Vond de cast van 'Uncut Gems' Julia Fox echt leuk?

Inhoudsopgave:

Vond de cast van 'Uncut Gems' Julia Fox echt leuk?
Vond de cast van 'Uncut Gems' Julia Fox echt leuk?
Anonim

Een van de beste films van 2019, 'Uncut Gems' van de gebroeders Safdie, zette Julia Fox op de kaart.

Het in Milaan geboren model groeide op in New York, een opvoeding die haar hielp de rol van haar leven te perfectioneren (en, cruciaal, haar allereerste acteerkrediet in een film): die van Julia De Fiore, de vriendin van Adam Sandler's personage in de film.

Fox haalde onlangs de krantenkoppen voor haar kortstondige romance met Ye (voorheen bekend als Kanye West) en het tijdschriftartikel 'Interview' dat ze over hun relatie schreef.

Bijna twee jaar na de release van de film die haar populariteit deed stijgen (en plaats maakte voor haar virale 'Uncah Jamz'-video), laten we eens kijken naar wat cast en crew van 'Uncut Gems' over Fox hebben gezegd.

6 Josh Safdie over het casten van Julia Fox in 'Uncut Gems'

'Uncut Gems' speelt zich af in het Diamond District van NYC en volgt Howard Ratner van Sandler, een gokverslaafde die een juwelierszaak runt waar Julia ook werkt. Howard, die veel schulden heeft, worstelt om zijn zwager terug te betalen en raakt geobsedeerd door een opaal dat uit Ethiopië is gesmokkeld, wat ook het object van verlangen is van NBA-ster Kevin Garnett (die zichzelf met pensioen speelt).

Wat voortkomt uit zo'n premisse is een bloedstollende rit van 134 minuten terwijl we Howard volgen die probeert zijn schulden terug te betalen en terug te komen met zijn aanstaande ex-vrouw Dinah ('Frozen'-ster Idina Menzel) en tragisch falen in beide. Julia blijft echter aan zijn zijde en bereidt zich voor op een adembenemende finale.

Onlangs zei Fox dat ze de muze van Josh en Benny Safdie was en dat ze het personage van Julia De Fiore heeft geïnspireerd. Terwijl Josh Safdie bevestigde dat Julia het script in 2014 in Los Angeles had gelezen en hem vroeg of hij haar had bespioneerd gezien de overeenkomsten, was het personage niet opzettelijk door haar geïnspireerd.

Beide Safdies kenden Fox echter voor 'Uncut Gems', dus het is mogelijk dat ze indirect door haar werden geïnspireerd toen ze de rol van De Fiore schreven.

"Toen ze klaar was [het script lezen], vroeg Julia me of ik haar had bespioneerd omdat ze dacht dat er zoveel vreemde overeenkomsten met het personage waren", vertelde Josh Safdie aan 'The New York Times' in 2019.

"Maar ze gaf me goede feedback, dus ik belde haar in een opwelling als ik een writer's block had, en ik zou haar om advies vragen. Het personage evolueerde gewoon constant om specifieker voor haar te worden."

5 Adam Sandler veranderde de naam van het personage van Fox in 'Uncut Gems'

Ondanks de overeenkomsten met de echte Julia, heette het personage 'Uncut Gems' niet altijd ook Julia. De oorspronkelijke naam die aan de juwelier werd gegeven, was Sadie en het was Sandler die de naam veranderde.

"De naam van mijn personage zou oorspronkelijk Sadie zijn", vertelde Fox aan 'Entertainment Tonight'.

"Maar dat is de naam van zijn dochter, dus hij heeft het daarvoor laten verwisselen om het de meisjes gemakkelijker te maken."

"En ik zei: 'Je mag de naam van mijn dochter niet in deze film hebben'", bevestigde Sandler en zei dat hij niet wil dat zijn kinderen de film zien "tot [ze] misschien 60 of 70 zijn."

Toen voegde hij eraan toe: "[Er zijn] wat vieze dingen, ja. Ik was smerig in deze film. En ja, het ziet er niet geweldig uit, maar het is een goede film."

4 Sandler over bizar "augurk"-incident met Julia Fox

In een rondetafelgesprek met 'Entertainment Weekly' onthulden de cast en regisseurs van 'Uncut Gems' de geheimen van de film.

Sandler legde uit dat de gebroeders Safdie wilden dat hij een idee kreeg van het personage dat hij ging spelen en vroeg hem om juweliers en gokkers in New York te schaduwen. Fox ging minstens één keer met hem mee en keek naar een basketbalwedstrijd met een groep gokkers.

Ik herinner me dat toen je Julia voor het eerst belde om dit te doen, ze zei: 'Mag ik augurken als ik daar ben?' Sandler vertelde de filmmakers.

"Herinner je je dat nog?" toen zei hij, zich richtend tot Fox, die zonder een tel te missen antwoordde: "Natuurlijk, hoe kan ik dat vergeten?"

Meer New York dan dit wordt het niet.

3 Sandler zei dat het "echt" was om met Fox te werken

Fox speelde haar personage met eerlijkheid en toewijding en nam elementen uit haar eigen leven op in het script.

Tijdens een gesprek met 'Variety' gaven de cast van de film, waaronder Sandler, Menzel en Lakeith Stanfield, evenals de gebroeders Safdie, Fox een applaus voor haar optreden.

"Ze was geweldig en ik vond het geweldig om haar te leren kennen," zei Sandler.

"We waren ongelooflijk rauw en echt, Julia… Dit is wat, is het je eerste film?" de cast ertoe aanzetten haar te feliciteren.

2 Kevin Garnett prees het acteerwerk van Julia Fox

Maar Sandler was niet de enige die onder de indruk was van Fox' acteertalent.

Basketballegende Garnett werd weggeblazen door het optreden van Fox, en de twee kregen een band omdat ze voor het eerst acteurs waren in 'Uncut Gems'.

"[…] Ik weet niets van het maken van films, maar ik zat naar je te kijken en dacht: dit is je eerste keer acteren? Meen je dat?" Garnett vertelde zijn tegenspeler in een interview met 'Business Insider'.

"Je hebt het vermoord, Julia," voegde hij eraan toe.

1 Sandler grapte dat vos de meeste dingen verpestte

Op de vraag welke acteur de meeste takes verpestte tijdens het filmen, twijfelde de cast van 'Uncut Gems' zonder twijfel.

"Waarschijnlijk ik", zei Fox in een chat met 'Collider'.

"Zeker, Julia," grapte Sandler, voordat hij eraan toevoegde: "Er waren geen vernielers. Ik denk niet dat ze 'Cut!' noemden. in het midden van wat dan ook."

De 'Punch-Drunk Love'-acteur legde uit dat als iemand een fout zou maken, "[de gebroeders Safdie] het zouden laten gaan en er iets uit zouden halen."

"Precies," zei Fox.

"Er was zoiets als magie in alles. Er was iets speciaals aan elke [take]."

Aanbevolen: