Dit is Tom Holland's meest gênante Q&A-moment ooit

Inhoudsopgave:

Dit is Tom Holland's meest gênante Q&A-moment ooit
Dit is Tom Holland's meest gênante Q&A-moment ooit
Anonim

De samenwerking met een franchise met een groot budget kan ervoor zorgen dat iemands carrière snel explodeert, en we hebben een aantal sterren grote vooruitgang zien boeken met de juiste rol. De MCU is de grootste filmfranchise ter wereld en de sterren hebben allemaal geprofiteerd van het binnenhalen van hun hoofdrol.

Tom Holland is een belangrijk onderdeel van de MCU en zijn recente film zorgt ervoor dat zijn Spider-Man nog jaren mee zal gaan. Nederland heeft veel bekendheid gekregen sinds zijn toetreding tot de franchise, wat heeft geleid tot enkele ongemakkelijke momenten tijdens interviews en panels.

Laten we even kijken naar wat volgens sommige mensen het meest ongemakkelijke interviewmoment is dat hij heeft moeten doorstaan.

Tom Holland is een enorme ster met een enorme fanbase

Als een van de snelst groeiende sterren in Hollywood van vandaag, is Tom Holland een ster wiens snelle opkomst ongelooflijk was om te zien. Holland sneed zijn tanden op het podium als jongeling, en toen hij eenmaal als Spider-Man in de MCU werd gecast, ging het snel.

Holland zit in de MCU sinds Captain America: Civil War uit 2016 en de acteur verplettert het sindsdien. Afgezien van optredens in zowel Infinity War als Endgame, heeft Holland zijn eigen trilogie van films gehad. Zijn meest recente MCU-film, Spider-Man: No Way Home, is sinds de release verpletterend aan de kassa.

Hoewel Holland geweldige dingen heeft gedaan als Spider-Man in de MCU, heeft hij ook buiten de franchise furore gemaakt. Niet alleen zal Holland in de nabije toekomst de Uncharted-franchise een kickstart geven, maar hij heeft ook deelgenomen aan films als Cherry, The Devil all the Time, Onward en Chaos Walking. Deze gloeiend hete start zal zijn vruchten afwerpen voor Nederland, en fans kunnen niet wachten om te zien hoe het verder gaat in wat een fenomenale carrière is geweest.

Op dit moment is Nederland duidelijk het best bekend voor het spelen van Spider-Man op het grote scherm, maar hij heeft een aantal interessante interviewmomenten gehad die zeker de aandacht van het publiek hebben getrokken.

Tom Holland heeft een geschiedenis van interessante interviews

Tom Holland is een hilarisch interview, en hij is een goede sport over dingen, zelfs als ze onbedoeld grappig zijn. Dit heeft echter geleid tot enkele momenten die interessant zijn voor fans om naar te kijken.

Bij sommige van deze hilarische momenten zijn zijn mede-MCU-acteurs betrokken, en ze tonen de fenomenale kameraadschap die deze acteurs met elkaar hebben. Dingen zijn vooral grappig als hij de kans krijgt om ze voor de gek te houden.

Natuurlijk zijn zijn interviews ook verschoven naar de andere kant van het spectrum, wanneer hij zijn best doet om de bonen niet op enorme spoilers te morsen.

Holland heeft behoorlijk wat interessante momenten gehad in interviews, maar weinigen komen in de buurt van wat er gebeurde op een congrespanel terwijl Nederland bij zijn mede-MCU-leden, Sebastian Stan en Anthony Mackie was.

Het congrespanel was pijnlijk om te zien

Dus, wat ter wereld gebeurde dat ongemakkelijk genoeg was om als Tom Hollands meest ongemakkelijke moment te worden beschouwd. Laten we zeggen dat sommige fans veel meer geïnteresseerd zijn in het leven van beroemdheden dan andere.

Tijdens een congrespanel stelden fans vragen, en twee vrienden sprongen op de microfoon en werden veel te persoonlijk over het leven van Holland, met name zijn hond. Ze lieten Holland wat fanart zien, en ze slaagden er zelfs in om Sebastian Stan bij de keel te grijpen omdat hij geen bizarre details over de hond van Holland wist.

Zoals een gebruiker zich herinnerde op Reddit: "Het was verschrikkelijk. Ik was daar, de sfeer in de kamer was gewoon bevroren van afgrijzen over wat er gebeurde, en het bleef maar escaleren en escaleren. Mackie kwam niet eens tussenbeide totdat ze Sebastian te lijf gingen, en toen sprong hij erin omdat Seb niet van plan was dat te doen."

"Het was zo duidelijk dat Tom boos was, maar het niet kon overbrengen, en hij wilde ook niet tegen de meisjes schreeuwen. De meisjes waren niet volwassen of stabiel genoeg om het gesprek om te draaien, of herkenden wat er aan de hand was, en dus bleven ze maar prikken en vervolgens hysterisch lachen om zichzelf, " vervolgde.

De video is echt bizar, en het toont gewoon een compleet en totaal gebrek aan bewustzijn van deze twee fans. Het is één ding om nerveus te worden als je met een filmster praat, maar dit was gewoon ongepast.

Holland handelde de zaken zo vriendelijk mogelijk af, maar dit is een moment dat hij waarschijnlijk van het internet had geschrapt.

Aanbevolen: