Dwayne Johnson zegt dat dit zijn fysiek meest veeleisende rol ooit was

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson zegt dat dit zijn fysiek meest veeleisende rol ooit was
Dwayne Johnson zegt dat dit zijn fysiek meest veeleisende rol ooit was
Anonim

Dwayne Johnson heeft lange tijd de krantenkoppen gehaald voor zijn fysieke verschijning. Van het slepen van zijn extreem zware sportschool over de hele wereld terwijl hij werkt tot het breken van de kinderattracties bij Chuck E. Cheese, Johnson's atletische bouw is vaak het onderwerp van gesprek.

Maar voor Dwayne is het slechts een deel van het werk om zijn lichaam in zijn beste vorm te houden. Toch gaf hij ooit toe dat een enkele rol hem op meerdere manieren een schop onder zijn kont gaf, tot het punt waarop het de meest intense was die hij ooit had gespeeld.

De meeste rollen van Dwayne Johnson hebben fysieke vereisten

Tot ergernis van sommige fans heeft Dwayne Johnson in veel films gespeeld. En in de meeste van hen is zijn lichamelijkheid in feite in het script geschreven. Van zijn eerste filmrol als The Scorpion King tot verschillende films waarin hij wetshandhavers en/of voetballers portretteerde, de spieren van Johnson stonden centraal.

Maar hoewel hij er in veel films goed uit moest zien (en dat vaak zonder shirt doet), was er één film waarvan Dwayne zegt dat hij hem echt een schop onder zijn kont gaf. Behalve dat hij er gebeiteld uitzag, moest hij ook intense stunts uitvoeren, fysieke risico's nemen en zich houden aan gekke filmschema's en trainingsroutines.

Welke rol was de meest uitdagende van Dwayne Johnson?

Dwayne Johnson eindigde een paar jaar geleden tijdens een Reddit AMA in zijn meest uitdagende rol. In die tijd had Johnson al een heleboel films op zijn naam staan, waaronder 'Fast & Furious 6', en hij was al een paar keer een voetballer op het scherm geweest.

Maar dat waren niet zijn meest uitdagende optredens, ondanks de fysieke vereisten, legde Johnson uit. Op dat moment was zijn meest slopende rol als Hercules in, nou ja, 'Hercules'. Dwayne gaf toe dat hij wist dat het moeilijk zou worden voordat hij tekende, maar dat hij volledig toegewijd was aan de rol.

Wat hield het in om Hercules te worden?

Dwayne moest niet alleen zes maanden besteden aan "harde kerntraining, voorbereiding en dieet", maar hij moest ook deelnemen aan "strijdwagen-, zwaard- en gevechtstraining". Alsof dat nog niet genoeg was, moest Johnson ook "die look behouden", zodra hij een filmklaar uiterlijk had bereikt, gedurende vijf volle maanden.

Erger is dat Johnson ook een blessure opliep terwijl hij zich opmaakte om Hercules te worden. In de AMA legde hij uit dat twee gescheurde pezen (in zijn bekkengebied) drie herniascheuren veroorzaakten, wat hem enorme pijn veroorzaakte.

Om nog maar te zwijgen, The Rock bleef zich ook inzetten voor zijn zware trainingsroutine en dieetplan terwijl hij in het buitenland de film aan het filmen was (in Boedapest). Maar heeft hij spijt van de ervaring? Blijkbaar niet.

Dwayne zei dat als hij het helemaal opnieuw moest doen, hij het "twee keer zou doen". De enige verandering die hij zou aanbrengen? "Een keer per week een verdomde cheat-ma altijd."

Aanbevolen: