George Clooney kreeg ruzie met deze regisseur op de set

Inhoudsopgave:

George Clooney kreeg ruzie met deze regisseur op de set
George Clooney kreeg ruzie met deze regisseur op de set
Anonim

Het werk op een filmset is zwaar voor iedereen in de buurt, maar er moet een gezond evenwicht worden gevonden. Regisseurs en acteurs kunnen niet altijd met elkaar overweg, en soms botsen ze zo erg dat ze fysiek met elkaar kunnen omgaan. Dit komt niet vaak voor, dus als er een gevecht plaatsvindt, ha alt het snel het nieuws.

George Clooney lijkt een van de aardigste jongens die er zijn, en aangezien hij sinds de jaren 80 in film en televisie zit, weet hij hoe een slechte set eruit ziet. Tijdens het maken van de film Three Kings kwam Clooney uiteindelijk in opstand tegen regisseur David O. Russell, wat leidde tot een fysieke botsing.

Laten we eens nader bekijken wat er tussen de twee is gebeurd.

Clooney werkte met David O. Russell aan Three Kings

In 1999 waren de dingen heel anders voor George Clooney dan nu. In plaats van een grote filmster te zijn die een bewezen leidende man was, was Clooney een televisiester die in 1994 in de serie ER zou zijn geweest. Het zou tegen het laatste deel van het decennium zijn dat hij grotere filmrollen zou krijgen.

Ondanks dat hij op dat moment geen grote filmster was, slaagde de artiest erin de hoofdrol te spelen in de film Three Kings, die geregisseerd zou worden door David O. Russell. Net als Clooney was Russell niet zeker op het grote scherm, en hij had op dat moment in zijn carrière slechts twee andere films geregisseerd. In feite waren geen van de twee films die voorafgingen aan Three Kings in de buurt van hits.

Desalniettemin was de studio nog steeds bereid om de dobbelstenen te gooien op Russell en Clooney die voorop liepen in een project met veel potentieel. Nu kunnen relaties tussen acteurs en regisseurs ingewikkeld zijn, maar voor het grootste deel lopen de dingen soepel genoeg op een filmset. Zoals we uiteindelijk zouden leren, was dit niet het geval voor Three Kings, en uiteindelijk zou het tot een hoogtepunt komen tussen deze jongens.

Russell was een enorm probleem op de set

Een filmset is net als elke andere werkomgeving, omdat het een ruimte moet zijn waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen en kan gedijen. Hoewel het al moeilijk genoeg kan zijn om een evenwicht te bewaren, maakt het toevoegen van een giftige persoon aan de mix de zaken alleen maar ingewikkelder. Helaas is gemeld dat David O. Russell een absolute nachtmerrie was op de set.

Als hij met Playboy sprak, vertelde George Clooney wat er op de set gebeurde. Clooney stipte een aantal zaken aan, waaronder een moment waarop Russell te ver ging met een camera-autocoureur. Clooney onthulde: "David begon tegen hem te schreeuwen en te schreeuwen en hem in het bijzijn van iedereen in verlegenheid te brengen. Ik zei tegen hem: 'Je kunt schreeuwen en schreeuwen en hem zelfs ontslaan, maar wat je niet kunt doen is hem vernederen in het bijzijn van mensen. Niet op mijn set, als ik er iets over te zeggen heb.'"

Clooney had het niet alleen over dit incident, maar hij zou ook ingaan op de andere verschrikkelijke dingen waarvoor Russell verantwoordelijk was. De regisseur gebruikte beledigend gedrag, schreeuwde en flipte mensen uit, en op basis van wat er in het interview werd gezegd, leek hij een echt vreselijke kerel om mee samen te werken.

Het paar werd gesloopt

Uiteindelijk bereikten de zaken een kookpunt tussen deze twee, en nadat Russell op een AD flipte, stapte Clooney op om hem te verdedigen. Toen Russell zich verzette en fysiek met hem omging, was George meer dan blij om de gunst terug te geven.

Clooney vertelde Playboy: Ik had hem bij de keel. Ik ging hem vermoorden. Dood hem. Ten slotte verontschuldigde hij zich, maar ik liep weg. Tegen die tijd raakten de jongens van Warner Bros. in paniek. David pruilde de rest van de opnames een beetje en we maakten de film af, maar het was echt, zonder uitzondering, de slechtste ervaring van mijn leven.”

De film zelf zou een bescheiden succes worden aan de kassa, en de twee moeten nog steeds samenwerken. Dit zou niet de enige keer zijn dat Russell incidenten op de set zou hebben. Hij maakte zelfs furore toen hij Lily Tomlin uitschold in een virale clip die een walgelijke kant van de regisseur liet zien. Na herhaalde overtredingen moet je je afvragen of het misschien niet ongebruikelijk is dat hij zich zo gedraagt op de set.

Het gevecht van George Clooney en David O. Russell is een lichtend voorbeeld van wat er gebeurt als een ongezonde werkomgeving koortsachtig wordt.

Aanbevolen: