Paul Rudd blijft Conan O'Brien in de maling nemen, en Conan v alt er elke keer voor

Inhoudsopgave:

Paul Rudd blijft Conan O'Brien in de maling nemen, en Conan v alt er elke keer voor
Paul Rudd blijft Conan O'Brien in de maling nemen, en Conan v alt er elke keer voor
Anonim

In zijn talkshow was acteur Paul Rudd een van Conan's meest frequente gasten. Rudd heeft een kleine traditie met Conan O'Brien, een waar de voormalige gastheer niet bepaald blij mee is. Sinds Conan's dagen op NBC heeft Paul Rudd Conan voor de gek gehouden in bijna elk interview dat hij ooit met hem heeft gedaan.

Rudd is een fan van slechte films en een van zijn favorieten is de notoir vreselijke Mac and Me. Mac and Me is een ET rip-off die werd gefinancierd door Coca-Cola en McDonald's. Leuk weetje, de film begon ook de carrière van Jennifer Aniston. Er is een clip in de film waarin een jongen in een rolstoel van een klif v alt, het is veel grappiger dan het klinkt. Rudd belooft Conan dat hij clips van zijn nieuwe films of shows meebrengt, en Conan gelooft hem altijd. Maar het blijkt altijd de klifscène van Mac and Me te zijn. Deze lijst dekt elke keer dat Paul Rudd Conan in de maling heeft genomen met dezelfde clip uit deze vreselijke film.

11 Paul Rudd's eerste grap over Conan O'Brien was in 2004

Grappig genoeg, naast de film die connecties heeft met zowel Rudd als Jennifer Aniston van Friends, gebruikte Rudd zijn interview ter promotie van de Friends-finale in 2004 als zijn eerste kans om Conan de belachelijke clip te laten spelen. Hij liet Conan denken dat hij een exclusieve clip kreeg van de laatste aflevering van Friends, maar wat hij kreeg was gepunk door Paul Rudd.

10 Paul Rudd kreeg Conan opnieuw in 2005

Rudd keerde terug naar Late Night With Conan O'Brien om The 40 Year Old Virgin te promoten. Nogmaals, Rudd haalde Conan binnen met de belofte dat hij een clip van de Judd Apatow-film zou brengen om met het publiek te delen. Spoiler alert, het was de Mac and Me-clip. Conan was een goede sport, maar hij was duidelijk geïrriteerd met zichzelf omdat hij Rudd vertrouwde. Het is zoals het oude gezegde luidt: "Houd me voor de gek, schaam je een keer, schaam me twee keer, schaam me." Helaas voor Conan was de tweede keer niet de laatste.

9 Paul Rudd deed het opnieuw in 2006

Niet veel mensen weten dat Rudd ook Broadway-stukken doet, niet alleen films. Rudd speelde in 2006 een toneelstuk genaamd Three Days of Rain en bedroog Conan met de belofte dat hij een exclusieve clip van het stuk had. Conan was extatisch omdat het stuk een beperkte release van 8 weken had en de beloofde clip Julia Roberts en Bradley Cooper zou hebben. "Dat is een van de domste dingen die ik ooit heb gezien." Dat was alles wat Conan kon zeggen toen hij zich realiseerde dat hij weer eens was geweest.

8 Conan O'Brien was een tijdje veilig, totdat Paul Rudd in 2008 terugkeerde

Conan dacht dat Rudd deze keer klaar was met de grap omdat Rudd het jaar ervoor naar de show was gekomen om Knocked Up te promoten en voor de eerste en enige keer liet Rudd de Mac and Me-clip niet zien. Maar na 2008 zou Rudd zeker nooit meer breken met zijn Conan-traditie.

7 Paul Rudd begon slim te worden in 2011

Toen Rudd naar de nieuwe show van Conan kwam nadat hij van NBC naar TBS was verhuisd, had Conan Rudd door en wist hij dat hij zou proberen de clip binnen te sluipen. Rudd werd echter sluw. Hij bracht wel een echte clip uit de film die hij promootte, Our Idiot Brother, maar door de magie van montage heeft hij Mac and Me gesplitst. Het publiek van Conan moest goed lachen en was blij te zien dat de traditie van Late Night in zijn nieuwe show werd doorgevoerd. Conan? Niet zo veel.

6 Twee Voor Twee In 2012

Rudd kwam langs voor een kort interview met Conan toen hij de show naar Atlanta bracht, waar Rudd op dat moment ook Anchorman 2 aan het filmen was. Rudd wist dat Conan zou geloven dat hij deze keer een echte clip had, omdat Conans show de plek was waar Will Ferrell aankondigde dat ze een vervolg op Anchorman zouden maken. Maar wat deze keer extra grappig maakt, is dat Rudd Conan niet één keer, maar twee keer kreeg.

5 Een Paul Rudd-fan kwam in actie

Toen paralympiër Alana Nichols op Conan kwam, maakte ze de gastheer enthousiast toen ze hem hem vertelde als een clip van haar trainingsproces. Dat clipje? Ja, het waren Mac en ik. Nichols bekende dat ze het niet kon laten om in te gaan op de grap omdat ze een grote Paul Rudd-fan is.

4 Toen deed Rudd het toen hij 'Ant-Man' promootte

Conan confronteerde Rudd opnieuw met de grap, maar Rudd beloofde dat Marvel hem nooit zou toestaan de Mac and Me-knevel uit te halen. Conan dacht dat hij veilig was toen een echte clip van Ant-Man begon te spelen. Toen begonnen Mac en ik natuurlijk te rollen.

3 Toen deed Paul Rudd het OPNIEUW bij het promoten van zijn Netflix-show

Op de een of andere manier, na bijna 20 jaar elke keer dezelfde grap uit te halen, kwam Rudd er weer mee weg toen hij Conan liet geloven dat hij een stuk speelde uit zijn Netflix-show Living With Yourself. Zelfs Conan kon niet geloven dat hij zich voor de miljardste keer liet pakken.

2 Paul Rudd crashte het interview van Bill Hader om het nog een laatste keer uit te halen

Toen Conan zijn show in 2021 beëindigde, had hij een reeks van zijn favoriete gasten. Een daarvan was Bill Hader, maar Rudd maakte er een punt van om het interview te verpesten, en natuurlijk kreeg hij Conan nog een laatste keer voordat de show eindigde. Dus dat was het, Conan beëindigde zijn show en was voor altijd veilig voor het bit, toch?

1 Rudd kreeg O'Brien bij het opnemen van een podcast

Nee. Sorry Conan, maar Rudd is gewoon te creatief. Conan interviewde Rudd voor zijn podcast, Conan O'Brien heeft een vriend nodig, en Rudd beloofde dat hij zijn eigen podcast zou promoten, een reeks korte verhalen. Na een uitgebreide uitleg over wat de clip van de podcast was, kreeg Conan zodra hij deze had uitgerold nog een laatste dosis Mac and Me. Conan kon niet geloven dat Rudd zelfs maar een grap zou maken, het gebruik van een visuele grap in een auditief medium is interessant, maar Rudd kon het duidelijk niet laten. Sorry Conan, maar Mac en ik zullen je overal volgen met Paul Rudd, en zelfs als Conan de grap beu is, wordt het nooit oud met fans.

Aanbevolen: