Wat is de universiteitservaring van Sasha Obama echt leuk?

Inhoudsopgave:

Wat is de universiteitservaring van Sasha Obama echt leuk?
Wat is de universiteitservaring van Sasha Obama echt leuk?
Anonim

Sasha Obama is de jongste dochter van de voormalige president van de Verenigde Staten, Barack Obama, en voormalig first lady Michelle Obama. Ze is het op één na jongste kind van een president dat in het Witte Huis is opgegroeid nadat John F. Kennedy Jr. Sasha zeven was toen ze in 2008 voor het eerst naar het presidentiële paleis werd gebracht. Als gevolg daarvan bracht ze het grootste deel van haar tijd door haar tienerjaren in de ambtswoning met haar zus Malia en haar ouders.

Sasha is een afkorting voor haar echte naam Natasha Obama. Ze werd geboren op 10 juni 2001 in Chicago. De dochter van Barack Obama volgde haar opleiding aan de Sidwell Friends School in Washington, D. C., van 2009 tot 2019. Sasha is nu 20 jaar oud en volgens The Daily Mail is ze overgestapt van de Universiteit van Michigan naar een school in Californië. Ze was 14 en eerstejaars op de privéschool Sidwell Friends toen haar vader president van de Verenigde Staten werd, terwijl Malia een 17-jarige laatstejaarsstudent was op dezelfde school en zich klaarmaakte om naar de universiteit te gaan. Ondanks hun bevoorrechte opvoeding zijn de Obama-meisjes nooit werkschuw geweest. Hier is alles over Sasha Obama's universiteitservaring …

Is Sasha Obama de 'It Girl' op de campus?

Eindelijk spreidt de dochter van de voormalige president van de Verenigde Staten haar vleugels uit en stapt ze de echte wereld in. Sasha besloot tijdens de pandemie over te stappen naar een nieuwe school, hoewel het onduidelijk is of Obama's jongste dochter dat deed voor haar tweede jaar in 2020 of haar junior jaar in 2021. Sasha schreef zich in 2017 in aan de Universiteit van Michigan. Desalniettemin verhuisde ze onlangs met haar zus Malia naar Los Angeles. Sasha is mogelijk overgeplaatst naar de University of Southern California sinds ze werd gespot met een USC-T-shirt. Bovendien lijken Sasha's klasgenoten zeker haar privacy te respecteren, aangezien de verhuizing relatief onder de radar is gehouden.

Hoewel Sasha niet zo prestigieus is als de universiteit van haar zus, Harvard, vragen velen zich af of zij de 'it girl' op de campus is. De waarheid is dat Sasha graag haar leven privé houdt en niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Ze is tenslotte opgevoed als een gewoon meisje in een bevoorrechte omgeving.

Als bewijs hiervan moest Sasha eerder, toen ze nog in het Witte Huis was, dingen alleen doen, zoals haar bed opmaken, de was doen, haar kamer opruimen, enz. Gedurende die tijd kreeg Malia een dollar als zakgeld, terwijl Sasha nog te jong was om een uitkering te krijgen. Haar ouders hadden doordeweeks ook geen televisiebeleid. Hierdoor bracht Sasha haar tijd door met tennis en piano. Haar andere hobby's zijn tapdans en gymnastiek.

Volgens haar vader heeft ze ook een goede muzieksmaak, en fans weten dat ze hem kunnen vertrouwen sinds Twitter-gebruikers Barack Obama's afspeellijst met zomermuziek voor 2021 hebben goedgekeurd. Hetzelfde gebeurde in 2020 toen Barack zijn muziekafspeellijst deelde en mensen tot hun verbazing ontdekten dat een van zijn favoriete nummers van Megan Thee Stallion is.

Heeft Sasha Obama een parttime baan?

Sasha is al heel lang onder de radar, zelfs nadat ze in 2017 uit het Witte Huis was verhuisd. Hoewel ze opgroeide in het presidentiële herenhuis, zorgden haar ouders Barack en Michelle Obama ervoor dat hun dochter in leven bleef een normaal leven. De jonge Sasha en Malia leerden hoe belangrijk hard werken is, wat goed tot uiting komt in hun academici. Als bewijs hiervan werd Sasha gevonden tijdens een vakantiebaantje in een visrestaurant, hoewel ze vermomde bewakers had om haar in de gaten te houden.

Malia werd gespot in meerdere nieuwsberichten over haar feesten, alcoholgebruik door minderjarigen en roken. Er waren geen krantenkoppen over Sasha, maar onlangs was er een TikTok van de jongste dochter van Barack Obama die viraal ging en ze lip-synchroon met het nummer City Girls en het n-woord zei. Hoewel dit het nieuws haalde en sommige mensen er kritiek op hadden, kreeg ze ondersteunende tweets en reacties van veel mensen die zeiden dat ze gewoon doet wat elke andere tiener zou doen en daarvoor geen haat verdient.

Wat is Sasha Obama echt leuk?

Michelle Obama is in het verleden openhartig geweest over haar rolmodellen. Ze is echter ook een inspiratie voor haar man en dochters. Obama heeft meermaals gezegd dat Michelle, Malia en Sasha de drie belangrijkste vrouwen in zijn leven zijn. Vooral als het om zijn twee dochters gaat, kan Barack Obama niet anders dan zijn liefde voor de jongste uitdrukken. In een interview met InStyle zei hij: "Sasha is, zoals Malia het beschrijft, volledig zelfverzekerd over haar eigen kijk op de wereld en is niet geïntimideerd of geïntimideerd door iemands titels, iemands geloofsbrieven. Als ze denkt dat er iets niet klopt, zal ze dat zeggen."

De voormalige president is ook open geweest over de ongelooflijk hechte band die hij deelt met zijn twee dochters en heeft eerder gezegd dat zijn jeugd zijn benadering van het ouderschap beïnvloedde. Obama plaatste een throwback-familiefoto op Instagram en legde in het bijschrift uit: "Het feit dat mijn eigen vader grotendeels afwezig was in mijn jeugd, hielp mijn ideeën vorm te geven over het soort vader dat ik van plan was te zijn. Toen Malia werd geboren, deed ik een belofte tegen mezelf dat mijn kinderen me zouden kennen, dat ze zouden opgroeien met een scherp en consequent gevoel van liefde, wetende dat ik hen altijd op de eerste plaats zou zetten."

Aanbevolen: