15 Worstelaars die het minder dan 1 jaar volhielden met WWE

Inhoudsopgave:

15 Worstelaars die het minder dan 1 jaar volhielden met WWE
15 Worstelaars die het minder dan 1 jaar volhielden met WWE
Anonim

Elke WWE-ster komt bij het bedrijf met de hoop op een lange carrière. Het model zou The Undertaker zijn die drie decennia worstelt met WWE. Heel wat worstelaars hadden het talent om het voor elkaar te krijgen, maar sommige namen hadden nauwelijks een run voor de release of het wederzijdse vertrek. De namen om minder dan een jaar in WWE door te brengen, kunnen verrassend zijn als je terugdenkt aan hun carrière.

We zullen kijken naar alle verhalen van de talenten die de ambtstermijn zien eindigen zonder het volledige jaarcijfer te halen. De redenen variëren van een slechte pasvorm tot vreselijk creatief tot de artiest die worstelt om op een hoog niveau te presteren. WWE is niet de ideale plek voor elke artiest. Zoek uit welke namen de kortste runs hadden en wat de oorzaak was. Dit zijn vijftien worstelaars die het minder dan een jaar volhielden in WWE.

15 Shane Douglas

De ondertekening van Shane Douglas door WWE zorgde ervoor dat hij de nieuwe gimmick van Dean Douglas kreeg. Fans resoneerden niet met de gimmick van de hielleraar en Douglas kwam er als een dwaas uit in plaats van als een serieuze hiel. Backstage-problemen met Shawn Michaels en de Kliq speelden ook een rol bij het verlaten van het bedrijf na vier maanden.

14 Colt Cabana

WWE heeft Colt Cabana getekend voor een ontwikkelingscontract na zijn geweldige run in Ring of Honor. Cabana zou worden opgeroepen met de nieuwe naam Scotty Goldman. WWE plaatste hem meteen in een lagere kaartrol en hij brak nooit in het minst uit. De zes maanden durende hoofdselectie eindigde toen Colt werd vrijgelaten en zijn merk weer opbouwde op het onafhankelijke circuit.

13 Ultimo Dragon

De WCW cruiserweight-divisie zorgde voor golven voor namen als Chris Jericho, Rey Mysterio en Eddie Guerrero om toekomstige legendes in WWE te worden. Een naam die zijn carrière in de tegenovergestelde richting zag gaan, was Ultimo Dragon. De pasvorm voelde gewoon nooit goed en de release kwam in iets minder dan een jaar op het merk Smackdown.

12 Serena Deeb

De oproep van Serena Deeb van WWE Developmental zag haar toetreden tot de hoofdselectie als onderdeel van de Straight Edge Society-factie. Punk schoor het hoofd van Deeb om haar toewijding aan zijn sekteachtige factie te tonen. De verhalen van fans die Serena na shows zagen drinken, zorgden ervoor dat WWE haar vrijliet omdat ze zich niet aan de gimmick had toegewijd. WWE heeft Deeb opnieuw aangenomen als coach bij het Performance Center, waar ze nu nog steeds is.

11 Mohammed Hassan

De hitte van Muhammad Hassan zorgde ervoor dat hij elke week enorme boosheden kreeg voor het snijden van anti-Amerikaanse promo's. Hassan had plannen om een WK-mededinger te worden tegen Batista, slechts zeven maanden na zijn debuut. Het slecht getimede segment dat een mierenaanval weerspiegelde, verstoorde netwerken om het einde van het personage te eisen. Hassan verloor zijn plek op het roster en werd uiteindelijk vrijgelaten.

10 Nathan Jones

WWE had grote verwachtingen dat Nathan Jones in de toekomst een hoofdevenement zou houden. Jones had een intense blik en een intimiderende persona. WWE koppelde hem zelfs aan The Undertaker om hem te helpen over te komen. Jones paste gewoon niet in de WWE-wereld en werd binnen negen maanden na zijn debuut uitgebracht.

9 Kronik

Het WCW-succes van Kronik zorgde ervoor dat goede vrienden Bryan Clark en Brian Adams een tag-team werden tegen het einde van de run van het bedrijf. WWE bracht Kronik tijdens de Invasion-verhaallijn voor een vete met The Undertaker en Kane. Hun wedstrijd was een ramp die groot genoeg was voor WWE om het aas af te snijden en beide worstelaars dagen later vrij te laten.

8 Ryan Shamrock

WWE begon tijdens het Attitude-tijdperk meer vrouwelijke artiesten aan te nemen. Ryan Shamrock kwam bij het bedrijf in de rol van de zus van Ken Shamrock. De verhaallijnen zagen haar verschillende vriendjes ruzie maken met Ken. WWE bracht Ryan zeven maanden na haar debuut uit en ze stapte over naar WCW voor een zwakkere run als Symphony.

7 Juventud Guerrera

De in-ring-vaardigheden van Juventud Guerrera maakten hem tot een opmerkelijke aanwinst toen hij in 2005 bij WWE kwam. Guerrera, Psychosis en Super Crazy kregen een gimmick als de Mexicools. Ondanks dat alle drie de worstelaars veel talent hadden, was de gimmick een ramp vol problematische stereotypen. WWE gaf Juvie op voor het doen van een verboden beweging en backstage-problemen om binnen een jaar vrijgelaten te worden.

6 Chris Harris

TNA opvallende Chris Harris had een ster-optreden in een singles-vete met Christian Cage, samen met een fantastisch tag-team dat werd gerund als onderdeel van America's Most Wanted. Harris was een van de eerste TNA-worstelaars die een aanbod kreeg van WWE. De nieuwe naam van Braden Walker zorgde ervoor dat hij flopte op ECW en pas een paar maanden na zijn debuut uitkwam.

5 Buff Bagwell

Buff Bagwell had een van de kortste runs in de WWE-geschiedenis tijdens de Invasion-verhaallijn. De wedstrijd Bagwell vs Booker T was bedoeld om WCW te laten zien en om de nieuwe beweging van de WCW die onder WWE bestond te helpen starten. Bagwells vreselijke optredens en andere backstage-problemen zorgden ervoor dat hij slechts twee weken later werd ontslagen omdat hij Raw niet liet zien als de laatste druppel.

4 Publieke vijand

Het tag-team van Johnny Grunge en Rocco Rock als Public Enemy zag ze alleen al in 1999 rondstuiteren om met WWE, WCW en ECW te werken. Public Enemy hoopte van WWE hun thuis te maken totdat ze backstage-hitte tegenkwamen. Fans bespreken nog steeds een Sunday Night Heat van APA die hen in de ring vernietigt met stijve schoten. WWE heeft Public Enemy in slechts drie maanden uitgebracht omdat het niet gedijt in de nieuwe omgeving.

3 Monty Brown

Monty Brown was een van de eerste doorbraak TNA-sterren die nu aan zijn worstelcarrière begon nadat hij de sprong uit de NFL had gemaakt. Het ongeluk met TNA die zijn pogingen stopte, leidde ertoe dat Brown bij WWE tekende als Marcus Cor Von. WWE gebruikte hem ongeveer vijf maanden voor het merk ECW. Brown vroeg persoonlijk verlof aan en werd tegen het einde van het jaar ontslagen uit zijn contract.

2 Jerry Lynn

Het succes van Jerry Lynn in ECW won de harten van de diehard worstelfans. Lynn werkte keihard en zorgde er altijd voor dat het publiek zijn beste werk zag. WWE ondertekende Lynn samen met vele andere ECW-sterren in 2001 toen het bedrijf eindigde. Lynn werd geplaatst in de irrelevante lichtzwaargewichtdivisie tot een snelle release na slechts tien maanden van weinig televisietijd.

1 Diamond Dallas Page

Diamond Dallas Page was een van de weinige gevestigde main eventers van WCW die zich bij WWE voegde als onderdeel van de Invasion-verhaallijn. WWE gebruikte Page meteen slecht met een vreselijke vete tegen The Undertaker. De relevantie van DDP daalde elke week en hij verliet het bedrijf na minder dan een jaar actie van de zomer van 2001 tot het voorjaar van 2002.

Aanbevolen: