Fans denken dat dit DMX's meest onhandige interview ooit was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit DMX's meest onhandige interview ooit was
Fans denken dat dit DMX's meest onhandige interview ooit was
Anonim

Keanu Reeves zei het het beste, wat hij zeker weet over het hiernamaals zijn degenen die "van ons houden, ons zullen missen". Dat was vooral het geval toen DMX flauwviel. Hij was de meest gezochte celeb van 2021 en terecht, want miljoenen fans rouwden om zijn dood. De rapper deed altijd zijn best met fans.

Zelfs tijdens zijn laatste dagen sprak DMX samen met zijn ex-vrouw enkele indrukwekkende woorden uit, waarin hij haar vertelde: "God heeft me hier voor de wereld geplaatst, dus mijn stem zal sterker zijn als ik er niet meer ben."

Zonder twijfel zal zijn nalatenschap voortleven en zelfs toen hij ongemakkelijke interviews gaf, stonden fans nog steeds aan zijn zijde.

DMX is tragisch overleden in april 2021

Terugkijkend op de toptrends van 2021, staat de naam van DMX helemaal bovenaan de lijst, aangezien de rapper tragisch stierf in april 2021.

Zijn overlijden werd besproken door miljoenen fans over de hele wereld - het was duidelijk dat zijn impact groot was, niet alleen met zijn muziek maar ook met zijn woorden buiten het podium.

DMX's team gaf een verklaring af over zijn overlijden, een verklaring die fans volledig door elkaar schudde.

"We zijn diep bedroefd om vandaag aan te kondigen dat onze geliefde, DMX, geboortenaam van Earl Simmons, op 50-jarige leeftijd is overleden in het White Plains Hospital met zijn familie aan zijn zijde nadat hij aan de beademing was geplaatst de afgelopen dagen. Earl was een krijger die tot het einde toe heeft gevochten."

"Earl's muziek inspireerde talloze fans over de hele wereld en zijn iconische nalatenschap zal voor altijd voortleven. We waarderen alle liefde en steun in deze ongelooflijk moeilijke tijd."

DMX had een grote impact, vooral met de manier waarop hij mensen behandelde. De rapper heeft nooit een groot hoofd gekregen en heeft zoveel levens geraakt, alleen met een kort gesprek.

Fans hebben talloze verhalen over hoe geweldig DMX voor hen was

Toen DMX eenmaal stierf, begonnen de verhalen op Twitter binnen te stromen, waarbij de rapper en zijn enorme nalatenschap werden herinnerd. Hij raakte zo veel fans en volgens Sheila Matthews naast Complex hielp de overleden rapper haar om haar vader te bereiken, na slechts een gesprek van 15 minuten met hem in een hotellobby.

Hij zei 'vergeef hem'. Ik moest dat horen. Van alle mensen kwam het van iemand met wie ik opgroeide en luisterde naar mijn vader, 'vervolgde ze.

“Soms begrijp je de betekenis van een moment pas als het voorbij is. Tot op de dag van vandaag dank ik X voor het helpen van mij om vergeving te leren. Ik bid dat hij zichzelf genade geeft - in dit leven en daarna. Zijn woorden en impact hebben een diepe erfenis achtergelaten.”

Dat was nog maar het begin, want talloze andere verhalen werden uitgebracht door fans.

"Weet je nog dat DMX naar IHOP in Buffalo ging en vroeg of hij omeletten kon maken in de keuken en dat was het meest opwindende dat het hele jaar in onze stad is gebeurd."

"Toen ik DMX ontmoette, sprak hij met een groep mannen die dakloos waren in Philadelphia. Hij was energiek, warm en zo gevend. Zo zal ik hem herinneren."

"Toen ik een jaar of 8 was, ontmoette ik DMX toen ik padvinderskoekjes aan het verkopen was buiten een supermarkt. Hij kocht twee dozen en praatte een uur met mijn moeder en ik. Ik vertelde hem dat ik probeerde win een wedstrijd voor het verkopen van koekjes, pakte hij zijn portemonnee en kocht hij koekjes ter waarde van $ 500."

Het is duidelijk dat de man altijd zijn best deed om iets terug te geven.

DMX leek er helemaal uit tijdens een backstage-interview

Het is inmiddels algemeen bekend dat DMX worstelde met een verslaving. Tijdens een interview backstage jaren geleden, lijkt het alsof de rapper onder invloed is geweest.

Hij worstelde om vragen te beantwoorden, hij keek helemaal verbaasd toen een fan die hem interviewde zei: "hoe gaat het met mijn rollen", wat jargon was voor hoe het gaat.

Desalniettemin was DMX een klasse-act die de interviews in het algemeen accepteerde, ook al leek hij er niet bij te zijn. Fans zijn het erover eens in de commentaarsectie op YouTube, DMX was een klasse-act ondanks het feit dat hij niet veel zin had.

"Het kan me niet schelen of hij high en dronken is, geen enkel mens is perfect. Ik hou nog steeds van DMX voor het leven. Hij spreekt de waarheid. DMX VOOR HET LEVEN!!! REALISTISCHE RAPPER DIE ER IS."

"Zelfs als hij dronken en high is, is hij nog steeds logisch en spreekt hij niets anders dan de waarheid r. I.p grote hond."

De opmerkingen van fans tonen alleen maar de grote impact die hij op deze wereld heeft gemaakt.

Aanbevolen: