Story 4'. Het interview was op de goede weg toen Conan besloot een bepaalde tweet uit 2016 op te graven die het volgende zei.

Fans zouden verwachten dat de gastheer gevleid zou zijn door het compliment, maar gezien de context van de tweet was hij niet bepaald enthousiast.

"Hou vol. Dit is het probleem hier, alles van "is dat raar", moet je het zo kwalificeren."

"Mijn vraag is, waarom kan iemand niet zeggen: "Ik ben verliefd op Brad Pitt, is dat niet gek??? Maar je doet alsof je tweet het universum gaat opblazen."

Tot Ally's verdienste, ze had een geweldige reactie op de beproeving: "Het was van mij dat ik mijn tienerzelf channelde, weet je, je wordt een beetje nerveus."

Conan zou ook hilarisch haar keuze voor emoji's in twijfel trekken: "Ik weet niet waarom de emoji's allemaal huilen en zweten. Ik zeg alleen maar dat er veel is waardoor ik me niet goed voel."

Het zou alleen maar veel ongemakkelijker worden als er nog een tweet werd geplaatst, waarin Ally de gastheer aanvulde met zijn lange, donkere en knappe uiterlijk. Conan zou de gast opnieuw roosteren en vermelden dat hij de witste persoon is die er is.

Fans hadden veel plezier met het moment in de talkshow en het blijkt dat Maki niet de enige is als het gaat om haar verliefdheid op beroemdheden.

Fans denken dat verliefd zijn op Conan ongewoon is

Het moment werd door bijna een miljoen fans bekeken op de YouTube-pagina 'Team Coco' van Conan. In werkelijkheid hadden fans veel te zeggen over het moment, in het bijzonder dat ze, net als Maki, in het verleden ook verliefd waren op Conan.

"Conan is aantrekkelijk om eerlijk te zijn. Afgezien van zijn uiterlijk, hou ik van zijn vriendelijkheid voor iedereen, vooral voor zijn personeel. Hij probeert ook andere culturen aan te boren door zich onder te dompelen in de lokale bevolking, om nog maar te zwijgen van zijn humor en komedie. Ik hou van Conan!"

"SAME! Mijn eeuwige verliefdheid op Conan dateert uit 1998, toen ik hem voor het eerst ontdekte. Het is veilig om te zeggen dat het alle andere verliefdheden heeft overleefd. Is dat normaal? IS HET? Ja, dat is het."

"Ik hou echt van Conan. En hij is een grote slok water! Zijn persoonlijkheid is niet van deze wereld en hij is HILARISCH!!!! Hou van hem tot de dood. Hou van jou Coco! Heb me alsjeblieft in de show."

Ondanks Conan's gevoelens tijdens dit specifieke interview, lijkt het alsof verpletteren op de gastheer niet bepaald ongewoon is.

Aanbevolen: