Bill Haders dochter heeft hem op hilarische wijze in de maling genomen om Chris Pratt te ontmoeten

Inhoudsopgave:

Bill Haders dochter heeft hem op hilarische wijze in de maling genomen om Chris Pratt te ontmoeten
Bill Haders dochter heeft hem op hilarische wijze in de maling genomen om Chris Pratt te ontmoeten
Anonim

Beroemde mensen maken beroemde vrienden en alle vriendschappen moeten ergens beginnen. Natuurlijk houden sommige vriendschappen geen stand, maar het is altijd interessant om te horen hoe beroemde mensen elkaar ontmoeten terwijl ze zich een weg banen door de industrie.

Bill Hader en Chris Pratt zijn misschien geen snelle vrienden, maar onlangs vertelde Hader dat hij Pratt voor het eerst ontmoette. Het blijkt dat het allemaal gebeurde dankzij een grap die Haders dochter briljant met hem uithaalde.

Laten we Bill Hader en Chris Pratt eens nader bekijken, en de hilarische grap die hen samenbracht voor een korte ontmoeting in een restaurant.

Bill Hader is een populaire komische figuur

Tegenwoordig staat Bill Hader bekend als een van de grappigste en meest sympathieke artiesten die er zijn, maar het heeft jaren geduurd om dit punt te bereiken. Hader had een unieke reis naar Saturday Night Live, wat zijn grote doorbraak in de entertainmentindustrie bleek te zijn.

Tijdens de legendarische show was Bill Hader briljant en profiteerde hij van kansen die zich aandienden. Door de jaren heen verzamelde hij indrukwekkende credits en tegenwoordig is hij de ster van Barry, een van de beste shows die momenteel op tv te zien is.

Barry is mede gemaakt door Hader, die na verschillende succesvolle seizoenen het vertrouwen van HBO aan zijn zijde heeft.

"Ik bedoel, ik voel me heel gelukkig. We werken daar met Amy Gravitt, en ze is gewoon geweldig. En het is geweldig om deel uit te maken van het ding waar de aantekeningen die je krijgt erg attent zijn. Ze houdt gewoon van solide verhalen vertellen en ze wil gewoon iets zien dat goed wordt verteld, "vertelde Hader aan Collider.

Haders reis heeft hem ertoe gebracht veel van de grootste namen in de branche te ontmoeten. De meeste van deze verhalen zullen waarschijnlijk nooit het daglicht zien. Onlangs heeft hij echter een hilarische ontmoeting voorgeschoteld.

Er zijn twee partijen betrokken bij dit hilarische verhaal, de andere is Chris Pratt.

Chris Pratt werd een grote filmster

Tenzij je de boot de afgelopen tien jaar volledig hebt gemist, weet je waarschijnlijk dat Chris Pratt een van de grootste sterren in de buurt is.

Pratt had succes met Everwood, maar het begon echt voor hem toen hij de rol van Andy Dwyer op Parks and Recreation kreeg. Televisiesucces zou meer dan genoeg zijn geweest voor andere sterren, maar Pratt bereikte het grote scherm en verhoogde zijn status in Hollywood.

De acteur is een steunpilaar als Star-Lord in de MCU, en hij is ook het gezicht van de Jurassic World-franchise. We mogen zijn tijd in de Lego Movie-franchise ook zeker niet vergeten.

Beroemdheden die elkaars pad kruisen in Hollywood is niets nieuws, en voor Bill Hader en Chris Pratt kwam hun eerste ontmoeting dankzij een grap van Haders dochter.

Hoe Haders dochter hem in de maling nam

Dus, hoe heeft de dochter van Bill Hader hem voor de gek gehouden om Chris Pratt te ontmoeten?

Volgens Hader: "Dus ik was aan het dineren met mijn dochters. Dat waren ze alle drie, en we eten het avondeten. Je woont in LA [en] soms komen andere beroemdheden binnen, en Chris Pratt kwam binnen… We waren in een restaurant en ik zei 'Jongens, maak je geen zorgen, maar Guardians of the Galaxy, weet je.' En mijn dochters zeggen: 'Oh mijn god.'"

Dit is het moment waarop het briljante plan van start ging.

"De negenjarige die toen acht was, had zoiets van 'ik ken zijn zoon'. En ik ga 'echt waar?' en ze zegt: 'Ja, ik ken zijn zoon. Mag ik langsgaan Ik zei: "Nee. Hij is aan het eten. Laat hem alsjeblieft met rust." Dus we eten, maken af, betalen, [en] ze gaat: "Papa, mag ik even langsgaan om hallo te zeggen, alsjeblieft? ' Dus ik voel me vreselijk. We lopen daarheen, ik tik hem op de schouder, 'Hé, Chris - Bill Hader, Saturday Night Live … Sorry, maar mijn dochter kent je zoon.’ En mijn dochter zegt: ‘Ik ken zijn zoon niet. Je wilde Chris Pratt ontmoeten'", onthulde de acteur.

Van een briljante zet gesproken! Hader's dochter kreeg de kans om Pratt en zijn vrouw te ontmoeten, allemaal onder het mom dat Hader degene was die het wilde laten gebeuren. Hader zelf erkende zelfs hoe geweldig het was.

"Ik zei 'Waarom heb je dat gedaan?' Ze zei 'ik weet het niet', en ik dacht: 'Je gaat me zoveel geld verdienen'", zei de ster.

Gelukkig is alles gelukt in deze hilarische stimulatie, en beide partijen hebben een gedenkwaardig verhaal te vertellen.

Aanbevolen: