18 'Biggest Loser'-deelnemers die van de wagen vielen (+ 2 die het volhielden)

Inhoudsopgave:

18 'Biggest Loser'-deelnemers die van de wagen vielen (+ 2 die het volhielden)
18 'Biggest Loser'-deelnemers die van de wagen vielen (+ 2 die het volhielden)
Anonim

The Biggest Loser is een Amerikaanse tv-serie waarin deelnemers strijden om geld te winnen door het meeste gewicht te verliezen. Sinds de show onze schermen sierde, hebben meer dan een miljoen kijkers wekelijks afgestemd om te zien hoe deelnemers worstelen met hun dieet en programma's voor gewichtsverlies.

Desalniettemin kreeg de show te maken met veel controverses van medische professionals die het niet eens waren met hun methoden voor gewichtsverlies. Ondanks dat alles viel een flink aantal deelnemers af. Nu begon het moeilijke deel om op gewicht te blijven. Hier zijn 18 deelnemers die van de wagen vielen en twee die het gewicht eraf hielden:

20 Ali Vincent zeven jaar onderhouden

Deed mee in seizoen 5, Ali Vincent was de eerste vrouwelijke deelnemer die won in de show. Ze verloor in totaal 112 pond aan het einde van haar seizoen. Volgens de lijst slaagde ze erin om zeven jaar op gewicht te blijven, maar viel ze in 2015 van de wagen. Ali concentreert zich momenteel op het opvoeden van haar tweelingjongens die ze in november 2018 ter wereld bracht. Wie weet komt ze misschien weer terug bij haar gewichtsverlies reis.

19 John Rhode is wat aangekomen, maar is nog steeds gezond

Winnaar van seizoen 12, John Rhode ging van 445 pond naar 225 pond en verloor in totaal 220 pond. Later onthulde hij op Today dat hij van de wagen tuimelde en drie jaar later 50 pond bijkwam. Volgens womenshe althmag probeert hij thuis of buitenshuis een gezonde levensstijl te leiden.

18 Ryan Benson kreeg het meeste terug na 5 jaar

Ryan Benson was de allereerste winnaar van de show in 2004. Hij verloor maar liefst 122 pond aan het einde van het eerste seizoen en leek zijn leven te hebben veranderd. Vijf jaar later viel hij terug in zijn oude gewoonten en won hij het grootste deel van het gewicht terug, zoals Moagiza meldt.

17 Erik Chopin vier jaar vastgehouden

Na maar liefst 214 pond te hebben verloren en de winnaar van seizoen 3 te zijn gekroond, ging Chopin voor een operatie voor het verwijderen van overtollige huid. Daarna deed hij veel interviews over gezondheid en welzijn. Helaas, volgens wiki, viel hij vier jaar later van de wagen door 52 pond aan te komen. Hoewel hij niet terug is naar zijn laagste gewicht, probeert Chopin zijn huidige gewicht te behouden.

16 Bill Germanakos is comfortabel met zijn nieuwe gewicht

Concurreren met zijn tweelingbroer Jim, Bill Germanakos werd de kampioen van seizoen 4. Hij verloor 164 pond aan het einde van zijn seizoen. Volgens Liherald is hij sinds het einde van de show 40 pond aangekomen en onthulde hij dat hij comfortabel is met zijn nieuwe gewicht. Hij slaagt er echter in door zijn inname van koolhydraten te verminderen en regelmatig te trainen.

15 Michael Ventrella richt zich meer op gezondheid, niet op weegschaal

De in Chicago geboren Michael Ventrella was de trotse winnaar van The Biggest Loser: Couples 3 na een daling van 526 pond naar 262 pond. Hij was de zwaarste mannelijke deelnemer tot nu toe. Volgens He althyeater is hij 27 kilo aangekomen en concentreert hij zich niet te veel op de weegschaal, maar op zijn gezondheid.

14 Matt Hoover begon terug te komen na de show

Seizoen 2-winnaar, de transformatie van Matt Hoover was opmerkelijk. Hij verloor 157 pond aan het einde van het seizoen. Hij vond ook liefde in de show en trouwde met medekandidaat Suzy Hoover. Volgens womenhe althmag viel Matt van de wagen en won bijna onmiddellijk het grootste deel van het gewicht terug. Hij probeert echter een gezonde levensstijl te leiden.

13 Jeremy Britt is privé over zijn gewicht

Tegen het einde van seizoen 13 was Jeremy Britt maar liefst 199 pond afgevallen en uitgeroepen tot de jongste deelnemer ooit die een seizoen won. Hij hield zijn gewichtsverlies een tijdje vol en kwam toen een paar kilo aan. Zoals Monagiza onthult, is hij niet openbaar geworden over zijn gewicht. Hij is nu hypotheekadviseur en heeft het druk met de opvoeding van zijn vier kinderen.

12 Danny Cahill eet veel minder calorieën

Seizoen 8 winnaar Danny Cahill daalde in slechts zeven maanden van 430 pond naar 191 pond. Helaas tuimelde hij recht van de wagen af en won meer dan 100 pond terug. Volgens businessinsider heeft hij geprobeerd zijn gewicht te behouden door 800 calorieën minder te eten dan een man van zijn lengte zou moeten eten.

11 Roberto Hernandez zal afvallen voor zijn fans

De laatste winnaar van de show, Roberto Hernandez, viel tijdens zijn seizoen bijna de helft van zijn gewicht af. Hernandez woog 348 en daalde tot 188, waarbij hij 160 pond verloor. Hernandez had moeite om het gewicht eraf te houden na de show en is daarbij een paar kilo aangekomen, zo meldt Womenhelathmag. Hij deelde echter op Instagram dat hij ernaar zal streven om zijn gewicht te behouden voor iedereen die zijn reis heeft gesteund.

10 Michelle Aguilar is onverschrokken ondanks het toevoegen van een paar

Seizoen 6-deelneemster Michelle Aguilar verloor 110 pond tijdens de show en verdiende de titel Biggest Loser van het seizoen. Zoals Heathyeater meldt, trouwde ze en kreeg ze een baby, wat haar reis naar gewichtsverlies een beetje moeilijk maakte. Daarna schreef ze een boek, Onverschrokken worden, en heeft haar gewicht nooit publiekelijk bekendgemaakt, maar zo te zien viel ze absoluut van de wagen.

9 Toma Dobrosavljevic's Instagram is onthullend

Winnaar van seizoen 16, Tom Dobrosavljevic kromp tegen het einde van het seizoen van 336 pond naar 165 pond. Toma begon aan te komen na een kuitblessure. Volgens de lijst probeerde hij daarna af te vallen, maar te oordelen naar zijn recente Instagram-foto's lijkt hij een paar kilo te zijn aangekomen.

8 Dina Mercado heeft bijna de helft toegevoegd van wat ze verloor

Seizoen 8-deelnemer, Dina Mercado, woog 248 pond toen het seizoen in première ging. Ze zakte naar 173,5 pond, wat haar een verlies van 74,5 pond opleverde. Helaas ging ze daarna weer 205 pond omhoog. Volgens nytimes was dit omdat er een bepaald gewicht was dat je lichaam zonder enige moeite moet volhouden.

7 Rebecca Wright kreeg bijna alles terug

Deelnemer Rebecca Meyer sierde ons scherm in seizoen 8. Ze verloor van 270 pond naar 131 pond en viel 139 pond af. Rebecca vond ook liefde met mededeelnemer Daniel Wright en het duo verloor een gecombineerd gewicht van 250 pond. Helaas stierf Daniel nadat hij zijn strijd tegen kanker had verloren. Volgens nytimes viel Rebecca van de wagen en won ze het grootste deel van het gewicht terug.

6 Sean Algaier keerde terug naar plein 1

Seizoen 8 deelnemer Sean Algaier woog 444 pond toen het seizoen in première ging. Hij zakte naar 289 pond en verloor meer dan 155 pond. Tijdens de show vond hij ook een diagnose voor zijn slaapapneuprobleem. Zoals nytimes meldt, verloor hij na zijn vertrek nog eens 49 pond, maar viel helaas van de wagen en kwam al zijn verloren gewicht terug.

5 Rudy Pauls houdt de strijd vol

Rudy Pauls, geboren in Compton, begon de show met een gewicht van 442 pond en een hoogte van 6 voet 4 inch. Hij verloor 234 pond tijdens de show en werd tweede in seizoen 8. Volgens nytimes ging hij tot 390 pond, onderging hij een bariatrische operatie en daalde hij weer tot 265 pond. Pauls heeft moeite om op gewicht te blijven.

4 Rachel Frederickson toegevoegd om op een gezond gewicht te komen

Rachel Frederickson ging naar huis als een trotse winnaar van seizoen 15 nadat hij 155 pond was afgevallen. Kijkers dachten naar verluidt dat ze een eetstoornis had omdat ze te snel te veel gewicht verloor, zoals de lijst aangeeft. Een jaar later kwam ze 20 pond aan en kondigde aan dat ze gewicht had toegevoegd om een gezond gewicht te bereiken. Sindsdien is ze uit de schijnwerpers gebleven.

3 Helen Phillips verwijderde overtollige huid, maar kreeg nog steeds

Winnaar van seizoen 7, Helen Philips verloor een enorme hoeveelheid gewicht op 48-jarige leeftijd. Ze begon op 257 pond en eindigde het seizoen op 117 pond. Volgens he althyeater onthulde ze dat ze plastische chirurgie had ondergaan om de overtollige huid te verwijderen en slechts 18 pond was aangekomen. Philips staat niet meer in de schijnwerpers, daarom zijn we ons niet bewust van haar huidige gewicht.

2 Olivia Wards baan heeft geholpen om het gewicht eraf te houden

Seizoen 11 winnaar, Olivia Ward is een van de weinige deelnemers die erin is geslaagd om het gewicht eraf te houden na het verlaten van de show. Ze begon haar reis met 261 pond en eindigde het seizoen met 132 pond, waarbij ze 129 pond verloor. Volgens de lijst heeft Olivia haar uiteindelijke gewicht behouden door een soul Cycle-instructeur te zijn en fit te blijven.

1 Patrick House vraagt mensen om zich te concentreren op wat belangrijk is

Een andere deelnemer die erin is geslaagd om op gewicht te blijven, is Patrick House. Patrick viel 181 pond af, waardoor hij de winnaar van seizoen 10 werd. Volgens womenshe althmag heeft Patrick de show verdedigd tegen deelnemers die vonden dat de show verantwoordelijk was voor hun gewichtstoename daarna. Hij voegde eraan toe dat ze zich moeten concentreren op afvallen in plaats van met de vinger te wijzen.

Aanbevolen: