Isha en Michael's relatiestatus na Netflix's 'Twentysomethings: Austin

Inhoudsopgave:

Isha en Michael's relatiestatus na Netflix's 'Twentysomethings: Austin
Isha en Michael's relatiestatus na Netflix's 'Twentysomethings: Austin
Anonim

Netflix verraste fans met Twentysomethings: Austin. Deze reality-tv-serie bracht acht 'twintigers' bij elkaar in de hoop dat ze liefde zouden vinden, een nieuw leven voor zichzelf zouden vinden, of op zijn minst een relatie zouden vinden. De show was verfrissend zonder drama en volgde de avonturen van deze jonge volwassenen terwijl ze hun nieuwe woonsituatie en reis door de nieuwe relaties en vriendschappen die zich onvermijdelijk ontwikkelden.

De vier dames zijn gehuisvest in één woning, en de vier mannen zijn naast de deur - en dit is hoe de 24-jarige modeontwerper Isha Punja en de 23-jarige komiek Michael Fractor het klikten. Het seizoen eindigde dubbelzinnig met fans die zich afvroegen of dit paar bij elkaar bleef, en fans staan te popelen om te ontdekken wat hun relatiestatus vandaag is.

10 De relatiestatus van Isha Punja en Michael Fractor vandaag

Toen aflevering 12 eindigde, verliet Michael Isha om zijn leven in Los Angeles voort te zetten, om vervolgens weer rechtsomkeert te maken en aan Isha en de rest van de wereld te verklaren dat hij van gedachten was veranderd en zijn hart volgde in plaats van. Toen hij weer op het toneel verscheen, vertelde hij Isha dat hij voor haar was teruggekomen, op het meest epische en romantische moment, en zei: Ik realiseer me dat een baan een baan is. Er zijn er genoeg, maar er is maar één Isha.' Het probleem is dat fans na de show niets meer van hen hebben gehoord op sociale media, en aangezien ze niet 'Instagram-officieel' zijn gegaan, is er geen echte bevestiging geweest dat ze een item in het echte leven zijn.

9 Ze kunnen fans verslaafd houden, zodat ze op meer kunnen afstemmen

Het feit dat ze als vriend en vriendin zijn gestopt, suggereert dat Michael Fractor en Isha Punja een stel zijn en dat ze nog steeds samen zijn. Het feit dat ze geen officiële aankondiging hebben gedaan over hun relatiestatus, zou heel goed kunnen zijn omdat de producenten van de show hen hebben gevraagd dat niet te doen. Het zou alleen maar logisch zijn dat de anticipatie ertoe zou leiden dat meer fans zouden afstemmen wanneer Twentysomethings: Austin zijn langverwachte Netflix-terugkeer maakt.

8 Michael Fractor en Isha Punja volgen elkaar nog steeds op sociale media

Degenen die op zoek zijn naar hints over het al dan niet voortbouwen van Isha en Michael op hun liefdesband nadat de camera's stopten met draaien, zullen enkele aanwijzingen op internet vinden. Een van de grootste hints waar fans mee moeten werken, is het simpele feit dat ze elkaar nog steeds volgen op sociale media. De meeste stellen die uit elkaar gaan, hebben de neiging elkaar vrij snel te ontvolgen. Begrijpelijk… wie wil er updates van zijn ex zien? Het feit dat ze elkaar nog steeds volgen, is een redelijk goed teken dat het goed gaat op de liefdesafdeling.

7 Isha en Michael delen afbeeldingen van elkaar

Eagle-eyed fans zullen merken dat deze twee nog steeds afbeeldingen van elkaar online delen, wat een solide indicatie is dat ze niet alleen nog steeds samen zijn, maar ook bloeien en samen herinneringen maken. Zelfs als ze officieel geen stel zijn, bewijzen de beelden die ze van elkaar op sociale media delen dat ze op zijn minst een goede vriend zijn en bevestigen dat ze nog steeds veel tijd met elkaar doorbrengen en bewegen vooruit in een positieve richting.

6 Familie van Michael Fractor draagt de kledinglijn van Isha Punja

Tijdens een emotioneel geladen aflevering van Twentysomethings: Austin deed Michael zijn uiterste best om een erg duur jasje te kopen van Isha's kledinglijn, Hut Mentality. Ze had wat verkopen nodig om haar bedrijf te redden, en hij kwam haar te hulp ondanks het feit dat hij niet veel geld over had. Datzelfde jasje heeft na seizoen 12 een comeback op sociale media gemaakt en verscheen op de meest onverwachte manier opnieuw. Michael's zus droeg het, wat fans deed geloven dat Isha misschien de familie van Michaels heeft ontmoet, of op zijn minst, ze steunen haar en hebben hun goedkeuring gegeven.

5 Isha verwijst naar 'Misha Moments'

Isha Punja heeft het delen van de afbeeldingen van Michael Fractor op sociale media naar een hoger niveau getild, wat een sterke aanwijzing is dat ze nog steeds verliefd op hem is. Ze plaatste een reeks foto's van zichzelf met Michael en schreef de galerij vervolgens bij; "Welk Misha-moment is jouw favoriet?" Het gebruik van een bijnaam om naar hen twee te verwijzen is een redelijk goed teken dat ze niet alleen een officieel koppel zijn, maar ook een met een schattige bijnaam waar ze erg trots op lijkt te zijn.

4 Isha Punja's LinkedIn profiel Clue

Instagram is niet de enige online locatie die aanwijzingen vindt. Het LinkedIn-profiel van Isha vertelt fans toevallig over haar liefdesleven, niet alleen over haar carrière. Het is bijgewerkt om aan te geven dat ze zich in Los Angeles bevindt, waar Michael na de show naartoe ging. Isha had het erover gehad om in Austin te blijven, maar het lijkt erop dat ze hem in plaats daarvan naar Los Angeles zou zijn gevolgd, wat veelzeggend is en de perfecte voortzetting van hun verhaal zou zijn.

3 Isha Punja en Michael Fractor's oudejaarsavond

Samen een nieuw jaar tegemoet staren is heel belangrijk, en Instagram heeft onthuld dat Isha en Michael 2022 zeker samen verwelkomden. Ze plaatsten een schattig beeld van zichzelf die duidelijk een fantastische tijd samen hadden. Ze waren omringd door vrienden en het lijkt erop dat ze het nieuwe jaar zijn begonnen zoals ze zouden willen dat het verder zou gaan… samen.

2 Michael zinspeelt erop dat Isha zijn vriendin is

Aan het begin van het nieuwe jaar plaatste Michael een Instagram-samenvatting van hoe 2021 begon versus hoe 2021 eindigde. Hij plaatste in 2021 een afbeelding zonder Isha en schreef "geen vriendin" als eerste punt in zijn samenvatting van hoe het jaar begon. Het beeld dat weergaf hoe het jaar eindigde, was een van hem en Isha samen, en die "geen vriendin"-status ontbrak zichtbaar. Isha reageerde op die post door te schrijven: "Gelukkigste man ter wereld ❤️."

1 Isha Punja en Michael Fractor vertrokken als koppel…

Degenen die de relatiestatus van Isha en Michael met feiten aan elkaar willen rijgen, hoeven niet verder te zoeken dan aflevering 12. Ze sloten de show absoluut af als een stel dat erg emotioneel verbonden was. Michael's romantische terugkeer en de manier waarop hij emotioneel onthulde dat hij terugkwam om een relatie met Isha aan te gaan, is het laatste feit waar fans van kunnen putten. Aangezien er geen officiële verklaringen zijn die suggereren dat ze dingen hebben verbroken, is het redelijk voor fans om te denken dat de terugkeer van Twentysomethings: Austin de voortzetting van deze relatie inhoudt.

Aanbevolen: