7 Worstelaars die zijn verbannen uit The Broken Skull Sessions (en 8 zal hij hierna uitnodigen)

Inhoudsopgave:

7 Worstelaars die zijn verbannen uit The Broken Skull Sessions (en 8 zal hij hierna uitnodigen)
7 Worstelaars die zijn verbannen uit The Broken Skull Sessions (en 8 zal hij hierna uitnodigen)
Anonim

Stone Cold Steve Austin was misschien wel de grootste ster in de WWE-geschiedenis vanuit het oogpunt van het aantrekken van geld en vandaag, ook al komt hij niet meer terug in de ring, helpt hij WWE nog steeds om geld te verdienen met zijn WWE Network-show, Broken Schedel sessies. Austin heeft van zichzelf een behoorlijk interviewer gemaakt, want hij heeft zijn langlopende Stone Cold Podcast en nu zijn eigen show op het WWE Network die veel legendes van de WWE terugbrengt, en zelfs mensen als The Undertaker naar buiten heeft gebracht karakter en praat over de worstelwereld.

Er zijn genoeg gasten die Austin in de rij zou kunnen zetten en uitnodigend zou moeten zijn, maar er zijn ook enkele voormalige worstelaars met wie Austin echte vetes en wrok heeft gehad en die verbannen zijn om deel te nemen aan de Broken Skull Sessions. Of het nu gaat om kwaad bloed tussen Austin en hen of het feit dat ze voor een ander bedrijf werken, bepaalde mensen worden niet snel uitgenodigd voor de WWE Network-show.

15 Uitnodiging: Jake Roberts

Steve Austin geeft nooit de beroemde Austin 3:16 promo als hij Jake Roberts niet verslaat in de King of the Ring. En nu Roberts zijn leven heeft veranderd, zou het een geweldig interview zijn om met een WWE-legende te praten over de ups en downs van zijn leven. De slang en de ratelslang in dezelfde show zouden geweldig zijn.

14 Verbannen: Hulk Hogan

Hulk Hogan en Steve Austin zijn twee van de grootste sterren in de WWE-geschiedenis, maar Austin zal de Hulkster niet snel uitnodigen. De twee zagen elkaar nooit, aangezien de beroemde Icon vs Icon-wedstrijd tussen The Rock en Hulk Hogan Austin vs Hogan zou zijn, maar beiden weigerden van elkaar te verliezen, en Austin dacht dat hij het rustiger aan moest doen. voor de oudere Hogan.

13 Uitnodiging: The Rock

The Rock en Stone Cold waren ooit de twee grootste sterren in WWE en ze hebben zo'n wederzijds respect voor elkaar. The Rock zei zelfs dat hij van Austin hield nadat hij hem op WrestleMania 19 had geprikt, en de twee blijven vandaag goede vrienden. Omdat Broken Skull Sessions graag legendes terugbrengt, zou het een geweldig interview zijn voor deze twee om de tijd te herbeleven toen ze aan de top stonden.

12 Verboden: Ahmed Johnson

Ahmed Johnson wreef veel mensen de verkeerde kant op tijdens zijn korte carrière, maar hij beweert dat Austin degene was die het gemeenst tegen hem was, aangezien hij racistische termen gebruikte rond Johnson. Johnson beweert dat Austin de smet over zijn huurauto schreef, en hij vermoedde altijd dat het Austin was die het deed.

11 Uitnodiging: Kurt Angle

Kurt Angle en Steve Austin werkten zo goed samen toen Angle zich bij de Alliance aansloot en de twee hadden ook een aantal geweldige wedstrijden. Angle is talloze keren op de podcast van Steve Austin geweest en met Kurt, een WWE-hall of fame, is het slechts een kwestie van tijd voordat de legende een uitnodiging voor de show krijgt.

10 Verboden: Debra

Debra en Steve Austin waren enige tijd getrouwd, maar enkele fysieke onenigheden tussen hen leidden tot enkele binnenlandse aanklachten tegen Austin. Dus ik zie de Rattlesnake zijn voormalige vrouw niet snel uitnodigen voor zijn show, en het is niet alsof Debra zo betekenisvol was in WWE, behalve om 'Puppies' met Jerry Lawler te krijgen.

9 Uitnodiging: Brock Lesnar

Brock Lesnar heeft alle reden om een hekel aan Austin te hebben, aangezien Austin de WWE verliet toen Vince hem vroeg in zijn carrière vroeg om het werk voor Lesnar te doen. Maar daar zijn ze voorbij gegaan en ook al praten ze nog steeds met elkaar op sociale media, Austin zegt dat er wederzijds respect is tussen de twee. Lesnar verscheen op de podcast van Austin en opende redelijk goed voor de Rattlesnake.

8 Banned: Hardcore Holly

Hardcore Holly lijkt altijd problemen te hebben met mensen, en die van hem met Steve Austin komt voort uit Austins schijnbare ego nadat hij naar de status van het hoofdevenement was verhuisd. Holly was nooit die kerel in WWE, en toen Austin zijn voormalige rijmaatje dumpte en zei dat hij te groot voor hem was, liet Holly het gewoon nooit los.

7 Uitnodigen: DDP

Tijdens zijn dagen in WCW was Diamond Dallas Page een reispartner van Steve Austin en ze deelden zelfs een huis. Dat zou een geweldig verhaal zijn voor Broken Skull Sessions. Ook de verhalen over toen Austin moeilijke tijden doormaakte en DDP hem hielp, leverde hem veel respect op voor de oude Stone Cold.

6 Verbannen: Jim Ross

Jim Ross en Steve Austin zijn beste vrienden in de worstelwereld, en Jim Ross zou geweldig zijn om deel te nemen aan de Broken Skull Session, behalve dat Vince McMahon hem gemakkelijk zou verbieden omdat Ross nu op AEW-televisie is, en hij zou ik wil op geen enkele manier een promotie geven aan het andere bedrijf.

5 Uitnodiging: Bret Hart

Bret Hart en Steve Austin zijn erg verbonden, want het was Bret Hart die hielp om Austin in het gezicht van het bedrijf te veranderen tijdens de dubbele bocht op WrestleMania 10. De twee hebben samen gesproken op podcasts, zoals Edge en Christians, en hebben hun beroemde wedstrijd samen afgebroken en blijven goede vrienden in het bedrijf.

4 Verbannen: Jeff Jarrett

Jeff Jarrett is een andere worstelaar die problemen heeft met Austin omdat hij weigerde met hem samen te werken. Austin had een vete met de Undertaker en ze wilden hem bij Double J plaatsen. Maar vaak is het triest dat Austin een hekel had aan Jarrett en zijn vader uit Memphis, of dat Jarretts promo Austin 3:16 godslasterlijk noemde.

3 Uitnodiging: Mick Foley

Heeft iemand een hekel aan Mick Foley? Is dat zelfs mogelijk? Steve Austin zou de hardcore legende op een gegeven moment moeten uitnodigen voor Broken Skull Sessions, aangezien Foley's carrière Austin's vrij goed omcirkelde. In feite was het een Stone Cold Stunner van Austin tot the Rock die Foley hielp zijn eerste WWE-kampioenschap te winnen

2 Verbannen: Dean Ambrose

Dean Ambrose had eerder een kans met Steve Austin op zijn podcast, maar hij stak de joint omhoog, totaal niet geïnteresseerd in spreken of zich openstellen. Nu met Dean gaat als Jon Moxley in AEW, mag hij absoluut niet meer optreden met Steve Austin op Broken Skull Sessions.

1 Uitnodigen: Kevin Nash

Ondanks dat Kevin Nash WWE verliet voor WCW, hadden hij en Austin wederzijds respect voor elkaar, en in feite was het waarschijnlijk het beste wat Austin kon overkomen, aangezien hij de push van het hoofdevenement kreeg. Het zou een interessante Broken Skull Sessions zijn om de twee grootste sterren in hun respectievelijke bedrijven te laten praten over het Attitude-tijdperk.

Aanbevolen: