Jerry Seinfeld had ooit ruzie met deze veelgeprezen talkshowhost

Inhoudsopgave:

Jerry Seinfeld had ooit ruzie met deze veelgeprezen talkshowhost
Jerry Seinfeld had ooit ruzie met deze veelgeprezen talkshowhost
Anonim

Jerry Seinfelds zelfvertrouwen is niet altijd een aantrekkelijke eigenschap. Het is een natuurlijke, gezien de ongelooflijke hoeveelheid succes die hij heeft behaald. Maar dat betekent niet dat iedereen het wil consumeren. Natuurlijk is Jerry's zelfverzekerdheid iets dat heeft bijgedragen aan zijn komedie. Het maakt hem ook geweldig als hij commentaar geeft op het werk van anderen. Terwijl sommige van Jerry's oordelen fans boos maken, behagen anderen hen, zoals zijn kritiek op een andere beroemde komiek. Aan de andere kant vond Jerry zichzelf vaker wel dan niet totaal onsympathiek.

De meest opvallende controverse van de briljante en hilarische Seinfeld-maker was toen hij een relatie had met een 17-jarige. Maar hij heeft ook voor veel opschudding gezorgd nadat hij ruzie had gekregen met de veelgeprezen talkshowhost, wijlen Larry King. Hoewel Jerry heeft verklaard dat de hele situatie niet zo'n groot probleem is, is de internetwereld het daar niet mee eens. Fans geloven dat Jerry ronduit beledigd was toen Larry King insinueerde dat hij werd ontslagen uit Seinfeld. In plaats van het moment los te laten, werd Jerry schijnbaar defensief en liet hij Larry niet wegkomen met de feitelijk onjuiste opmerking. Fans en de pers vonden Jerry buitengewoon onbeleefd. Eerlijk gezegd hebben zowel Jerry als Larry heel verschillende meningen over wat er werkelijk gebeurde op het nu beroemde YouTube-moment.

Wat gebeurde er tussen Jerry Seinfeld en Larry King tijdens hun beruchte interview

Het lijdt geen twijfel dat Jerry's interview in 2007 met Larry een schande is geworden. Bij het promoten van The Bee Movie waarin ze allebei schitteren, kreeg Jerry een aantal vragen over het einde van Seinfeld. Fans van de show weten dat Seinfeld veel eerder eindigde dan het had kunnen zijn. De show was een kijksucces en werd alom geprezen en toch besloot Jerry zijn hoed op te hangen en een dag te stoppen terwijl de serie nog goed was. Maar Larry wist dat niet helemaal… Hij dacht dat NBC Jerry had ontslagen en de show had stopgezet. Jerry's scherpe reactie is de reden waarom de pers en fans dachten dat zijn ego "beledigd" en zelfs "boos" was.

"Je hebt het opgegeven, toch?" vroeg Larry King. "Ze hebben je toch niet opgezegd? Je hebt ze opgezegd?"

Na een zeer lange pauze zei een schijnbaar verontruste Jerry Seinfeld: "Je bent je hier niet van bewust? Denk je dat ik ben geannuleerd? Heb je de indruk dat ik werd geannuleerd? Ik dacht dat dat redelijk goed gedocumenteerd was. Is dit nog steeds CNN?"

"Heb ik je pijn gedaan, Jerry?" vroeg Larry.

Hoewel Jerry op dat moment glimlachte en plezier leek te hebben met Larry, was de conclusie dat hij behoorlijk boos was, volgens People.

"Gaan de meeste shows niet een beetje uit?" vroeg Larry, speels zijn vraag verdedigend.

"De meeste mensen doen dat ook," gooide Jerry terug. "Ik ging uit de lucht en ik was de nummer één show op televisie, Larry."

Nadat Jerry de ongelooflijke beoordelingen voor de seriefinale van de show had gedeeld, voelde Larry dat hij echt niet tevreden was met de vraag. "Vind het niet zo erg," zei Larry.

"Nou, het is een groot verschil tussen 'geannuleerd' en nummer één zijn!"

"Ok, het spijt me… We zijn zo terug."

"Kunnen we hier een cv voor me krijgen waar Larry naar kan kijken," grapte Jerry.

Terwijl het segment eindigde in lachen, hebben de twee sterren een heel verschillende kijk op wat er werkelijk is gebeurd.

Jerry Seinfeld en Larry King's reactie op de reactie van het interview

Het woord op straat, zowel onder de fans als de pers, was dat Jerry onbeleefd was tegen de iconische interviewer. Op zijn minst dachten ze dat hij te gevoelig was voor Larry's suggestie dat zijn sitcom werd geannuleerd. Maar wat vonden de twee proefpersonen eigenlijk van wat er gebeurde?

Nadat Larry King begin 2021 was overleden, ging Jerry op Twitter om vriendelijke woorden over de nieuwsman. Hij sprak ook het beroemde interview op dezelfde manier aan als nadat het voor het eerst was uitgezonden.

"Altijd van Larry King gehouden en zal hem missen. Het 'geannuleerde' deel was dat ik plezier had met zijn kleine fout. Niets meer of minder. ripLarry, "schreef Jerry op Twitter.

Hoewel Jerry beweerde dat hij de hele situatie niet persoonlijk opvatte, is dit nu wat Larry zei voor zijn dood. Tijdens een interview met Cenk Uygur op The Young Turks, beweerde Larry dat Jerry absoluut boos was op wat er gebeurde, ook al zei hij dat hij dat niet was.

"[Jerry] zei dat hij niet boos was, maar hij was wel boos", vertelde Larry aan Cenk. "Ik denk dat [hij gek was]. We waren op Conan de [nacht na het interview] als gasten en hij zei dat hij niet boos was. Wat er gebeurde was… ik kijk naar sport. Ik ben een sportgek. Dus, ik' heb Seinfeld later leren waarderen. Ik kijk zijn herhalingen nu, en ik denk dat het misschien wel de beste show op televisie is."

Larry ging verder met te zeggen: "Ik heb Seinfeld echter nooit veel gezien [toen het voor het eerst uitkwam]. Dus ik wist dat het aan het einde van negen jaar zou aflopen. Dus ik vroeg: 'Waarom heb je vertrekken?' Ik wist het niet… ik dacht dat hij gedropt was."

Jerry werd natuurlijk helemaal niet 'gedropt', hij besloot om weg te lopen. Hoewel Larry denkt dat Jerry absoluut boos was over het feit dat hem die vraag werd gesteld, ondanks wat hij erover zei, geeft het beroemde interview toe dat hij niet voorbereid was op het gesprek.

"Dat had ik moeten weten. Maar ik was stom. Hé, je kunt niet alles weten."

Aanbevolen: