Fans denken dat dit het meest onhandige interview met Conan O'Brien ooit is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest onhandige interview met Conan O'Brien ooit is
Fans denken dat dit het meest onhandige interview met Conan O'Brien ooit is
Anonim

De tv-sfeer op de late avond is er een waar een aantal echt legendarische namen hun weg naar de top hebben gevonden. Namen als David Letterman hielden het jarenlang vol, en tegenwoordig is Jimmy Fallon een belangrijke speler in het tv-spel 's avonds laat.

Al bijna 30 jaar was Conan O'Brien een vaste waarde op het kleine scherm, en hij vergaarde een cult-achtige aanhang met zijn komedie. O'Brien had geweldige interviews, maar sommige waren memorabel om de verkeerde redenen. Eén gast was zelfs erg genoeg om als zijn slechtste aller tijden te worden beschouwd.

Laten we nog eens terugkijken op Conan's slechtste gast.

Conan O'Brien is een legende

Als het gaat om het tv-spel 's avonds laat, zijn er maar weinig namen die dezelfde indruk hebben achtergelaten als Conan O'Brien. De man begon in Hollywood nadat hij zijn dagen op Harvard had doorgebracht, en toen hij eenmaal de kans kreeg om als schrijver te schitteren, maakte Conan er het beste van en werkte hij zich gestaag omhoog op de ladder.

In 1993 begon Conan zijn tijd als presentator van Late Night with Conan O'Brien, dat hij tot 2009 zou hosten. Gedurende meer dan 2.200 afleveringen was O'Brien briljant op het kleine scherm, en dankzij zijn komische genie en zijn interviewtalent, zou hij een loyaal publiek aantrekken dat hem hielp een grote naam in entertainment te worden.

O'Brien zou kort gastheer zijn van The Tonight Show, maar de zaken eindigden met een vloedgolf van controverse. Conan was echter weer een populaire late-night-show voor O'Brien, die de show zou hosten voor meer dan 1. 100 afleveringen. Die show kwam eerder in 2021 ten einde en liet een enorme leegte achter op het kleine scherm.

O'Brien's bijna 20 jaar als gastheer heeft plaats gemaakt voor tal van momenten die mensen gewoon nooit zijn vergeten.

Hij heeft een aantal memorabele interviews gehad

Na zoveel jaren in het interviewspel te hebben gestoken, spreekt het voor zich dat Conan O'Brien veel gedenkwaardige ontmoetingen met beroemdheden heeft gehad. Soms zijn deze momenten hilarisch, en soms zijn ze ronduit ongemakkelijk. Hoe dan ook, Conan heeft altijd geweldige tv gemaakt.

Zijn inmiddels beruchte interview met Jennifer Garner is daar een goed voorbeeld van. Het is er een die ontelbare keren viraal is gegaan, en het is zowel hilarisch als ongemakkelijk om te zien hoe Garner de plank volledig mis slaat na het corrigeren van Conan's grammatica.

Zoals de LSU Reveille echter aangaf, zou dit moment nooit hebben plaatsgevonden als O'Brien niet zo goed was in zijn werk.

"Garners bereidheid om Conan zelfs te corrigeren, laat zien hoe comfortabel hij zijn gasten maakt, die in andere talkshows zelden hun beleefde vernis van vriendelijkheid doorbreken", schreef de LSU Reveille.

Helaas was dit soort interactie geen garantie, en dit betekende dat Conan zeker te maken kreeg met lastige klanten tijdens zijn tijd op televisie. Eén zo'n persoon claimde uiteindelijk de titel van slechtste gast aller tijden.

Kari Wuhrer was zijn slechtste gast

Dus, wie beschouwen veel mensen als de gast die verantwoordelijk is voor het meest ongemakkelijke Conan-interview tot nu toe? Het bleek niemand minder dan Kari Wuhrer te zijn, die vooral bekend is als actrice en voormalig castlid van MTV's Remote Control.

Voor de onbekende leek Wuhrer op haar eigen golflengte te zitten, en het is meteen duidelijk dat Conan zijn handen vol zal hebben aan zijn nieuwe gast. Helaas verliepen de zaken niet helemaal soepel na het bizarre begin, en dit leidde tot een ongemakkelijke ontmoeting die de meesten liever zouden vergeten.

Gelukkig, als de geweldige interviewer die hij is, kon Conan tijdens het interview enige schijn van gezond verstand opbrengen, en dit was iets waar fans nota van namen bij het opnieuw bekijken van de clip.

"Als ik ooit bombardeer, zou ik willen dat het op Conan zou zijn. Zonder zijn opmerkingen zou dit niet te zien zijn. Stel je voor dat ze dit slecht doet op Fallon. Dat zou echt ineenkrimpen zijn", schreef een Reddit-gebruiker.

Een andere gebruiker was het hier echter niet mee eens.

"Ik denk dat hij het nog erger heeft gemaakt. Wat ze ook deed, hoe onhandig of willekeurig, hij verwende haar en ging erin mee en gaf het aandacht. Iemand als Letterman of Leno zou die momenten hebben genegeerd en gestuurd het interview in een andere richting. Kijk maar naar 4:20, Conan vindt dat hij commentaar moet geven op de kleinste, domste dingen."

Al met al was dit interview een bizarre ontmoeting die volgens veel Conan-fans zijn meest ongemakkelijke aller tijden is, wat ongetwijfeld een twijfelachtige onderscheiding is voor Wuhrer.

Het is een stoer horloge, maar het is het bekijken waard. Het laat zeker zien hoe goed Conan was in zijn werk en hoe hij het hoofd boven water kon houden.

Aanbevolen: