Jennifer Lawrence en Bradley Cooper + 9 andere acteerduo's die meerdere keren samen hebben gespeeld

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence en Bradley Cooper + 9 andere acteerduo's die meerdere keren samen hebben gespeeld
Jennifer Lawrence en Bradley Cooper + 9 andere acteerduo's die meerdere keren samen hebben gespeeld
Anonim

In Hollywood is het niet zo ongewoon om dezelfde sterren meerdere keren het scherm te zien delen. Als een duo chemie heeft - of het nu romantisch of buddy-achtig is, de industrie houdt ervan om er geld mee te verdienen.

Vandaag bekijken we die Hollywood-duo's die meerdere keren samen in projecten zijn verschenen. Van Jennifer Lawrence en Bradley Cooper tot Saoirse Ronan en Timothée Chalamet- blijf scrollen om te zien welke sterren de cut hebben gemaakt!

10 Jennifer Lawrence en Bradley Cooper

De lijst wordt afgetrapt door Jennifer Lawrence en Bradley Cooper. De twee verschenen voor het eerst samen op het scherm in het romantische komediedrama Silver Linings Playbook uit 2012. In 2013 speelden de twee acteurs in het misdaaddrama American Hustle en een jaar later deelden ze opnieuw het scherm - dit keer in de dramafilm Serena. Jennifer Lawrence en Bradley Cooper speelden ook samen in het biografische comedy-drama Joy uit 2015, hun meest recente project samen. Momenteel hebben de twee sterren in vier projecten samen gezeten!

9 George Clooney en Brad Pitt

Volgende op de lijst zijn Hollywood-sterren George Clooney en Brad Pitt. De twee acteurs speelden voor het eerst samen in de overvalkomedie Ocean's Eleven uit 2001, waarna ze ook samen verschenen in de twee sequels - Ocean's Twelve uit 2004 en Ocean's Thirteen uit 2007. Naast deze drie films speelden George Clooney en Brad Pitt ook samen in de biografische spionagefilm Confessions of a Dangerous Mind uit 2002 en in de zwarte komische misdaadfilm Burn After Reading uit 2008. Voorlopig verschenen de twee acteurs samen in vijf films.

8 Saoirse Ronan en Timothée Chalamet

Laten we verder gaan met Saoirse Ronan en Timothée Chalamet die tot nu toe samen in drie films hebben gespeeld. In 2017 speelden de twee in het coming-of-age-komedie-drama Lady Bird en in 2019 verschenen ze samen in het coming-of-age-drama Little Women.

Dit jaar maakten Saoirse Ronan en Timothée Chalamet deel uit van Wes Anderson's comedy-drama The French Dispatch.

7 Emma Stone en Ryan Gosling

Een ander beroemd duo dat de lijst van vandaag heeft gehaald, is Emma Stone en Ryan Gosling. De twee sterren deelden voor het eerst het scherm in de romcom Crazy Stupid Love uit 2011. In 2013 verschenen ze samen in de actiethriller Gangster Squad en in 2016 speelden ze in de romantische musical La La Land. Vanaf nu zijn de twee samen verschenen in drie projecten.

6 Johnny Depp en Helena Bonham Carter

Johnny Depp en Helena Bonham Carter zijn de volgende op onze lijst. De twee sterren verschenen voor het eerst samen op het scherm in de muzikale fantasiefilm Charlie and the Chocolate Factory uit 2005. Datzelfde jaar leenden de twee hun stem aan personages in de stop-motion geanimeerde muzikale fantasie Corpse Bride. In 2007 schitterden Johnny Depp en Helena Bonham Carter in de muzikale slasherfilm Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. In 2010 verschenen de twee samen in de live-action film Alice in Wonderland en in 2016 deelden ze opnieuw het scherm voor het vervolg Alice Thorough the Looking Glass. In 2012 speelden ze samen in de fantasy-horrorkomedie Dark Shadows en een jaar later deelden ze opnieuw het scherm - dit keer in de Western-actiefilm The Lone Ranger. In totaal verschenen de twee samen in zeven projecten!

5 Jonah Hill en Channing Tatum

Volgende op de lijst zijn Jonah Hill en Channing Tatum, die tot nu toe ook samen hebben gespeeld in zeven films. De twee verschenen voor het eerst samen in de buddy-cop actiekomedie 21 Jump Street uit 2012 en ze deelden opnieuw het scherm in het vervolg 22 Jump Street uit 2014. In 2013 verschenen Jonah Hill en Channing Tatum samen in de apocalyptische komedie This Is the End. In 2014 leenden ze hun stem aan personages in de geanimeerde komedie The Lego Movie - en ze spraken opnieuw dezelfde personages uit in het vervolg The Lego Batman Movie uit 2017 en het vervolg The Lego Movie 2 uit 2019. In 2016 waren de twee ook te zien in de komedie Hail, Caesar!.

4 Matt Damon en Ben Affleck

Hollywood-sterren Matt Damon en Ben Affleck zijn de volgende. De twee vrienden verschenen voor het eerst samen als figuranten in het fantasiedrama Field of Dreams uit 1989. In 1992 verschenen de twee in het tienerdrama School Ties en in 1995 deelden ze het scherm in de komedie Glory Daze. In 1997 speelden ze (en schreven) ze in het drama Good Will Hunting en in de romcom Chasing Amy.

In 1999 verscheen het duo samen in de fantasy-komedie Dogma, en in 2001 deelden ze het scherm in de buddy-komedie Jay en Silent Bob Strike Back (in 2019 verschenen ze ook in de reboot Jay en Silent Bob Reboot). In 2002 verschenen Matt Damon en Ben Affleck in de rom-com The Third Wheel en in 2004 deelden ze het scherm in de rom-com Jersey Girl. Ten slotte spelen ze samen in het aankomende historische drama The Last Duel, dat dit najaar uitkomt. In totaal hebben de twee het scherm 11 keer gedeeld

3 Tina Fey en Amy Poehler

Laten we verder gaan met actrices Tina Fey en Amy Poehler. De twee dames werkten begin jaren 2000 behoorlijk wat samen op Saturday Night Live. In 2004 verschenen de twee samen in de tienerkomedie Mean Girls en in 2006 deelden ze het scherm in de politieke satire Man of the Year. In 2008 staren de twee samen in de rom-com Baby Mama en in 2013 verschenen ze ook in de komedie Anchorman 2: The Legend Continues. In 2015 speelden ze in de komedie Sisters en in 2019 deelden ze het scherm in de komedie Wine Country. Tot nu toe hebben de twee samengewerkt aan zeven projecten!

2 Bruce Willis en Samuel L. Jackson

Volgende op de lijst zijn Hollywood-sterren Bruce Willis en Samuel L. Jackson. De twee acteurs verschenen voor het eerst samen in de actiekomedie Loaded Weapon 1 uit 1993. In 1994 deelden ze het scherm in het misdaaddrama Pulp Fiction en in 1995 speelden ze in de actiethriller Die Hard with a Vengeance. In 2000 verschenen de twee acteurs in het fantasiedrama Unbreakable en in 2019 deelden ze het scherm in de sci-fi thriller Glass. Momenteel hebben Bruce Willis en Samuel L. Jackson het scherm vijf keer gedeeld

1 Seth Rogen en James Franco

En tot slot, het afronden van de lijst zijn Seth Rogen en James Franco. De twee sterren ontmoetten elkaar op de set van de dramedy Freaks and Geeks uit 1999. In 2007 deelden ze het scherm in de romcom Knocked Up en in 2008 schitterden ze in de actiekomedie Pineapple Express. In 2013 verschenen Seth Rogen en James Franco samen in de fantasiekomedie This Is the End en een jaar later schitterden de twee in de politieke actiekomedie The Interview. In 2015 verschenen de twee acteurs in de kerstkomedie The Night Before en in 2016 leenden ze hun stem aan personages in de geanimeerde volwassen komedie Sausage Party. In 2017 speelden ze in het biografische comedy-drama The Disaster Artist en in 2019 deelden ze het scherm in het comedy-drama Zeroville. Dit jaar onthulde Seth Rogan echter dat hij niet van plan is meer met zijn gemeenschappelijke tegenspeler samen te werken na verschillende beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen James Franco. Dit betekent dat de twee hoogstwaarschijnlijk maar 9 projecten gemeen hebben.