Hadden de echtgenotes van de eigendomsbroers elkaar echt leuk?

Inhoudsopgave:

Hadden de echtgenotes van de eigendomsbroers elkaar echt leuk?
Hadden de echtgenotes van de eigendomsbroers elkaar echt leuk?
Anonim

Velen van ons hebben waarschijnlijk ervaren hoe ongemakkelijk het kan zijn als we niet kunnen opschieten met de broer of zus van onze partner, of als we geen grote fans zijn van hun vriendengroep. Het gaat zo veel soepeler als iedereen samen naar de film kan gaan of wat uit eten kan gaan. Omdat de Property Brothers zoveel tijd besteden aan het samenwerken aan hun HGTV-shows, vragen fans zich af hoe hecht de Property Brothers zijn, en mensen willen ook weten of hun partners dol op elkaar zijn. En nu de relatie tussen Jonathan Scott en Zooey Deschanel echt serieus is, betekent dat dan dat de vrouw van Zooey en Drew, Linda Phan, veel met elkaar omgaat?

Jonathan is heel open geweest over zijn liefde voor Zooey en ze heeft ook in meerdere interviews verteld hoe geweldig ze hem vindt. Terwijl de Scott-tweeling vaak wordt gevraagd naar tips en trucs voor woningrenovatie, horen mensen graag over hun liefdesleven, omdat ze allebei zo gelukkig lijken. Blijf lezen om erachter te komen of de echtgenotes van de Property Brothers elkaar echt leuk vinden.

Zijn Linda Phan en Zooey Deschanel vrienden?

Het is altijd leuk als fans meer te weten komen over de Property Brothers en hoe goed ze met elkaar overweg kunnen. Zooey en Jonathan hebben een bijnaam voor Drew en fans willen weten of Linda Phan en Zooey Deschanel vrienden zijn.

Het lijkt erop dat ze het goed met elkaar kunnen vinden en veel tijd samen doorbrengen. Drew, Linda, Zooey en Jonathan gaan vaak samen uit en vieren ook samen vakantie.

The Property Brothers gingen samen met Linda en Zooey naar de Creative Arts Emmy Awards, volgens The Daily Mail. Jonathan plaatste een foto van de vier van hen die er erg blij uitzagen en schreef in het bijschrift: "Wat een heerlijke avond met een aantal van mijn favoriete mensen om al het harde werk achter de schermen te vieren om deze shows samen te stellen. Ik heb veel geluk."

Us Weekly deelde dat Jonathan en Zooey in oktober 2019 rondhingen met Drew en Linda. Jonathan schreef op Instagram: "Zo leuk gisteravond. Die hoge schreeuw was ik helemaal niet!"

Onlangs deelde Jonathan Scott een foto op Instagram en zei dat hij oudejaarsavond vierde met Drew, Linda, Zooey en de ouders van Drew en Jonathan. Jonathan schreef in het bijschrift: "Gebracht in NYE met deze coole mensen."

Zooey Deschanel werd gevraagd om met Jonathan Scott te daten en ze vertelde dat hoewel Drew en Scott natuurlijk tweelingbroers zijn, ze weet wie wie is. Toen de actrice in The Kelly Clarkson Show verscheen, zei ze: "Nee, voor mij lijken ze helemaal niet op elkaar. En hun persoonlijkheden zijn zo verschillend. Dus voor mij lijken ze gewoon niet op elkaar." Zooey voegde toe: "Dus zelfs voordat ik ze ontmoette, dacht ik dat ze er totaal anders uitzagen."

Zooey zei ook: "Zelfs zonder baard lijken ze voor mij niet op elkaar."

Aangezien Drew en Jonathan vaak samen zijn met hun partners, kunnen fans raden dat ze het goed met elkaar kunnen vinden, en het klinkt alsof de Property Brothers allebei op zoek waren naar een grappige partner met wie ze konden praten.

In een interview met Real Style Network werd de tweeling gevraagd waar ze naar op zoek waren als het om een relatie ging. Jonathan zei: "Het belangrijkste is dat ze gevoel voor humor moeten hebben. Ik hou van een intelligent gesprek."

Drew antwoordde: "Voor mij hetzelfde - gevoel voor humor, een vrolijke persoonlijkheid en een persoon zonder BS. Jonathan en ik onder ons, en zelfs met onze vrienden, hebben een geen BS-beleid. Als er iets mis is, haal je het eruit, ga verder en handel ermee af. Dat is hetzelfde voor mij met een vrouw. Ik hou van echte communicatie."

The Property Brothers hebben onlangs grote veranderingen meegemaakt

Zowel Drew als Jonathan Scott hebben onlangs een aantal grote veranderingen in hun leven aangebracht.

Linda Phan is zwanger en volgens People zijn ze in 2018 getrouwd en hebben ze twee jaar IVF en IUI doorlopen. Linda zei: "Ik wist een tijdje niet zeker hoeveel ik wilde delen, of helemaal niet. Zelfs met naaste familie en vrienden vertelden we ze niet meteen, alleen omdat ik het moest verwerken. mezelf voelen voordat ik het verdun met de opwinding van andere mensen."

Jonathan Scott en Zooey Deschanel hebben net een huis gekocht, volgens Today.com. Jonathan zei dat Zooey graag naar huizen op Zillow kijkt en net zo geïnteresseerd is in onroerend goed als hij, en dat ze het huis gaan renoveren.

Nu Drew en Linda ouders gaan worden, zullen fans in de toekomst misschien veel lieve Instagram-foto's van Drew, Jonathan, Linda en Zooey in de baby zien.

Aanbevolen: