Megan Fox heeft zichzelf meerdere keren in de problemen gebracht op Instagram

Inhoudsopgave:

Megan Fox heeft zichzelf meerdere keren in de problemen gebracht op Instagram
Megan Fox heeft zichzelf meerdere keren in de problemen gebracht op Instagram
Anonim

Megan Fox staat bekend als een beetje een wild kind tijdens haar tijd in de publieke belangstelling. De actrice is niet bang om haar schandalige kant te laten zien en haar seksualiteit te uiten. Fox heeft mogelijk een waarschuwing voor ouderlijk toezicht nodig op haar sociale media omdat ze zich niet inhoudt. Als het gaat om het plaatsen van foto's met haar boe-geroep of nieuwe vriendin Kourtney Kardashian, zijn alle weddenschappen uitgeschakeld.

Megan Fox heeft momenteel een relatie met rapper Machine Gun Kelly. Hun relatie heeft de media stormenderhand getroffen en heeft de roddelbladen overgenomen. Het paar heeft meer dan een jaar een relatie gehad nadat Megan en haar ex-man Brian Austin Green ermee ophielden. Tijdens hun tienjarige huwelijk werd Megan Fox wat conservatiever. Nu ze bij MGK is, is ze het onderwerp van gesprek geweest en niet altijd op een positieve manier.

6 Megan Fox's Airbnb-debacle

Megan Fox plaatste in september 2021 een spiegelselfie van zichzelf leunend op een eilandtafel bij een Airbnb. Ze onderschrift bij de foto: "Als ik je vertel dat de tafel bij deze luchtbnb wat dingen heeft gezien, "… niet zo subtiel. Fans waren er snel bij om het seksueel open paar te bekritiseren en gingen volledig in de aanvalsmodus. Ze merkten op: "ze weten dat ze elkaar gewoon kunnen sms'en met dit spul, toch?" "Sommige dingen moeten om een reden privé blijven", zoals een tweede persoon zei, terwijl een ander er eenvoudig aan toevoegde: "ineenkrimpen."

"Als je relatie geen diepte heeft, dus je moet compenseren op sociale media", schreef een ander. MGK liet een reactie achter op de foto van zijn vriendin en schreef: "Ik ben echt blij dat dit onze tafel niet meer is." Het lijkt erop dat noch Megan noch MGK last hebben van wat mensen zeggen, aangezien ze voortdurend ordinaire dingen op sociale media plaatsen.

5 Megan Fox's Daddy Issues Post

Volgens een verhaal in Paper magazine: "De Transformers-ster stond versteld tijdens de iHeartRadio Music Awards 2021 in een nauwsluitende, felroze jumpsuit en wilde natuurlijk de ongelooflijke look op haar Instagram-feed plaatsen. En terwijl het bijschrift noemde zichzelf gekscherend "Papa geeft Barbie uit", het blijkt dat de reactie van MGK het ding was dat de wenkbrauwen deed fronsen.

Machinegeweer Kelly merkte op: "Papa houdt van je", wat snel van speels plezier naar ineenkrimpen ging. Veel fans moedigden hem aan om de reactie helemaal te verwijderen. Het is geen verrassing dat de tweelingzielen constant voor opschudding zorgen op Instagram.

4 Naked Gun schieten met machinegeweer Kelly

Tijdens de fotoshoot van Megan Fox en Machine Gun Kelly was er een pistool in het spel. Het powerkoppel sierde de herfst/winter 2021-editie van het Britse tijdschrift GQ Style. Fox is naakt afgebeeld en richt een pistool op haar tweelingvlam. Dit is niet de eerste en ook niet de laatste keer dat je Megan Fox ziet in een zwoele fotoshoot. Fans waren stomverbaasd toen de foto's in eerste instantie naar buiten kwamen en een gespannen pistool op het privéterrein van MGK werd gericht. Maar nogmaals… het zijn Megan Fox en MGK.

Megan schreef op Instagram: "Het verhaal van twee verschoppelingen en door sterren gekruiste geliefden gevangen in de greep van een verzengende zonnevlam van een romance met: koortsachtige obsessie, geweren, verslaving, sjamanen, veel bloed, algemene chaos, therapie, tantrische nachtmerries, bindende rituelen, chakra-klankbaden, psychedelische hallucinaties, organische smoothies en het soort seks waar Lucifer zijn rozenkrans aan vast zou houden." Je kunt maar beter geloven dat hun liefde kogelvrij is.

3 SKIMS Shoot met Kourtney Kardashian

Megan Fox poseerde met haar nieuwe BFF Kourtney Kardashian in een bijna naakte fotoshoot voor het bedrijf van Kim Kardashian. Kim Kardashian is een slimme vrouw om te profiteren van deze nieuwe dreiging van machtsduo's. Kourtney Kardashian en Travis Barker, evenals Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn non-stop in de pers geweest. Kim rekruteerde Fox en haar zus om haar nieuwe SKIMS-lijn te modelleren. De samenwerking was net zo ordinair als altijd en trok zeker de aandacht.

2 Vlees van mijn bloed

Bij talloze gelegenheden hebben MGK en Fox naar elkaar verwezen als tweelingzielen. Ze hebben met de wereld gedeeld dat MGK een ketting draagt met een druppel Megan's bloed. Je hoort niet elke dag dat een stel het bloed van de ander draagt als een diamanten ring. Het verhaal achter de bloedketting komt van de rapper die in paniek raakte toen Megan moest reizen.

"Nou, ze ging eigenlijk de stad uit om een film te filmen, en dit was echt nieuw in onze relatie," zei hij. "Ik had ook geen paspoort, dus ze ging naar Bulgarije, en dus werd ik een beetje gek van: 'Je gaat weg en ik kan niet eens naar je toe komen.'" "Ik bedoel, sommige mensen geven hun partner een zakdoek,' ging Colson verder. "Ze gaf me haar DNA."

1 Megan Fox's stomende badkamerpost

Eindelijk de meest stomende badkamerfoto van het jaar 2021, en het gaat om dit gekke viertal. Scroll naar rechts om de foto te zien die Instagram letterlijk brak op 14 september 2021. Kourtney Kardashian en Travis Barker vergezelden hun maatjes naar de 2021 MTV VMA's. Tijdens een badkamerpauze besloten de powerkoppels om te tongzoenen en letterlijk het sociale-mediaplatform te breken. Megan Fox is misschien net zo controversieel als het gaat om haar posts op Instagram!

Aanbevolen: