Waarom fans geschokt zijn door '90 Day Fiance'-sterren Aziza en Mike's relatiestatus

Inhoudsopgave:

Waarom fans geschokt zijn door '90 Day Fiance'-sterren Aziza en Mike's relatiestatus
Waarom fans geschokt zijn door '90 Day Fiance'-sterren Aziza en Mike's relatiestatus
Anonim

Sinds de oprichting in 2014 heeft 90 Day Fiancé het publiek over de hele wereld geboeid. Het was zo'n groot succes dat het meerdere spin-offs voortbracht en is nu in zijn achtste seizoen. Het is nog steeds een van de meest populaire reality-tv-shows van de afgelopen 30 jaar, waardoor mensen geloven dat liefde ooit zijn weg zal vinden.

Hoewel een succesvol liefdesverhaal een van de zeldzaamste is op reality-televisie, laten Mike en Aziza Eloshway zien dat het mogelijk is. Het koppel uit seizoen 1 is gelukkig getrouwd, wat bewijst dat liefde voor reality-tv kan blijven bestaan. Desondanks zijn veel fans geschokt door de huidige relatiestatus van het duo, en dit is waarom!

Het liefdesverhaal van Mike en Aziza

Koppels in de iconische TLC-show hebben behoorlijk wat relatiedrama gehad. Door op het scherm te zijn, wordt een verbinding met de rest van de wereld blootgelegd, waardoor kansen ontstaan om door mensen te worden gevolgd en bekritiseerd. De relatie tussen Mike en Aziza is geen uitzondering voor de fans.

Mike, een 31-jarige expert op het gebied van technische ondersteuning uit Cleveland, Ohio, was op zoek naar een bruid. Hij had contact met Aziza, een 21-jarige student uit Volgograd, Rusland. Aziza hield vol dat ze gewoon vrienden waren totdat haar werkvisum werd geweigerd en het paar besloot in plaats daarvan een K-1-visum aan te vragen. Aziza weigerde intiem te zijn met Mike tijdens hun huwelijksplanning in de Verenigde Staten en drong er bij hem op aan om niet naast haar te slapen.

De relatie van dit stel was in het begin moeilijk, omdat veel fans aannamen dat Aziza Mike uitbuitte omdat haar werkvisum was verlopen. Ze hebben echter bewezen dat iedereen ongelijk had door bij elkaar te blijven. Ondanks hun twijfels en tegenslagen onderweg, trouwde het paar in oktober 2013. Hun pad was niet gemakkelijk, maar hun liefde voor elkaar droeg hen door de moeilijke tijden heen.

Mike en Aziza's familiereis

Aziza en Mike verwelkomden in 2019 een dochtertje en ze publiceert regelmatig foto's van haar dochter en Mike op sociale media. Ze noemt haar man haar 'knappe nerd'. Mike was bezorgd over dat onderdeel van hun connectie tijdens hun tijd in de show, dus het is fijn dat genegenheid zijn weg heeft gevonden naar de relatie.

Op haar recente Instagram-update deelde Aziza een familiefoto terwijl ze Halloween vierden. Ze schreef: Olivia's eerste echte Halloween met trick or treat en zo… Ze houdt echt van zwijntjes en is geobsedeerd door Peppa Pig, dus het kostuum was niet moeilijk te bedenken… niet iets dat in Rusland bestond toen ik opgroeide. Ook hebben mama en papa haar snoepemmer al geplunderd en wat lekkers gegeten als ze ging slapen.”

Het paar beleefde hun ups en downs, net als andere paren in de franchise, zoals Yara en Julia die hun turbulente tijden samen beleefden. Acht jaar is een belangrijke periode om samen te zijn, en het is iets om trots op te zijn voor Mike en Aziza. Sommige verloofde huwelijken van 90 dagen duren niet eens een week.

Momenteel hebben ze uitstekende banen en leiden ze hun beste leven. Aziza's 71K Instagram-volgers worden getrakteerd op leuke weetjes. Binnen hun kleine cocon lijkt het paar tevreden en gelukkig te zijn met hun relatiestatus. Voor ze het weten zitten ze op de 10-jarige grens. Wie weet wat de toekomst voor hen in petto heeft!

Maar wat denken fans van 90 dagen verloofde over Mike en Aziza?

Vanwege Aziza's kilte jegens Mike werd aangenomen dat de relatie niet lang zou duren. Ze drong er zelfs bij Mike op aan niet naast haar te slapen en legde een hele reeks bizarre huisbeperkingen op. Als gevolg hiervan gingen de meeste kijkers ervan uit dat Aziza Mike alleen maar gebruikte om een werkvisum in de Verenigde Staten te krijgen en dat ze hem niet echt mocht, wat de ondergang van de relatie voorspelde.

Een Twitter-gebruiker plaatste: "Ik ben begonnen met het kijken naar 90 dagen verloofde, dus ik zit op s1 en kan echt niet zeggen of aziza van mike houdt voor geld of niet." Een ander merkte op: "Ik kijk de eerste keer naar 90 dagen verloofde en ik ben halverwege seizoen 1 en ik weet dat dit 10 jaar geleden was, maar de aziza / mike-verhaallijn maakt me zo ongelooflijk angstig dat ik dit niet aankan.”

Velen dachten ook dat het leeftijdsverschil tussen Mike en Aziza iets was om zich zorgen over te maken. Eentje schreef: “Mike en Aziza zijn gewoon…. ongemakkelijk. Ze lijkt zo jong. En hij is oud. En geek. Ze is een beetje brutaal. Hoewel er fans zijn die geschokt zijn om te weten dat het paar sterker wordt in hun huwelijk, zijn er anderen die oprecht blij met hen zijn.

Een fan gutste: Het is geweldig om te zien dat Aziza en Mike het zo goed doen!!! Ze zien er allebei zo gelukkig uit.” Een ander begroette Aziza op haar verjaardagsbericht: “Jullie zijn het meest echte en schattige stel. Ik hou van jullie. Gelukkige late verjaardag.”

Mike heeft veel moeten doorstaan om zijn gevoelens voor Aziza vast te stellen, en zijn vrienden vonden het te veel omdat Aziza hem in ruil daarvoor oneerlijk behandelde. Maar onder de vele andere stellen in de show is het paar een van de weinigen die langdurige relaties en huwelijken heeft onderhouden.

Aanbevolen: