De waarheid over de relatiestatus van John Paul Jones na Tayshia op 'Bachelor In Paradise

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatiestatus van John Paul Jones na Tayshia op 'Bachelor In Paradise
De waarheid over de relatiestatus van John Paul Jones na Tayshia op 'Bachelor In Paradise
Anonim

Voordat Tayshia Adams werd gekozen om Clare Crawley op te volgen als The Bachelorette, had ze een relatie met John Paul Jones, die ze ontmoette op Bachelor in Paradise. Op het programma stond hun relatie een beetje in een driehoek, maar uiteindelijk kwamen ze samen. Het drama eindigde daar niet, toen ze uit elkaar gingen toen ze het paradijs alleen achterlieten, maar zich later verzoenden. Alles kwam echter voorgoed tot een einde.

Zelfs als het niet lukte, feliciteerde John Paul Jones Tayshia met het worden van The Bachelorette en wenste haar veel succes op haar reis. Zullen fans van The Bachelor opgelucht zijn als ze horen dat de knappe man eindelijk liefde en geluk heeft gevonden in een nieuwe relatie? Hier is de waarheid over zijn relatiestatus na Tayshia, en iedereen hoopt dat dit alles zal lukken.

John Paul Jones en Tayshia Adams' wervelwindrelatie

Tayshia Adams en John Paul Jones zijn van daten naar exen gegaan, terug naar daten, exen en nu gewoon vrienden. De twee ontmoetten elkaar op Bachelor in Paradise, maar ze gingen uit elkaar voordat de show eindigde toen JPJ Tayshia vertelde dat hij verliefd op haar werd. Ze hebben het afgeblazen omdat ze aangaf dat ze er nog niet helemaal was.

Maar voor dit duo was dat niet het einde van de reis. Tayshia beweerde dat ze twijfelde na het filmen op de BiP-reünie later die zomer. Dus nam ze een vlucht naar Maryland om haar relatie met John Paul Jones te hervatten. Volgens rapporten probeerden ze een paar weken opnieuw te daten voordat ze er in oktober 2019 definitief mee ophielden.

Tayshia besprak de splitsing in een inmiddels verwijderde Instagram-post, waarin hij uitlegde dat het zo ver uit elkaar wonen en het hebben van zulke veeleisende schema's het moeilijk maakten om hun relatie te laten werken. "We zijn de beste vrienden en zullen in elkaars leven blijven, want ongeacht de situatie maken we elkaar gelukkig", beloofde ze.

Dat blijkt een jaar later het geval te zijn. Sinds de wereld ontdekte dat Tayshia het stokje van Clare Crawley als vrijgezellin zou overnemen, juicht JPJ haar toe. In een interview gaf hij toe dat hij "duidelijk niet de man voor haar was en vice versa." Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat mensen verwachtten dat ik verbitterd zou zijn of zoiets? Maar we hebben het echt geprobeerd. Ik denk dat ik ergens anders geluk kan vinden en zij is dat duidelijk ook.”

John Paul Jones en Tayshia Adams’ nieuwe relaties

Vanaf het moment dat hij voor het eerst in een reality-tv-show verscheen, viel John Paul Jones op, en zijn maffe humor, verrassend gedrag en gedenkwaardige naam maakten hem tot een favoriet bij de fans. Zijn pad naar liefde was echter niet altijd gemakkelijk. Zijn hart was gebroken nadat hij uit elkaar was gegaan met Tayshia, die nu geniet van het leven met Zac. Hoewel niet alle exen vrienden kunnen worden, vormen hij en Tayshia de uitzonderingen. Beiden zijn verder gegaan met hun verleden en hebben nu eindelijk geluk gevonden in de liefde.

John Paul Jones deelde een mooie foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin, Katie Poulin, met de simpele opmerking: "This my gulfwend", om aan te kondigen dat hij niet langer vrijgezel is. Hoewel Katie minder publiek is op sociale media dan JPJ, lijkt ze net zo avontuurlijk als hij en geniet ze van gewaagde hobby's zoals parachutespringen.

Na het plaatsen van een update over zijn relatiestatus, ontving hij een stortvloed aan felicitaties van zijn volgers. De Bachelor Nation-leden vierden ook met JPJ in het commentaargedeelte van de post. Jason Tartick gutste: "Gelukkig voor deze man!" Mike Johnson voegde toe: "Ayyyyyy, we vinden het geweldig om het te zien …," terwijl Jedd Wyatt schreef: "JA!!!" Een ander merkte op: "We zijn zo blij dat je een vriendin hebt, maar we hebben je energie nodig voor dit BIP-seizoen JPJ."

Het duo droeg bijpassende witte overhemden op de foto (Katie wiegde met een tank terwijl JPJ een T-shirt met graphic van Rowing Blazers droeg). Om zijn vrolijke uitdrukking te laten zien, liet de voormalige realityster zijn masker aan zijn oor hangen. Op zijn laatste Instagram-post deelde hij een foto van hem en zijn vriendin onder het genot van een hapje samen. Hij ondertitelde gekscherend: "Zoek iemand die naar je kijkt zoals ik naar mijn eerste kreeftenbroodje kijk."

Ondertussen staat Tayshia Adams op het punt om in het huwelijksbootje te stappen met haar nieuwe partner Zac Clark nadat ze zich meer dan een jaar geleden verloofde met The Bachelorette. In een interview met HollywoodLife vertelde de realityster over haar relatie met Zac. Ze zei: Uiteindelijk denk ik dat we oprecht om elkaar geven en dat we van elkaar houden, en dat is wat je door de moeilijke tijden heen helpt, als die er zijn. We wilden gewoon alles laten werken en we zijn erg blij met elkaar.”

Wat betreft het sluiten van de deal, onthulde Zac dat ze "hopen om meer huwelijksplanning te maken". Tayshia zei ook: "Het komt nog. Op dit moment proberen we Halloween te plannen. We proberen Thanksgiving en Kerstmis te plannen. Dus we hebben nu veel dingen op ons bord.”

Het lijkt erop dat beide exen Tayshia Adams en John Paul Jones de liefde van hun leven hebben gevonden. Laten we hopen dat deze reis lang zal duren!

Aanbevolen: