De waarheid over wat de 8 kinderen van Mick Jagger echt van elkaar denken

Inhoudsopgave:

De waarheid over wat de 8 kinderen van Mick Jagger echt van elkaar denken
De waarheid over wat de 8 kinderen van Mick Jagger echt van elkaar denken
Anonim

Als Engelse rockmuzikant, acteur, producer en frontman van de legendarische rockgroep The Rolling Stones, is Mick Jagger al sinds zijn vroege jeugd geïnteresseerd in muziek. Het personage dat Jagger op het podium creëerde is uniek. Zijn stem, soms grof, soms zacht, dikke lippen, ondeugende glimlach en energie bij de concerten voor tienduizenden mensen maakten hem tot een van de beroemdste rockleads aller tijden. Micks vader, Basil, was leraar van beroep en steunde altijd de doelen en prestaties van zijn zoon. Toen de toekomstige rocklegende echter besloot de London School of Economics te verlaten, was Basil daar niet blij mee. Desondanks steunde hij hem en was hij tot de laatste dagen een van de grootste fans van Mick's muziek. Basil stierf op 93-jarige leeftijd aan een longontsteking.

Micks moeder, Eva, was een lerares en een kapper. Ze was al tientallen jaren getrouwd met Basil tot ze op 87-jarige leeftijd stierf. Mick heeft een broer die Chris heet. Zijn jongere broer is ook een creatief persoon die is afgestudeerd aan een kunstacademie. Mick en Chris Jagger hebben allebei een muziekcarrière, maar ze lijken in niets op elkaar. Chris probeerde verschillende banen, van bioscoop tot theater, van decoratie tot design. Tegenwoordig staat hij bekend als acteur, muzikant en producer. Chris is getrouwd met een model Kari-Ann Moller en is een zorgzame vader voor vijf kinderen. Hoe zit het met de acht kinderen van Mick Jagger? Kunnen ze met elkaar overweg?

8 Karis Jagger's relatie met haar broers en zussen

Mick Jagger had Karis met het model en actrice Marsha Hunt. Het stel ging een jaar uit, van 1969 tot 1970. Hoewel hun relatie niet lang duurde, resulteerde het in een baby, waardoor Jagger voor het eerst vader werd. Karis is niet alleen een creatief persoon die als actrice werkt, maar is ook intelligent, afgestudeerd aan Yale. Ze probeerde verschillende banen, zoals een assistent van een producer, een leraar en anderen. Toch kwam ze al snel tot de conclusie dat de filmindustrie haar passie was. Karis is getrouwd en moeder van twee kinderen. Vanwege haar heldere persoonlijkheid en volwassenheid moet ze redelijk goed overweg kunnen met haar halfbroers en -zussen.

7 Jade Jagger's relatie met haar zus Karis Jagger

Tijdens een van de concerten van The Rolling Stones in Frankrijk ontmoette Jagger Bianca en binnen een zeer korte tijd stapten ze officieel in het huwelijksbootje. Het huwelijk duurde acht jaar totdat Bianca erachter kwam dat Mick een affaire had en een scheiding aanvroeg. Bianca was vroeger actrice en is nu mensenrechtenactiviste. In 1971 werd de tweede dochter van de zanger, Jade, verwelkomd in de familie. Jade is het eerste kind van de zangeres geboren in een officieel huwelijk. Als kind en tiener reisde ze de hele wereld over en deed ze wisselende banen als model. Ze is momenteel een juwelierontwerper en een zorgzame moeder voor haar kinderen. Aangezien Jade een jaar jonger is dan Karis, lijdt het geen twijfel dat ze samen en met hun vader veel waardevolle ervaringen hebben gedeeld.

6 Elizabeth Jagger's relatie met haar broers en zussen

Mick Jagger had een affaire met Jerry Hall terwijl hij nog steeds getrouwd was met Bianca. Van alle relaties die de zangeres had, duurde deze het langst, om precies te zijn, 22 jaar. Voordat ze trouwden, hadden ze al twee kinderen, en de bruiloft was onofficieel, maar voor geen van de partijen was het belangrijk. Ze gingen uit elkaar vanwege de ontrouw van Jagger. In Jaggers huwelijk met Hall heeft de beroemdheid vier kinderen, waarvan Elizabeth de oudste is. Ze werd verwelkomd in 1984 en debuteerde slechts vier jaar later in Thierry Mugler. Het lijkt erop dat Elizabeth gewend is een groot gezin te hebben, en dat vindt ze prima.

5 James Jagger's relatie met zijn zus Elizabeth Jagger

Op 28 augustus 1985 kwam James Leroy Augustin naar deze wereld en werd de eerste zoon van de zanger. Hij volgde de voetstappen van zijn vader en is nu lid van de Turbogeist. Hij was sinds 2015 getrouwd met Anoushka Sharma, maar is nu gescheiden. James's moeder is Jerry Hall. Tegenwoordig is James bezig met het nastreven van zijn muziekcarrière, maar hij brengt graag tijd door met zijn halfbroers en -zussen, vooral met Elizabeth Jagger.

4 Georgia May Jaggers relatie met haar zus Jade Jagger

Georgia May Ayeesha werd verwelkomd in 1992 en werd Jaggers derde kind met Hall. Ze is een extreem populair model dat op de covers van vrijwel alle modebladen heeft gestaan en met bekende merken heeft gewerkt. Georgia en Jade delen een passie voor design.

3 Gabriel Jagger's relatie met zijn broers en zussen

Gabriel werd geboren in 1997 en is het zesde kind, de tweede zoon en het laatste kind van de beroemdheid met Hall. Hij staat in de modewereld bekend als model en fantastisch schilder. Het artistieke talent brengt ongetwijfeld alle kinderen van Jagger samen.

2 Lucas Jaggers relatie met zijn zus Georgia May Jagger

Nog een voormalige partner en nog een korte relatie met een Braziliaans model, Luciana Gimenez, van 1998 tot 1999. Mick Jagger en Gimenez ontmoetten elkaar in Rio, en het was vanaf het eerste gezicht duidelijk dat de chemie was gebouw tussen de twee. Luciana realiseerde zich al snel dat ze zwanger was en beweerde dat Jagger de vader was. Er werd een DNA-test gedaan en de Sweet Thing-kunstenaar verwelkomde nog een kind. In zijn relatie met Gimenez werd Mick de vader van Lucas Maurice Morad, die in 1999 werd afgeleverd. Het is geen verrassing dat Lucas een model is zoals zijn oudere broers en zussen. In het bijzonder lijkt hij de stappen van Georgië te volgen.

1 Deveraux Octavian Basil Jagger's relatie met zijn broers en zussen

Tegenwoordig heeft Mick een relatie met de bekende ballerina Melanie Hamrick. Twee jaar daten resulteerde in een kind dat de eerste baby was voor de 29-jarige Melanie en nummer acht voor de rocklegende. Hamrick beviel in 2016 van Deveraux Octavian, waardoor de 73-jarige ster nog een keer vader werd. De halfbroers en -zussen van Deveraux moeten blij zijn met zo'n schattig en lief broertje.

Aanbevolen: